Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
105 резултата Разширено търсене
«123456» 1 - 20 от 105
Нов €1 700

Наем

Магазин

ID 129137
София - Център карта
127 кв.м.

Прочети още

"Явлена - Изток " предлага под наем търговско помещение на ул. Г.С. Раковски. Имотът е с големина 127 кв.м. , разпределението се състои от едно голямо помещение, тоалетна и сервизно. Също така към имота има и 25 кв. м. двор който се намира в задната част на имота.

Свържи се с брокер
Нов €1 500

Наем

Други бизнес имоти

ID 129122
Варна - Златни пясъци карта
155 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава оборудван Спа център с площ от 155 кв.м., находящ се в кк. Златни пясъци. Спа центърът разполага с рецепция, парна баня. сауна, джакузи, помещение за масаж, релакс зона, две съблекални, две санитарни помещения, коридор, изградени душове. С ключ в офиса.

Свържи се с брокер
Нов €2 500

Наем

Офис / Административна

ID 128826
Герман карта
321 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага под наем офис с площ от 321м2 находящ се в с. Герман, локацията предлага бърз достъп до Околовръстен път. Състои се от 8 отделни работни помещения. помещение за отдих, санитарен възел. Самостоятелен на етажа, локално отопление - радиатори и климатици. Към офиса има 5 паркоместа във вътрешен паркинг.

Свържи се с брокер
€305

Наем

Магазин

ID 128756
Варна - Зимно кино Тракия карта
58 кв.м.
1

Прочети още

Само от Явлена - магазин (търговско помещение) под наем на ул. Хаджи Стамат до училището и на метри от Г. Бенковски. 58 кв.м. на две нива - търговска част 30 кв.м. и склад и санитарен възел в сутерена. Подходящ за различни дейности. Наем 600 лв, отдава се дългосрочно. Ще бъде свободен от 05,02,2023 г.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 128677
Варна - Колхозен пазар карта
80 кв.м.

Прочети още

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР!!! Предлагаме Ви, възможност да започнете денталната си практика веднага. Клиниката е разположена в изключително оживения район на Колхозен пазар, на партерно ниво с лице на улица. Състои се от три самостоятелни кабинета с обща чакалня и сервизни помещения. Разполага с всички документи и статут, необходими за дейността, както и цялото оборудване, което включва: три стоматологични стола, стерилизатор, климатици, работни шкафове и др. Площта на центъра е 80 кв.м., разполага с маза в която се помещават генераторите, едно паркомясто във вътрешен двор, както и СОТ система. За по-добра ориентация ви предоставяме схема на обекта и реални снимки. Осигуряваме бързи и лесни огледи. Наем 1000 евро.

Свържи се с брокер
€400

Наем

Други бизнес имоти

ID 128508
Пловдив - Кършияка карта
25 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" представя на вашето внимание помещение от 25 кв.м в Кършияка. Намира се на партерен етаж с отделен вход. Статутът е за медико-социални дейности. Има едно основно помещение за работа, един санитарен възел с достатъчно място за шкаф, автоклави и др. Също така, има пространсто за чакалня. Пригодено е да работи като зъболекарски кабинет. Може да се използва също като лекарски кабинет, лаболатория и др. Намира се на видимо и достъпно място и свободно паркиране за автомобили. Вблизост е до спирки.

Свържи се с брокер
€490

Наем

Офис

ID 128248
Пловдив - Център карта
84 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага на вашето внимание офис 83,63 кв.м. в Бизнес сграда в центъра на Пловдив. Просторни офис пространства, ситуирани на 6 етаж, разполагат със зала за обучения и презентации, 2 отделни стаи, склад и санитарен възел. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Офиасът е с отделн електромер и водомер. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. В близост до сградата има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за финансови институции, консултантски фирми и др.

Свържи се с брокер
€550

Наем

Офис

ID 128245
Пловдив - Център карта
110 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага на вашето внимание офис 109,96 кв.м. в Бизнес сграда в центъра на Пловдив. Просторни офис пространства, ситуирани на 5 етаж, разполагат със зала за обучения и презентации, 2 отделни стаи, склад и санитарен възел. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Офиасът е с отделн електромер и водомер. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. В близост до сградата има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за финансови институции, консултантски фирми и др.

