Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
Нов €500

Наем

Офис

ID 85582
Бургас - Лазур карта
210 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" отдава под наем прекрасен офис с малък двор в към него на тихо и спокойно място в кв."Лазур". Състои се от четири самостоятелно помещения, кухненски кът, баня с тоалетна. Отдава се с цялото налично оборудване и обзавеждане. Подходящ е освен за офис и за детска занималня, учебен център, козметичен или медицински център. ID 85582 А.Младенова.

Свържи се с брокер
€220

Наем

Търговска

ID 95253
Слънчев бряг карта
33 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание оборудвана и разработена аптека в източната част на Слънчев Бряг в близост до много големи хотели ,на хубава улица и голям човекопоток.В района няма аптека,така че бъдещият наемател няма да има конкуренция ,а и обекта е работил 5 години.Имота остава с оборудването така както е на снимките ,има необходимите лицензи и може веднага да започне работа.Оглед по всчко време ....заповядайте.

Свържи се с брокер
€148

Наем

Магазин

ID 94809
Бургас - Възраждане карта
34 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага под наем магазин за риба и рибни продукти с прилежащо паркомясто. Магазинът е с чиста площ 34 кв. м., а паркомястото е с площ 13 кв. м. Намира се в комплекс Възраждане на оживено и комуникативно място, близо до основни пътни артерии. Оборудван: хладилници, фризери, хладилни витрини, скара, отделна аспирация и вана за жива риба. Наемът е с включено ДДС. Код на имота: 94809 Брокер: Ралица Недялкова

Свържи се с брокер
€1 550

Наем

Магазин

ID 93645
Поморие - м-т Кротирия карта
83 кв.м.
1

Прочети още

Явлена отдава под наем за сезонно ползване, светъл и довършен до ключ магазин в туристически комплекс до южния плаж. Помещението се намира на партера и се състои от: много разчупена търговска зала с площ 60 кв.м, склад на площ 10 кв.м и баня с WC. Банята е напълно оборудвана, в залата има монтиран климатик. Магазинът е много подходящ за продажба на пакетирани и бутилирани стоки, за продажба на цигари, алкохол, наливно вино с дегустация, плод-зеленчук и др. за обслужване на гостите на комплекса и съседните комплекси, тъй като в близост няма други магазини. Наем за целия сезон - 1550 евро, като наемателят ще заплаща разходите си за електричество и вода. код: PN1668

Свържи се с брокер
€128

Наем

Магазин

ID 82895
Бургас - Възраждане карта
19 кв.м.

Прочети още

"Явлена" отдава под наем помещение, находящо се на ул. "Княз Борис l" в кв. Възраждане. Състои се от търговско помещение, складче и санитарен възел. Помещението е в добро състояние, завършено "до ключ", готово за нанасяне на новите си наематели! Код: 82895 , брокер П. Атанасова.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5