Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€145 200

Продажба

Офис

ID 102936
Видин - Плиска карта
499 кв.м.

Прочети още

Банков офис на две нива състоящ се от: Първо ниво:БИЗНЕС КЛУБ, включващ: виндфаг, работни помещения, стая за почивка, кухненски офис, кафене, склад и сервизни помещения, със застроена площ – 89.28 кв.м и БАНКОВ САЛОН, състоящ се от: главна зала, каси, осем канцеларии, заседателна зала, кухненски блок, две складови помещения и сервизни помещения, със застроена площ – 280,12 кв.м.В сутерена има банкови трезори и складови помещения с площ от 129,6 кв.м. Към имота има три гаража съответно с площ 15,85 кв.м, 17 кв.м, и 22,51кв.м. Цената е без включен ДДС.

Свържи се с брокер
€250 000

Продажба

Къща

ID 92571
Белоградчик карта
380 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно от Явлена! Предлагаме за продажба стилно обзаведена къща с невероятна панорамна гледка. Разположена е до Астрономическата обсерватория в гр. Белоградчик и в близост до Белоградчишките скали. Къщата е на два етажа със застроена площ от 119 кв.м. и двор от 1000 кв.м. На партерното ниво са разположени просторна дневна, кухня и трапезария, сервизни помещения, както и веранда с прекрасна гледка. На първия етаж има две просторни спални, едната от които със самостоятелна баня, баня и тоалетна. Подпокривното пространство е с малки скосявания със спалня и баня с тоалетна. В сутерена са разположени сервизни помещения и гараж. Отоплението е с електрически конвектори Adax и климатици. Къщата е подходяща както за живеене, така и за инвестиция.

Свържи се с брокер
в центъра на град Кула €102 300

Продажба

Хотел

ID 85498
Кула карта
334 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви сграда в центъра на град Кула, срещу една от най-атрактивните забележителности на града- римската крепост Кастра Мартис. Четири от етажите образуват хотелска част и разполагат с 40 обособени хотелски стаи. Подземният етаж е предназначен за складове, перални и др., а на последния етаж има място за 5 апартамента. Партерът разполага с обособено пространство за рецепция, лоби-бар, ресторант,нощен бар.От двете страни на сградата има паркоместа за 30 автомобила. Конструкцията е стоманобетон с тухлена зидария. Стартиран е ремонт, сменена е дограмата, гипскартон на някои от етажите, частично- електрическата инсталация и системата за водоснабдяване и канализация. Този имот е единствения хотел в града и е много подходящ за инвестиция. В обявената цена не е включен ДДС. При интерес тел: 0888698242

Свържи се с брокер
€22 360

Продажба

Парцел

ID 82831
Брегово карта
6 045 кв.м.

Прочети още

СПЕШНО НОВА ЦЕНА! Явлена предлага УПИ подходящо за складова или логистична база, промишлено или жилищно строителство. Парцелът е ъглов, граничещ на две улици: "Антим I", и ул. "Сергей Румянцев". Вид територия - урбанизирана, ниско застрояване до 10 м.

Свържи се с брокер
€155 000

Продажба

Къща

ID 80042
Видин - Кале карта
500 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви самостоятелна триетажна сграда в центъра на гр.Видин. Разгърнатата застроена площ на сградата е 500 кв.м. На приземния етаж са разположени търговски обекти - магазини, подходящи за различни видове търговска дейност, на междинно ниво е разположен двустаен апартамент с площ 37 кв.м., на трети етаж са разположени два апартамента всеки един с площ от 90 кв.м., на четвърти етаж/тавански/ са разположени четири обекта с обща площ 151 кв.м. Сградата е архитектурен паметник. Парцелът е с площ от 237 кв.м. Локацията е отлична, квадратурата е реална. Имотът е подходящ за различни видове бизнес, както и за семейно жилище.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5