Свържи се с брокер
€370

Наем

Офис

ID 128226
Пловдив - Център карта
56 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" представя на вашето внимание, офисни помещения от 55,68 кв.м. в Бизнес сграда на ет.3, в центъра на Пловдив. Разполагат с помещения за канцеларии и консамостоятелен съферентна зала, 2 самостоятелен санитарен възел. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Офиасът е с отделн топлостудомер,електромер и водомер. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. В близост до сградата има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за адвокатски и нотариални кантори, финансови институции, консултантски фирми и др.

Свържи се с брокер
€490

Наем

Офис

ID 128225
Пловдив - Център карта
59 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" представя на вашето внимание офис помещения от 58,63 кв.м. в Бизнес сграда в Центъра на Пловдив. Разполагат с просторни светли помещения, подходящи за презентазии, обучения и събития, със самостоятелен санитарен възел, отделен топлостудомер, електромер и водомер. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. Около Бизнес центъра има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за адвокатски и нотариални кантори, финансови институции, консултантски фирми и други дейности.

Свържи се с брокер
1 €2 900

Наем

Офис

ID 128224
Пловдив - Център карта
344 кв.м.

Прочети още

"Явлена" ви представя офисни помещения от 343,4 кв.м. в Бизнес сграда в центъра на Пловдив. Разполагат с просторни офис пространства, 2 самостоятелни кабинета, 3 санитарени възела, 2 просторни тераси, подходящи за социални събития. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Офиасът е с отделн топлостудомер,електромер и водомер. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. Към офиса има и 4 парко места, освен това в близост до сградата има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за банки, IT фирми, адвокатски кантори и др.

Свържи се с брокер
€2 750

Наем

Офис

ID 128222
Пловдив - Център карта
297 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага за отдаване офисни помещения в Бизнес сграда в центъра на Пловдив на 2 нива - партер и трезор. Разполага със самостоятелен сървър, просторни офис пространства, 2 самостоятелни кабинета, 2 санитарени възела, кухненски кът. Сградата е от административен тип клас "А" , обслужвана от асансьори ОТIS, с централна термопомпена инсталация и връзка сТЕЦ, като резервно отопление. Офиасът е с отделн топлостудомер,електромер и водомер. Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност клас "А". Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5Е. Деловият център е с висока степен на сигурност. Изграден е комплекс от технически средства, в т.ч. 24-часово видео наблюдение и денонощна жива охрана от охранителна гирма със сериозна репутация. Към офиса има и 4 парко места, освен това в близост до сградата има паркинги за около 400 автомобила. Сградата се ползва с утвърден имидж като местоположение и авторитет. Офис помещенията са подходящи за банки, IT фирми и др.

Свържи се с брокер
€7 700

Наем

Други бизнес имоти

ID 128183
София - Дървеница карта
1 500 кв.м.

Прочети още

"Явлена" отдава многофункционална сграда с лице на бул. Климент Охридски. В сградата, която е с обща площ от 1500 кв.м. и над 2500 кв.м. двор, има напълно оборудван сервиз за автомобили. В сервиза има няколко подемника и камера за боядисване. В имота има и шоурум за коли и кафе. Офисната част на сградата се състои от два етажа, в които могат да работят над 30 човека. В нея има санитарни възли, стая за отдих, и много кабинети. В парцела има и автомивка за три автомобила. Имотът е подходящ за всякакъв вид дейност, включително може да се използва за представителство, база, склад и т.н. Има места за паркиране пред шоурума. Лицето към натоварения откъм коли булевард е около 50 метра. Има място за поставянето на огромна реклама. Покрай имота минава градски транспорт!

Свържи се с брокер
€1 200

Наем

Офис

ID 94401
София - Симеоново карта
266 кв.м.

Прочети още

Помещение в тухлена сграда с акт16 и лице на бул. Симеоновско шосе с площ : 266кв.м. (ЗП: 235кв.м.) с парко места пред входа. Разпределение: Търговско помещение(шоурум), 4 отделни складови/работни помещения, баня с тоалетна. Подходящо за офис, магазин фитнес, мед .клиника и ветеринар. (yavlenaCOM/94401).

