Стартирате нов бизнес и търсенето на магазин под наем с добра локация и на добра цена стои като номер едно в списъка ви със задачи? На yavlena.com ще намерите предложения, които ще ви харесат – различни по вид, големина, локация и цена търговски площи – магазини, аптеки, ресторанти и офиси на партер.

Ако сте решили да се занимавате с търговия на дребно и търсите магазин под наем или представителен магазин с голямо лице/ витрина към оживена улица – нашите брокери ще ви покажат няколко такива. Да изведете бизнеса си на правилното място, е може би най-важното нещо за неговия успех.

Посетете най-близкия офис на агенция за недвижими имоти „Явлена“ и обсъдете с нашите брокери какви възможности ви дава всеки конкретен магазин под наем.

Колегите ни по места познават своя град и ще ви бъдат полезни в избора на правилната локация на търговското помещение.

Вашият магазин под наем ще ви помогне да стартирате успешно новия си бизнес, доверете ни се, ние сме професионалисти.

Виж повече
149 резултата Разширено търсене
«12345...78» 1 - 20 от 149
Нов €205

Наем

Магазин

ID 123545
Варна - ВИНС карта
8 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем магазин на изключително добра локация до входа на Морската градина, ВИНС и спирка на градският транспорт. Помещението е 8 квадрата. Към него има склад и санитарен възел.

Свържи се с брокер
Нов €780

Наем

Магазин

ID 86730
София - Лозенец карта
200 кв.м.
2

Прочети още

Помещение със самостоятелен вход за спортна зала на ул. "Червена стена" до бул. "Дж. Баучър". Състои се от: на кота нула малка приемна с бар и на минус кота нула голямо помещение на две полунива с два броя съблекални и бани. Помещението е с шумоизолация и вентилация. Подходящо за танцова зала, йога, аеробика и др.

Свържи се с брокер
€300

Наем

Магазин

ID 123096
София - Център карта
34 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем магазин с площ 34кв.м., с лице 3м. към ул. Св. Св. Кирил и Методий. Магазинът включва търговска площ 28 кв.м., санитарен възел и кухненски бокс с обща площ от 6 кв.м., както и складово помещение на ниво -1 с площ от 24 кв.м. Магазинът е обезопасен с ролетна щора.

Свържи се с брокер
€1 900

Наем

Офис

ID 123085
Пловдив - Център карта
220 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага под наем помещение подходящо за банка, финансова институция, заложна къща, частен трезор или нещо друго. Имотът се състои от партерно помещение от 120 кв.м, с два лицеви входа към улицата, сутеренно сухо помещение от 100кв.м, обособено като трезор. Сградата е нова, а имотът очаква своите първи наематели.

Свържи се с брокер
€154

Наем

Магазин

ID 122965
Поморие - Старият град карта
20 кв.м.
1

Прочети още

Явлена предлага под наем малък магазин, оборудван с климатик, санитарен възел, отделни партиди за ток и вода. Лицето е 3 м. Помещението е след ремонт. Отдава се целогодишно. Подходящо е за офис, магазин. ИД 122965 Код РН2045 Брокер Попова

Свържи се с брокер
€510

Наем

Магазин

ID 106086
Пловдив - Широк център карта
97 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена Ви предлага да наемете магазин за промишлени стоки в непосредствена близост до НОИ. Мазазинът е разположен на партерно ниво 47 кв.м. и подземно ниво 50 кв.м. има витрина 4 м. с голям човекопоток.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Магазин

ID 122859
София - Център карта
30 кв.м.

Прочети още

Предлагам под наем магазин на ул. Раковски близо до ул. Граф Игнатиев. Състои се от търговска зала и санитарен възел. Витрина към улицата 3,5 метра, висок таван. Предлага се в отлично състояние.

Свържи се с брокер
€300

Наем

Магазин

ID 122803
София - Редута карта
40 кв.м.
1

Прочети още

Явлена Изток предлага търговско помещение под наем в ж.к.Редута. Помещението е със статут на магазин и може да се ползва за различни дейности. Състои се от търговска част, складово помещение и тоалетна. Отоплението е на ТЕЦ.

Свържи се с брокер
€350

Наем

Магазин

ID 89024
София - Център карта
19 кв.м.
1

Прочети още

Ъглов магазин на бул. "Дондуков", разположен между две бизнес сгради с много офиси. Интересно място за бизнес срещу Дарик радио, преди моста Чавдар. Добър трафик от работещи наоколо, минувачи и автомобили. Всички тези хора имат нужда да си купуват различни неща. Този магазин ги очаква. Входът е откъм Дондуков, фасадата е на две улици. Стъклените витрини са с алуминиева дограма. Магазинът е след основен ремонт. Търговска площ от 10 кв. м + сутеренно помещение с кухня, баня със санитарен възел и складово помещение. Магазинът е използван доскоро като търговски обект. При интерес Главен офис Явлена.

Свържи се с брокер
€255

Наем

Офис

ID 122662
Варна - Център карта
42 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава бизнес имот на ул. Бдин със статут на офис. Помещението се намира на партерно ниво със самостоятелен вход и е с големина 42 кв. м. Подходящо е за езиков център, кантора, кабинет за консултации, дизайнерско студио, счетоводна кантора и др. С ключ в офиса.

Свържи се с брокер
€1 500

Наем

Магазин

ID 122532
София - Дружба 2 карта
700 кв.м.
1

Прочети още

Представям ви страхотно бизнес помещение в търговски център в "Дружба" 2. В близост до бул. "Цариградско шосе", Фантастико и други търговски вериги. Състои се от голямо просторно помещение, складова част, офисна част и санитарен възел. Цената е без ДДС. Прекрасно предложение за развитие на твоя бизнес.

Свържи се с брокер
€1 250

Наем

Офис

ID 122460
София - Люлин 7 карта
420 кв.м.

Прочети още

Представям ви помещение под наем, което се намира в Люлин 7 (Силвър център). В близост до спирки на градски транспорт, хранителни магазини и много търговски обекти. Помещението е на партерно ниво и има добра видимост от улицата. Състои се от 5 отделни помещения, два санитарни възела и кухня. Прекрасен имот за развитие на всякакъв вид бизнес. Ключ в агенцията.

Свържи се с брокер
€3 226

Наем

Магазин

ID 122437
София - Люлин 10 карта
717 кв.м.

Прочети още

Голям магазин (шоурум) с квадратура 717, на много комуникативно място на бул. Петър Дертлиев, близо до метростанция, спирка на градски транспорт. Комуникативно място с човекопоток и видимост от булеварда. Намира се в офис сграда на партерно ниво, със самостоятелен вход с контрол на достъпа и товарна рампа. Състои се от голямо помещение, офис и санитарен възел, който е общ за етажа. Работна височина: 3.00 м Витрина: 10.00 м Отдава се необзаведен, с PVC-дограма, настилките са гранитогрес. Към помещението има и 4 паркоместа. Удобен достъп за автомобили и пешеходци. -Денонощно видеонаблюдение. Наемната цена е без включено ДДС.

Свържи се с брокер
«12345...78» 1 - 20 от 149