Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€280

Наем

Магазин

ID 122127
Бургас - Възраждане карта
98 кв.м.
1

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем търговски обект до Борисова градина. Имотът е в много добро състояние с голяма витрина, готово за нанасяне Състои се от: търговска зала, складова част, санитарен възел и съблекалня.

Свържи се с брокер
€330

Наем

Магазин

ID 119987
Бургас - Изгрев карта
240 кв.м.
2

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем магазин в комуникативен район на квартал Изгрев. Помещението е на две нива с квадратура 240 кв.м. от които 40 кв.м. са на партерно ниво, а 200 кв.м. са на сутеренен етаж. Магазина е много подходящ за търговска дейност понеже разполага с два входа от към главна улица с много човеко поток и заден вход за разтоварваща дейност. Отремонтирано и подготвено за новите си наематели. На партерно ниво е изградено допълнителен отвор за лесно сваляне на стока от горното към долното ниво без да се ползват стъпалата. За повече информация се обадете на посочения телефон. Брокер: Тинка Пенчева. Код на оферта: 119987.

Свържи се с брокер
€330

Наем

Магазин

ID 91045
Поморие - Старият град карта
60 кв.м.
1

Прочети още

Чудесен просторен магазин с голямо лице. Намира се в Старият град. В съседство има работещи търговски обекти, което е предпоставка за развиване добра търговска дейност от всякакво естество. Пред обекта има широк тротоар, който може да се използва рационално. Витрина 8 метра, търговска зала около 60 кв.м. В квартала има хотели, големи жилищни сгради, които са населени през по-голямата част от годината. Обектът се преотдава сезонно от Юни до Декември за сумата от 5000 лева. Възможно е договаряне и за целогодишно ползване. За повече информация и оглед заповядайте в офиса. Код на имота PN1631 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€282

Наем

Магазин

ID 83400
Поморие - Старият град карта
48 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага, магазин на оживена улица в близост да общината в централната част на гр. Поморие. Помещението e просторно и светло. Търговската площ е 38 кв.м., с лице към улицата 7 м., и има напълно оборудвана баня с тоалетна. Подходящо е за офис, за магазин или салон за масажи. Минималния срок за наемане е 4 месеца. Код - РN 01478

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4