Офертите за офис под наем на агенция за недвижими имоти „Явлена“ включват представителни помещения, на комуникативни места, в бизнес сгради с контролиран достъп, помещения, подходящи за кабинети, магазини или студия.

Изборът на подходящ офис, с добра локация, достъп и разпределение, е много важен, както за ежедневната ви работа, така и за имиджа на фирмата ви.

Когато търсите офис под наем е добре да обмислите няколко неща.

Първо и най-важно е, естествено, местоположението. Могат ли потенциалните ви клиенти да ви открият лесно, има ли наблизо метростанция и спирки на градски транспорт? Служителите ви ще идват ли с удоволствие на работа, ще могат ли да ползват гараж и паркомясто за автомобилите си? Помислете!

Друг важен фактор при избора на офис под наем е цената. Каква е сумата на квадратен метър, която можете да си позволите, има ли допълнителни разходи – поддръжка, допълнително заплащане за паркоместа и т.н.

Площта също не е без значение при избора на офис под наем. Вие познавате бизнеса си най-добре, ще ви е лесно да прецените колко хора и техника трябва да се сместят в помещенията.

Прегледайте възможностите, които ви предлагаме на yavlena.com и изберете най-добрия офис под наем за вашия бизнес.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€307

Наем

Офис

ID 117174
Бургас - Център карта
53 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно предложение! "Явлена" отдава помещение в центъра на гр. Бургас, в района на "Часовника" и Община Бургас. Имотът се състои от коридор (чакалня), работно помещение с климатик и кухня, тераса и санитарен възел с бойлер. Подходящ за офис, адвокатска или нотариална кантора, лекарски кабинет и др. Обектът е позициониран на втори етаж в офис-сграда с контролиран достъп и асансьор. Отдава се дългосрочно. Код на имота: 117174, П. Атанасова.

Свържи се с брокер
€1 267

Наем

Офис

ID 126878
София - Летище София карта
176 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена отдава под наем офис площи с отворени работни пространства в бизнес сграда на ключов булевард в района на Аерогара София. В близост до метростнация, на 12 минути). Сградата предлага охраняем паркинг, заведение за хранене, контрол на достъпа, видеонаблюдение, високоскоростен интернет, управление на общи части. На разположение на наемателите са: климатизация, с възможност за индивидуално управление. Възможност на допълнително наемане на: складови площи и паркоместа. Офис 3 - 176 кв.м. - месечен наем в размер на 1267,2 евро. Офис 4 - 225 кв.м. - месечен наем в размер на 1620 евро. Обявените цени са с вкл. ДДС. При интерес позвънете в наш офис, като посочите номер по ID: 126878

Свържи се с брокер
Офис €2 492

Наем

Офис

ID 98900
София - Летище София карта
346 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем офис площ 340 кв.м с отворени работни пространства и складова площ 330кв.м. в бизнес сграда на ключов булевард (метростнация 12 минути), в района на Аерогара София. Сградата предлага охраняем паркинг, заведение за хранене, контрол на достъпа, видеонаблюдение, високоскоростен интернет, управление на общи части. На разположение на наемателите са: климатизация, с възможност за индивидуално управление. Възможност на допълнително наемане на паркоместа. Офис 1- 346 кв.м. - 2491,2 Е/месечен наем. Склад 330кв.м. - 1782Е/месечен наем. В бизнесградата на същият етаж се предлагат още офис помещения. Обявените цени са с вкл. ДДС!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3