Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€1 500

Наем

Производствена база

ID 81001
Садово карта
1 000 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание склад /производствена база, състояща се от хале с метална носеща конструкция, РЗП 1000 кв.м. Халето е разположено върху бетонна площадка с размер 3000 кв.м., намираща се върху парцел от 10 000 кв.м., частично залесен с тополови и орехови дървета извън бетонната площадка. Халето разполага с повдигаща се метална врата, която осигурява лесен достъп на 12-тонен камион в помещението. Целият имот е ограден с масивна метална ограда и е включен към СОТ. Обектът включва още стая за пазач /портиер с площ 25 кв.м. и гараж с площ 50 кв.м. Халето се състои от две части: 500 кв.м. на един етаж с височина 5 метра и 250 кв.м. на два етажа, всеки с височина 2,25 метра. Парцелът разполага със сондажна промишлена вода, водопроводна инсталация за питейна вода с водомер към ВиК и канализация.

Свържи се с брокер
€500

Наем

Производствена база

ID 76226
Бургас - Меден Рудник - зона В карта
393 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" Ви предлага производствено помещение в ж.к. Меден Рудник. Състои се от две големи помещения, които са подходящи за търговска дейност, както и няколко склада в задната част на имота, две тоалетни, два входа, рампа за товаро-разтоварваща дейност. Общата му площ е 393 кв.м, от които 354 кв.м магазин със складове и 39 кв.м рампа. Има статут на хранителен магазин и досега се е ползвал като такъв. Офертният месечен наем е 800 лв. с ДДС, без включени данъци и такси, ако имота ще се ползва като производствено помещение. Коментар за цената спрямо дейността, която ще се развива в него. Базата е в добър вид, има леки козметични забележки, нуждае се само от освежаване. Код на офертата ID 76266, брокер Т. Димитрова.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2