Свържи се с брокер
с €680

Наем

Магазин

ID 128091
София - Център карта
59 кв.м.

Прочети още

Oтдаваме помещение на ул. Искър, до сладкарница "ПЧЕЛА". Площ 59 кв.м., витрина 3 метра, височина на помещението от 4,50 м до 3,2 м, ролетна щора. Описание на имота: търговско помещение. склад и тоалетна. Дълги години е работело като аптека.Отопление: климатик, топла вода - ТЕЦ. Подходящо за различни видове бизнес - офис, магазин, склад, аптека, медицински център и др. С ключ. ИД128091

Свържи се с брокер
€2 000

Наем

Офис

ID 127885
София - Център карта
210 кв.м.

Прочети още

Явлена представя, малка и изключително функционална сграда с РЗП от 210кв.м., находяща се на сп. на градски транспорт, бул. Сливница, огромен човекопоток и в непосредствена близост до метростанция Лъвов мост, със следните параметри: • Магазин на партерно ниво с площ от 70кв.м. с витрини към бул. Сливница, разполагащ с две отделни помещения (с опция да се усвоят при желание на наемателите), WC с баня, складово помещение. Много подходящо за магазини за дрехи, обувки и най-различни други дейности; • Апартамент № 1 и № 2 - първи надпартерен етаж и втори етаж с площ всеки един от тях 70кв.м. Всеки един разполагащ с три отделни помещения, WC с баня, тераса, таванско помещение, южно изложение, ремонтирани и необзаведени. Подходящи за: рехабилитационен център, лекарски кабинети, масажни студиа, счетоводни кантори, офис за нотариус и т.н. Цялата къща е изключително подходяща за рехабилитационен или медицински център. Опция за продажба на цялата сграда при сериозен интерес и договаряне.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Магазин

ID 127881
София - Център карта
71 кв.м.
1

Прочети още

Явлена представя на вашето внимание, магазин на партерно ниво с площ от 71 кв.м., с ТОП локация находящ се в центъра на София, бул. „Сливница“, в непосредствена близост до метростанция Лъвов мост. Локацията е с огромен човекопоток, като магазина е с витрини към бул. „Сливница“ и се намира на спирка за градски транспорт. В помещението има изграден трифазен ток и въздуховод, което го прави изключително потенциален за дейности като: бързи закуски, магазин за обувки и дрехи и най-различни други търговски дейности. Към момента магазина е разделен на две помещения с врата между тях, но при желание на наемателите може да са усвоят като едно. Разполага с баня и санитарен възел. Отоплението е на ток. За допълнително удобство на бъдещите наематели към офертната цена се включва и изключително голямо складово помещение. Ремонтирано и необзаведено. За допълнителна информация и запазване на час за оглед, моля позвънете – Стоян Пушков!

Свържи се с брокер
€307

Наем

Офис

ID 117174
Бургас - Център карта
53 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно предложение! "Явлена" отдава помещение в центъра на гр. Бургас, в района на "Часовника" и Община Бургас. Имотът се състои от коридор (чакалня), работно помещение с климатик и кухня, тераса и санитарен възел с бойлер. Подходящ за офис, адвокатска или нотариална кантора, лекарски кабинет и др. Обектът е позициониран на втори етаж в офис-сграда с контролиран достъп и асансьор. Отдава се дългосрочно. Код на имота: 117174, П. Атанасова.

Свържи се с брокер
€2 500

Наем

Магазин

ID 127799
София - Център карта
168 кв.м.

Прочети още

Oтдаваме помещение с лице на бул. Христо Ботев в близост до Централна гара срещу спирка на градски транспорт. Площ 168 кв.м., витрина 3 метра, височина на помещението 3,2 м.. Подходящо за различни видове бизнес - офис, магазин, склад.

Свържи се с брокер
€205

Наем

Други бизнес имоти

ID 127674
Шумен - Болницата карта
51 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена Шумен" предлага помещение под наем с площ 51,00 кв.м. със самостоятелен санитарен възел, подходящ за офис или магазин. Намира се на комуникативно място в района на Болницата. Ключ в агенцията.

Свържи се с брокер
«123456» 1 - 20 от 105