Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€3 500

Продажба

Земеделска земя

ID 71842
Криводол карта
7 650 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви три съседни поземлени имота в гр. Криводол, Област Враца. Поземлените имоти са с правилна форма, равнинни, с достъп посредством полски път. Районът е с частично изградена инфраструктура – водопровод и електрификация в близост и представлява бивш стопански двор на населеното място.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1