Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€600

Наем

Магазин

ID 113882
София - Център карта
170 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем търговско помещение в близост до спирка на трамваи, градски транспорт и зелена зона. Помещението е 170 кв.м., 3 м. височина на тавана с възможност до 4 м. и френски прозорци. Допълнително към помещението има и 4 по-малки помещения (две - санитарни помещения баня и WC, и две - складови). Помещението е подходящо както за търговска цел, така и за масажно студио, медицински център, ателие за ремонт на велосипеди или претапициране на мебели. В близост има спирка на градски транспорт, зелена зона и множество търговски обекти, насочени към домашно потребление. Помещението се отдава дългосрочно и е със статут на ТО за промишлени стоки. Има възможност и за продажба.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1