Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€14 669

Наем

Офис

ID 116342
София - 7-ми 11-ти километър карта
1 525 кв.м.

Прочети още

Представяме ви два етажа /пети и шести/ от новоизграждаща се шестетажна офис сграда, разположена на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост до Интер Експо Център. Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение, с контрол на достъпа. Общата отдаваема площ за двете нива е 1467 кв.м, извън които има и допълнителни 58.40 кв.м бонус - прилежаща открита тераса. Всеки от етажите, които са отдаваеми и заедно и поотделно има следното разпределение: голямо Open space пространство, с възможност за преграждане спрямо нуждите на наемателя, обособен кухненски бокс, 4 бр. санитарни възела, всеки с по две тоалетни, разположени в двата противоположни края на етажа. Системи и инсталации: централна климатизация /отопление- охлаждане/, вентилация с опресняване на въздуха, компютърно окабеляване от висок клас, реализирано в двоен под, окачени тавани, оптика на няколко интернет доставчика, дизел генератор за непрекъсваемост на работния процес. Налични паркоместа. Такса поддръжка: 1€/кв.м без ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1