Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€280

Наем

Магазин

ID 122127
Бургас - Възраждане карта
98 кв.м.
1

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем търговски обект до Борисова градина. Имотът е в много добро състояние с голяма витрина, готово за нанасяне Състои се от: търговска зала, складова част, санитарен възел и съблекалня.

Свържи се с брокер
€330

Наем

Магазин

ID 119987
Бургас - Изгрев карта
240 кв.м.
2

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем магазин в комуникативен район на квартал Изгрев. Помещението е на две нива с квадратура 240 кв.м. от които 40 кв.м. са на партерно ниво, а 200 кв.м. са на сутеренен етаж. Магазина е много подходящ за търговска дейност понеже разполага с два входа от към главна улица с много човеко поток и заден вход за разтоварваща дейност. Отремонтирано и подготвено за новите си наематели. На партерно ниво е изградено допълнителен отвор за лесно сваляне на стока от горното към долното ниво без да се ползват стъпалата. За повече информация се обадете на посочения телефон. Брокер: Тинка Пенчева. Код на оферта: 119987.

Свържи се с брокер
€300

Наем

Заведение

ID 114315
София - Зона Б18 карта
40 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага разработено заведение. Намира се в Зона Б-18 до ул.Пиротска. Площ - 40кв.м. и право на тротоарно място с тента за около 2 до 6 маси. Разполага с необходимото оборудване за дейността, бар, маси и дивани. 1 санитарен възел.

Свържи се с брокер
€500

Наем

Магазин

ID 89111
София - Слатина карта
118 кв.м.
1

Прочети още

Просторен магазин находящ се в ж.к. Слатина, в близост до ВТУ и булевард “Гео Милев”. Магазинът е с добра локация, много голям приток на коли и минаващи хора. Намира се на партерен етаж, с лице от към булеварда. Състои се от огромна търговска зала в предната част 62 кв. м, работно помещение 20 кв. м в задната част, както и баня със санитарен възел, стая за отдих и склад. На задният вход на магазина има изключително полезна товаро - разтоварна рампа. Удобни места за паркиране. При интерес Централен офис, Явлена.

Свържи се с брокер
€282

Наем

Магазин

ID 83400
Поморие - Старият град карта
48 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага, магазин на оживена улица в близост да общината в централната част на гр. Поморие. Помещението e просторно и светло. Търговската площ е 38 кв.м., с лице към улицата 7 м., и има напълно оборудвана баня с тоалетна. Подходящо е за офис, за магазин или салон за масажи. Минималния срок за наемане е 4 месеца. Код - РN 01478

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5