Офертите за офис под наем на агенция за недвижими имоти „Явлена“ включват представителни помещения, на комуникативни места, в бизнес сгради с контролиран достъп, помещения, подходящи за кабинети, магазини или студия.

Изборът на подходящ офис, с добра локация, достъп и разпределение, е много важен, както за ежедневната ви работа, така и за имиджа на фирмата ви.

Когато търсите офис под наем е добре да обмислите няколко неща.

Първо и най-важно е, естествено, местоположението. Могат ли потенциалните ви клиенти да ви открият лесно, има ли наблизо метростанция и спирки на градски транспорт? Служителите ви ще идват ли с удоволствие на работа, ще могат ли да ползват гараж и паркомясто за автомобилите си? Помислете!

Друг важен фактор при избора на офис под наем е цената. Каква е сумата на квадратен метър, която можете да си позволите, има ли допълнителни разходи – поддръжка, допълнително заплащане за паркоместа и т.н.

Площта също не е без значение при избора на офис под наем. Вие познавате бизнеса си най-добре, ще ви е лесно да прецените колко хора и техника трябва да се сместят в помещенията.

Прегледайте възможностите, които ви предлагаме на yavlena.com и изберете най-добрия офис под наем за вашия бизнес.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
Нов €511

Наем

Магазин

ID 129153
Варна - Младост 2 карта
56 кв.м.
1

Прочети още

Партерно помещение разположено в новопостроена кооперация. Състои се от голяма търговска зала, санитарен възел, Голяма витрина по цялата лицева страна на помещението с отлична възможност за реклама към булевард с оживен човеко и автопоток. Оборудването е включено в наемната цена. Намира се в район с отлични комуникации, оживен жилищен район, в близост да големи търговски обекти. Подходящо е за различна търговска дейност, презентационна зала, офис. Достъп изцяло по асфалтов път.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1