Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€350

Наем

Склад

ID 99264
Варна - Младост 1 карта
110 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви две складови помещения, находящи се в гр. Варна, кв.Младост. Намират се в голяма складова база с асфалтов достъп,в близост до големи пътни артерии. Всеки от имотите е с площ 110 кв.м. Подходящи са за най-различни дейности. Паркингът е голям и пространството пред складовата база позволява маневриране и възможност за наемане на допълнителни парко места. В цената е включено паркомясто.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1