Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
15 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 15 от 15
€480

Наем

Магазин

ID 125827
София - Овча купел 1 карта
120 кв.м.
1

Прочети още

Магазин на партерен етаж с площ 120 кв.м. търговска площ, два броя складови помещения и сервизно помещение. Магазинът е с високи тавани 3.20м и голяма витрина с лице 8м на главна улица . Помещението е подходящо както за магазин, така и за аптека, шоурум, представителство и всякакъв друг вид търговска дейност.

Свържи се с брокер
€1 500

Наем

Други бизнес имоти

ID 129122
Варна - Златни пясъци карта
155 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава оборудван Спа център с площ от 155 кв.м., находящ се в кк. Златни пясъци. Спа центърът разполага с рецепция, парна баня. сауна, джакузи, помещение за масаж, релакс зона, две съблекални, две санитарни помещения, коридор, изградени душове. С ключ в офиса.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 128677
Варна - Колхозен пазар карта
80 кв.м.

Прочети още

ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР!!! Предлагаме Ви, възможност да започнете денталната си практика веднага. Клиниката е разположена в изключително оживения район на Колхозен пазар, на партерно ниво с лице на улица. Състои се от три самостоятелни кабинета с обща чакалня и сервизни помещения. Разполага с всички документи и статут, необходими за дейността, както и цялото оборудване, което включва: три стоматологични стола, стерилизатор, климатици, работни шкафове и др. Площта на центъра е 80 кв.м., разполага с маза в която се помещават генераторите, едно паркомясто във вътрешен двор, както и СОТ система. За по-добра ориентация ви предоставяме схема на обекта и реални снимки. Осигуряваме бързи и лесни огледи. Наем 1000 евро.

Свържи се с брокер
€2 000

Наем

Офис

ID 127885
София - Център карта
210 кв.м.

Прочети още

Явлена представя, малка и изключително функционална сграда с РЗП от 210кв.м., находяща се на сп. на градски транспорт, бул. Сливница, огромен човекопоток и в непосредствена близост до метростанция Лъвов мост, със следните параметри: • Магазин на партерно ниво с площ от 70кв.м. с витрини към бул. Сливница, разполагащ с две отделни помещения (с опция да се усвоят при желание на наемателите), WC с баня, складово помещение. Много подходящо за магазини за дрехи, обувки и най-различни други дейности; • Апартамент № 1 и № 2 - първи надпартерен етаж и втори етаж с площ всеки един от тях 70кв.м. Всеки един разполагащ с три отделни помещения, WC с баня, тераса, таванско помещение, южно изложение, ремонтирани и необзаведени. Подходящи за: рехабилитационен център, лекарски кабинети, масажни студиа, счетоводни кантори, офис за нотариус и т.н. Цялата къща е изключително подходяща за рехабилитационен или медицински център. Опция за продажба на цялата сграда при сериозен интерес и договаряне.

Свържи се с брокер

Наем

Офис

ID 117640
София - Оборище карта
801 кв.м.

Прочети още

ПРОСТОРЕН ОФИС В КВ. ОБОРИЩЕ!!! Явлена Ви представя офис клас А. Сградата е мултифункционална с офисна, търговска и жилищна част. Намира се в непосредствена близост до Метростанция "Театрална", трамвай и други видове градски транспорт. Сградата е с висок клас общи части, централна вентилация и климатизация, резервно захранване с дизелов агрегат, бързи асансьори, над 1 000 м2 реновирана озеленена тераса с панорамна гледка с естествени зелени площи и място за отмора от наемателите. Офисът има обща площ от 801 м2 ( чиста площ от 641 м2) е разположен на етаж 1 с електронен контрол на достъпа, авариен изход , климатизация с чисто нови чилъри. Офисът разполага с едно голямо тип OPEN SPACE помещение, и няколко отделно обособени такива. Офисът е идеален за фирми в ИТ индустрията, както и за добиване на криптовалута. Офисите в сградата дават много добавена стойност за работещите в нея, заради отличната и локация.

Свържи се с брокер
€1 025

Наем

Заведение

ID 125006
Варна - Лятно кино Тракия карта
160 кв.м.

Прочети още

Разработено заведение със статут на кафе-бар, намиращо се в близост до Макдрайв, разпределено в търговска част, три тоалетни, гардеробна и склад, както и остъклена тераса пред самото заведение. Предпочитана за живеене локация. Възможност да се наеме с актуалното оборудване или за други бизнес дейности. Промоционална цена за първите три месеца е 1500 лева на месец.

