Офертите за офис под наем на агенция за недвижими имоти „Явлена“ включват представителни помещения, на комуникативни места, в бизнес сгради с контролиран достъп, помещения, подходящи за кабинети, магазини или студия.

Изборът на подходящ офис, с добра локация, достъп и разпределение, е много важен, както за ежедневната ви работа, така и за имиджа на фирмата ви.

Когато търсите офис под наем е добре да обмислите няколко неща.

Първо и най-важно е, естествено, местоположението. Могат ли потенциалните ви клиенти да ви открият лесно, има ли наблизо метростанция и спирки на градски транспорт? Служителите ви ще идват ли с удоволствие на работа, ще могат ли да ползват гараж и паркомясто за автомобилите си? Помислете!

Друг важен фактор при избора на офис под наем е цената. Каква е сумата на квадратен метър, която можете да си позволите, има ли допълнителни разходи – поддръжка, допълнително заплащане за паркоместа и т.н.

Площта също не е без значение при избора на офис под наем. Вие познавате бизнеса си най-добре, ще ви е лесно да прецените колко хора и техника трябва да се сместят в помещенията.

Прегледайте възможностите, които ви предлагаме на yavlena.com и изберете най-добрия офис под наем за вашия бизнес.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€6 800

Наем

Офис

ID 116342
София - 7-ми 11-ти километър карта
680 кв.м.

Прочети още

Представяме ви пети етаж от новоизградена шестетажна офис сграда, разположена на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост до Интер Експо Център. Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение, с контрол на достъпа. Отдаваемата площ е 680 кв.м, със следното разпределение: голямо Open space пространство, с възможност за преграждане спрямо нуждите на наемателя, обособен кухненски бокс, 4 бр. санитарни възела, всеки с по две тоалетни, разположени в двата противоположни края на етажа. Системи и инсталации: централна климатизация /отопление- охлаждане/, вентилация с опресняване на въздуха, компютърно окабеляване от висок клас, реализирано в двоен под, окачени тавани, оптика на няколко интернет доставчика, дизел генератор за непрекъсваемост на работния процес. Налични паркоместа за наемане. Възможност за поставяне на светещо лого на фасадата. Такса поддръжка: 1€/кв.м без ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1