Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€1 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 128677
Варна - Колхозен пазар карта
80 кв.м.

Прочети още

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР!!! Предлагаме Ви, възможност да започнете денталната си практика веднага. Клиниката е разположена в изключително оживения район на Колхозен пазар, на партерно ниво с лице на улица. Състои се от три самостоятелни кабинета с обща чакалня и сервизни помещения. Разполага с всички документи и статут, необходими за дейността, както и цялото оборудване, което включва: три стоматологични стола, стерилизатор, климатици, работни шкафове и др. Площта на центъра е 80 кв.м., разполага с маза в която се помещават генераторите, едно паркомясто във вътрешен двор, както и СОТ система. За по-добра ориентация ви предоставяме схема на обекта и реални снимки. Осигуряваме бързи и лесни огледи. Наем 1000 евро.

Свържи се с брокер
€1 500

Наем

Магазин

ID 127842
София - Оборище карта
188 кв.м.
1

Прочети още

Агенция „Явлена“ отдава под наем търговско помещение на две нива и гараж в района на МОЛ Сердика, ул. Оборище, до спирка на градски транспорт. Предложеният имот е със ЗП от 142 кв.м., като първо ниво – партер е 69 кв.м., сутерен – 73 кв.м. Първото ниво е с високи витрини с директен излаз на улицата. Има санитарен възел, кухненска мебел и обособено място, около 4 кв.м за офис с изход към заден двор и гараж. От ниво 1 чрез стълби се слиза в сутерен, който е с високи тавани и има изградена вентилация. Гаражът е 21 кв.м , просторен, с възможност да се присъедини към партерното ниво. Предложеният имот е светъл, с директен излаз на улица с човекопоток, със статут на търговски обект. Подходящ е за търговска дейност като магазин „Нон стоп“, офис на куриерска компания, шоу рум на производител, лаборатория, аптека, арт център, галерия и други. Има трифазен ток, интернет и СОТ инсталация. Отоплението е на ток.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2