Офертите за офис под наем на агенция за недвижими имоти „Явлена“ включват представителни помещения, на комуникативни места, в бизнес сгради с контролиран достъп, помещения, подходящи за кабинети, магазини или студия.

Изборът на подходящ офис, с добра локация, достъп и разпределение, е много важен, както за ежедневната ви работа, така и за имиджа на фирмата ви.

Когато търсите офис под наем е добре да обмислите няколко неща.

Първо и най-важно е, естествено, местоположението. Могат ли потенциалните ви клиенти да ви открият лесно, има ли наблизо метростанция и спирки на градски транспорт? Служителите ви ще идват ли с удоволствие на работа, ще могат ли да ползват гараж и паркомясто за автомобилите си? Помислете!

Друг важен фактор при избора на офис под наем е цената. Каква е сумата на квадратен метър, която можете да си позволите, има ли допълнителни разходи – поддръжка, допълнително заплащане за паркоместа и т.н.

Площта също не е без значение при избора на офис под наем. Вие познавате бизнеса си най-добре, ще ви е лесно да прецените колко хора и техника трябва да се сместят в помещенията.

Прегледайте възможностите, които ви предлагаме на yavlena.com и изберете най-добрия офис под наем за вашия бизнес.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€14 669

Наем

Офис

ID 116342
София - 7-ми 11-ти километър карта
1 525 кв.м.

Прочети още

Представяме ви два етажа /пети и шести/ от новоизграждаща се шестетажна офис сграда, разположена на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост до Интер Експо Център. Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение, с контрол на достъпа. Общата отдаваема площ за двете нива е 1467 кв.м, извън които има и допълнителни 58.40 кв.м бонус - прилежаща открита тераса. Всеки от етажите, които са отдаваеми и заедно и поотделно има следното разпределение: голямо Open space пространство, с възможност за преграждане спрямо нуждите на наемателя, обособен кухненски бокс, 4 бр. санитарни възела, всеки с по две тоалетни, разположени в двата противоположни края на етажа. Системи и инсталации: централна климатизация /отопление- охлаждане/, вентилация с опресняване на въздуха, компютърно окабеляване от висок клас, реализирано в двоен под, окачени тавани, оптика на няколко интернет доставчика, дизел генератор за непрекъсваемост на работния процес. Налични паркоместа. Такса поддръжка: 1€/кв.м без ДДС.

Свържи се с брокер
вестибюл €600

Наем

Офис

ID 109554
София - Център карта
127 кв.м.

Прочети още

Явлена ви представя офис на ул. Венелин и бул. Евлоги Георгиев. Площта е 127 кв.м. и се намира на партер. Състои се от четири работни помещения, кухненски бокс, баня с тоалетна.. Нуждае се от освежителен ремонт Входът на сградата е представителен. Към имота има паркомясто. Подходящ е за нотариална кантора, застрахователна компания, езикова школа,туристическа агенция, офис. Агенцията разполага с ключ.

Свържи се с брокер
€1 420

Наем

Офис

ID 106334
София - Център карта
165 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага офис в луксозна бизнес сграда на ул. Петър Парчевич в близост до метростанция. Три етажна с партер и сутерен. На партера е разположена конферентна зала със ЗП 70кв.м. и рецепция. Първи над партерен етаж е с квадратура от 165кв.м. разделен на четири работни помещения, два санитарни възела и едно по малко помещение. Сградата има СОТ и алармена система, външни ел. щори, асансьор, паркомясто, подгряване на улуците, отоплението е на ТЕЦ + конвекторни тела (чилър система). Сутеренът не е в включен в конкретната оферта, но също се отдава под наем(150кв.м). Обявената цена е без ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3