Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€410

Наем

Магазин

ID 127781
Бургас - Меден Рудник - зона А карта
55 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем магазин в к-с "Меден Рудник" ЗОНА А в близост до спирка на градския транспорт, детска градина и училище. Магазина е подходящ за офис, студио за красота и много други видове дейност. Състои се от: търговска част, склад и санитарен възел. Брокер: Тинка Пенчева. Код на оферта: 127781.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2