Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€537

Наем

Офис

ID 122579
Бургас - Изгрев карта
88 кв.м.

Прочети още

"Явлена" отдава под наем офис с застроена площ от 88 кв.м. , в сграда със смесено предназначение, ново строителство, в ж.к. Изгрев. Имотът се намира на първи етаж, над магазини, като целия етаж състои се от няколко офиси. Офисът има следното разпределение: три работни стаи с квадратури от 14 до 15кв.м., коридор-рецепция с площ от 27 кв.м., склад/кухня, тоалетна. Офисът е подходящ за различни дейности. Имотът е в отлично състояние, частично обзаведен и е готов за ползаване според изискванията на наемателя. На същия етаж се предлагат под наем офиси с квадратура от 88 до 140 кв.м. Цената е 10 лв. на кв.м. без включен ДДС. За повече информация и огледи: Олга Шмелева

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1