Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
10 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 10 от 10
€385

Наем

Офис

ID 121742
Благоевград - Широк център карта
96 кв.м.

Прочети още

Търсите ли ново място за настаняването на вашия бизнес с комуникативна локация? Разгледайте нашето ново предложение - партерно помещение със статут за търговска дейност, подходящо за магазин, офис, шоурум, call център и др. Имотът е разположен на оживен булевард с добра видимост, в широкия център на град Благоевград. Магазинът е с площ от 96,00 кв.м. и се състои от търговска зала, склад, санитарно помещение и мокро помещение. Имотът е ъглов и разполага с дограма тип витрина.

Свържи се с брокер
€2 000

Наем

Магазин

ID 120226
Благоевград - Идеален център карта
106 кв.м.

Прочети още

Партерно помещение с голяма витрина на главната търговска улица. Помещението е с площ от 106 кв.м. на партерно ниво и склад с площ от 49 кв.м. в сутерена. Състои се от просторна търговска зала, складово помещение и санитарен възел.

Свържи се с брокер
€620

Наем

Други бизнес имоти

ID 113627
Благоевград - Идеален център карта
125 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага помещение със статут „За здравни и социални услуги“ (лаборатория) в идеалния център на гр. Благоевград, непосредствено зад хотел „Ален Мак“. Разположението на обекта е следното: фоайе с приемна и преходни от него пет кабинета, две санитарни помещения, две тераси, паркинг разположен в дворното място отдясно на сградата за три автомобила. Обектьт е с изградени електрическа, водопроводна, канализационна инсталации. Предлага се с във вида на снимките, като може да бъде направена допълнителна договорка за довършителни работи. Подходящо за зъболекарски кабинет, лаборатория, център за рехабилитация и много други. Намира се в оживен и комуникативен район с интензивен човекопоток на мерти от площад „Георги Измирлиев“.

Свържи се с брокер
€350

Наем

Магазин

ID 106038
Благоевград - Идеален център карта
66 кв.м.
1

Прочети още

Търговско помещение, ситуирано на партер в нова сграда на главен булевард. Помещението е с правилна форма, добре осветено и голяма витрина. Изключително оживено, комуникативно и ориентируемо местоположение. Всичко това дава големи предпоставки за развитието на успешен бизнес.

Свържи се с брокер
€600

Наем

Офис

ID 101288
Благоевград - Идеален център карта
100 кв.м.

Прочети още

Прадлагаме помещение в модерна сграда с отличаваща се градска визия, находяща се в пешеходната зона на идеалния център на Благоевград. Площта на имота е 100 кв.м. и е разпределена в просторно еднообемна зала, санитарно помещение и сервизно помещение. Имота разполага с два подхода и е разположен на ниво полусутерен. Подходящо е за козметично, соларно или масажно студио, спедиция, счетоводство, спортна зала за танци, йога и др. Довършителните работи са от висок клас. Има изградена инасталация за СОД, която може да бъде управлявана чрез мобилен телефон.

Свържи се с брокер
€550

Наем

Офис

ID 101286
Благоевград - Идеален център карта
76 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви обзаведен и впечатляващ имот в пешеходната зона на Благоевград.. Районът е един от най-престижните и предпочитани. Имотът може да бъде използван за офис за различни дейности, като спедиция, счетоводство, адвокатска кантора, Call център и други. Офисът предоставя модерна работна атмосфера, обзаведен е с изкючително внимание към всеки детайл. Състои се от два кабинета, общо помещение с кухненски бокс, подходящо за срещи с партньори и клиенти, коридор, две санитарни помещения, килер и тераса. Ситуиран е на трети етаж в сграда с отличаваща се градска визия и луксозни светли общи части.

Свържи се с брокер
€1 860

Наем

Офис

ID 87263
Благоевград - Идеален център карта
220 кв.м.

Прочети още

Предлагаме, партерно помещение в офис сграда, находяща се в непосредствена близост до МОЛ "Ларго". Помещението е използвано за банков офис и е с изпълнени довършителни работи, както следва: подова настилка от гранитогрес, стени - латексово покритие и фаянсова облицовка в санитарните помещения; таван – окачен с вградено осветление. Оборудвани санитарни помещения.

Свържи се с брокер
€430

Наем

Заведение

ID 80400
Благоевград - Идеален център карта
157 кв.м.

Прочети още

Оборудвано заведение за хранене - 60 места, в идеален център на Благоевград. Състои се от просторна търговска зала с масивен обслужващ бар, кухня, складова част и две санитарни помещения. Предлага се с пълно оборудване и обзавеждане в кухнята (хладилник, фризер, скара, микровълнова фурна, готварска печка).

Свържи се с брокер
«1» 1 - 10 от 10