Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
4 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 4 от 4
€255

Наем

Офис

ID 117174
Бургас - Център карта
53 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно предложение! "Явлена" отдава помещение в центъра на гр. Бургас, в района на "Часовника" и Община Бургас. Имотът се състои от коридор (чакалня), работно помещение с кухня и тераса, санитарен възел. Използван е като стоматологичен кабинет, но е подходящ да бъде използван и за други дейности като офис, адвокатска или нотариална кантора, лекарски кабинет и др. Обектът е позициониран на втори етаж в офис-сграда с контролиран достъп и асансьор. Отдава се необзаведен. Наемът със зъболекарското оборудване е 650 лв на месец + допълнителен депозит по договаряне. Наемът без зъболекарско оборудване, за необзаведен офис/кабинет/кантора и др. е 500 лв на месец с един месечен наем депозит. Код на имота: 117174, ексклузивен представител - Павлина Атанасова.

Свържи се с брокер
€590

Наем

Други бизнес имоти

ID 115192
София - Лозенец карта
96 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена има удоволствието да ви представи имот със статут на „кабинет“ подходящ за дентална клиника, находящ се в един от най-предпочитаните райони на София, кв. Лозенец на ул. Димитър Хаджикоцев в непосредствена близост до басейн „Спартак“. Кабинетът се намира на първи партерен етаж и е със самостоятелен вход и възможност за паркиране във двора на сградата, който двор е с контролиран достъп. Имотът е след основен ремонт и е изцяло модернизиран и подготвен за зъболекарски кабинет, като остава единствено да бъдат монтирани зъболекарски столове. Застроената площ на имота е 96 кв.м. и се състои от три работни помещения, кухненски бокс, санитарен възел и склад. Офертният наем е за първата една година от срока на договора.

Свържи се с брокер
€600

Наем

Магазин

ID 113882
София - Център карта
170 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем търговско помещение в близост до спирка на трамваи, градски транспорт и зелена зона. Помещението е 170 кв.м., 3 м. височина на тавана с възможност до 4 м. и френски прозорци. Допълнително към помещението има и 4 по-малки помещения (две - санитарни помещения баня и WC, и две - складови). Помещението е подходящо както за търговска цел, така и за масажно студио, медицински център, ателие за ремонт на велосипеди или претапициране на мебели. В близост има спирка на градски транспорт, зелена зона и множество търговски обекти, насочени към домашно потребление. Помещението се отдава дългосрочно и е със статут на ТО за промишлени стоки. Има възможност и за продажба.

Свържи се с брокер
€3 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 95355
Варна - Левски 1 карта
300 кв.м.

Прочети още

ID:95355. Партерно помещение със застроена площ от 262 кв.м. със статут на "Амбулатория за специализирана медицинска помощ и дентален център". Състои се от рецепция, 2 зали за лаборатория, 3 кабинета, сервизни помещения, стая за почивка и съблекални. Предвидени са 4 бр. паркоместа за ползване, а при необходимост е възможно да се осигурят повече. Намира се в нова сграда, въведена в експлоатация през м. юли 2020 г., близо до Терапията.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 4 от 4