Свържи се с брокер
€3 437

Наем

Офис

ID 124010
Пловдив - Център карта
491 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание офис под наем с площ от 491 кв.м. Офисът ще бъде отвършен според изискванията на бъдещия наемател. На всеки етаж има изградено самостоятелно сървърно помещение, което обслужва съответния етаж от сградата. Бизнес центърът е оборудван и с аварийно захранване с дизел генератор, който се включва 30 секунди след спирането на ел. захранването. Има възможност за наемане на надземни паркоместа. Сградата е с отлична инфраструктура и комуникации, подземен и наземен паркинг. Предлага професионална поддръжка, 24-часова рецепция и охрана. Офисите са осигурени с централни климатизация и вентилация и повдигнати подове, комуникационно захранване, противопожарна инсталация, индивидуално отчитане на потреблението на електроенергия и вода. Наемът е 7,00 евро кв.м, такса поддръжка - 2,15 евро кв.м. Цените са без ДДС.

Свържи се с брокер
€5 082

Наем

Офис

ID 124009
Пловдив - Център карта
726 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание офис под наем с площ от 726 кв.м. Офисът ще бъде отвършен според изискванията на бъдещия наемател. На всеки етаж има изградено самостоятелно сървърно помещение, което обслужва съответния етаж от сградата. Бизнес центърът е оборудван и с аварийно захранване с дизел генератор, който се включва 30 секунди след спирането на ел. захранването. Има възможност за наемане на надземни паркоместа. Сградата е с отлична инфраструктура и комуникации, подземен и наземен паркинг. Предлага професионална поддръжка, 24-часова рецепция и охрана. Офисите са осигурени с централни климатизация и вентилация и повдигнати подове, комуникационно захранване, противопожарна инсталация, индивидуално отчитане на потреблението на електроенергия и вода. Наемът е 7,00 евро кв.м, такса поддръжка - 2,15 евро кв.м. Цените са без ДДС.

Свържи се с брокер
€358

Наем

Магазин

ID 123748
Пловдив - Център карта
92 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание помещение на две нива с площ от 91,91кв.м. в центъра на град Пловдив. Помещението е оборудвано със санитарно помещение, също има възможност да ползва рецепцията на сградата, охраната и е оборудвано със СОТ. Предоставят се и паркоместа срещу допълнитено доплащане по договаряне. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
€511

Наем

Магазин

ID 123747
Пловдив - Център карта
120 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание помещение на две нива с площ от 120 кв.м. в центъра на град Пловдив. Помещението е оборудвано със санитарно помещение, също има възможност да ползва рецепцията на сградата, охраната и е оборудвано със СОТ. Предоставят се и паркоместа срещу допълнитено доплащане по договаряне. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
€511

Наем

Магазин

ID 123746
Пловдив - Център карта
90 кв.м.
1

Прочети още

Представяме на вашето внимание помещение на две нива със статут на фризьорски салон в центъра на град Пловдив. Помещението също има възможност да ползва рецепцията на сградата, охраната и е оборудвано със СОТ. Предоставят се и паркоместа срещу допълнитено доплащане по договаряне. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
€13 800

Наем

Заведение

ID 122457
Несебър - Център карта
148 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем обзаведено и оборудвано заведение в Несебър. Разполага с оборудвана кухня, 60 места вътре и 70 места отвън оборудвано с всичко необходимо за стартиране на сезона. Наемът е за една календарна година. За огледи предварителна уговорка.

Свържи се с брокер
€4 345

Наем

Хотел

ID 97749
Варна - м-т Кабакум карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена, предлага на вашето внимание, хотел с морска панорама и отлична локация на 5 минути от плажната алея, спирка на градският транспорт и комплекс Ла Мер. Имотът е на четири етажа и се състои от рецепция със стаи за персонала, озеленен двор с басейн, външен бар и място за релакс, 10 стаи с мини бар на всеки етаж, общо 40. Напълно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо, всяка стая е с тераса и wi-fi . Подходящ за хоспис или дом за стари хора. В отлично състояние, с опция за изграждане на асансьор. Към имота има обособен паркинг за около 16 автомобила. Обявената цена е с включено ДДС.

Свържи се с брокер

Наем

Производствена база

ID 77337
Ямбол - Димитър Димов карта
3 400 кв.м.

Прочети още

Промишлена сграда под наем в Ямбол за бизнес с РЗП 3 400 кв.м. и дворно място от 5819 кв.м. Приземен етаж обособен като склад с рампа. Партерен етаж- гаражни клетки, товарен вход от към заден двор на сградата. Етаж първи от към лицето на сградата разполага с рампа, офис, производствени зали, санитарен възел. Етаж втори - канцеларии, административни стаи, зала, санитарен възел. Етаж четвърти - стаи със собствен санитарен възел и останалата част на етажа е обособен като луксозен офис , спалня, всекидневна, голяма и просторна баня, сауна, солариум. Имотът разполага със собствен водоизточник. Отдава се сграда и двор дългосрочно за инвеститор. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: намира се на главен път Ямбол - Роза. ПРЕДИМСТВА: с възможност за преустройване на всеки етаж според бизнеса. Големи портални врати към преден и заден двор, паркинг, лесен достъп за тирове.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 15 от 15