Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
143 резултата Разширено търсене
«12345...78» 1 - 20 от 143
Нов €20 400

Продажба

Къща

ID 93925
Драганово карта
79 кв.м.

Прочети още

Жилищен имот в голямо добре уредено село, на 22 км от гр.В.Търново. Дворното място е с площ 840 кв.м. Къщата е на един етаж с голяма маза, масивна- камък, тухла, гредоред. Състои се от: коридор, кухня, дзневна, две спални, вътрешна баня-тоалетна. Достъп по улици с асфалтова настилка. Възможен коментар по цената.

Свържи се с брокер
€410

Наем

Заведение

ID 93187
Велико Търново - Бузлуджа карта
100 кв.м.

Прочети още

Снек - бар в оживения жилищен квартал 'Бузлуджа' на гр.В.Търново, с 60 места за клиенти, разположен на партерно ниво в жилищна сграда, състоящ се от: две зали за клиенти /едната от които е закрита тераса/,с бар, кухня с аспирация, хром-никелови мивки и маси, две тоалетни - за персонал и за клиенти. Монтирани са соларни панели за подгряване на водата. Към заведението като складово помещение се използва съседен гараж. Тротоарното право за поставяне на маси за правостоящи пред заведението,се заплаща допълнително на Общината. Обзавеждането и оборудването в заведението са предмет на допълнителни договорки с настоящия наемател. Обектът е действащ и може да се наеме от 01.10.2019 г. Наем: 800 лв., депозит в размер на 2 месечни наема.

Свържи се с брокер
€29 700

Продажба

Къща

ID 93168
Килифарево карта
97 кв.м.

Прочети още

Къща с голям двор, във високата част на гр.Килифарево. Къщата е масивна, на две нива със ЗП 97 кв.м. На първо ниво са разположени-склад и маза, на жилищния етаж- коридор, две стаи и склад. До къщата е пристроена едноетажна жилищна пристройка, състояща се от: две стаи и баня-тоалетна. Сградите са в добро състояние, след ремонт. В дворното място е изграден нов навес с барбекю, малък басейн, стопански постройки с площ 106 кв.м.

Свържи се с брокер
€49 000

Продажба

Къща

ID 68181
Елена карта
144 кв.м.

Прочети още

Напълно реставрирана и адаптирана къща, архитектурно-строителен паметник на културата с категория: ансамблово значение. Намира се в централната част на живописния град Елена. Къщата е на два етажа. На първия етаж са разположени: кухня-трапезария, камина –кът, спалня, баня и тоалетна, на втория етаж -хол, две спални, всяка със самостоятелна баня с тоалетна. Под - дюшеме, тавани - дървена обшивка. Къщата е в много добро състояние, обзаведена и оборудвана, локална отоплителна инсталация. Двор - 450 кв. м., с панорама. Сградата представлява цялостно запазен типологичен образец на възрожденската къща в гр. Елена от 19 век. Къщата е обновена и преустроена, като е запазена висока степен на автентичност. Имотът е подходящ и за развитие на туристически услуги.

Свържи се с брокер
€25 000

Продажба

Къща

ID 92596
Вишовград карта
100 кв.м.

Прочети още

Масивна къща, лятна кухня с баня, стопански постройки в дворно място с площ 1400 кв.м, в голямо село, разположено на 33 км от В.Търново и на 11 км от Павликени. В близост до Еменския каньон и Зараповски водопад. Къщата е на два етажа, състояща се от коридор, дневна-кухня, спалня и маза; три стаи, килер, коридор и тераса на втория етаж, с вътрешно стълбище, много добре поддържана. В двора има кладенец, лозе, овощни дървета. В селото има постоянно живеещи хора, действащи магазини.

Свържи се с брокер
€17 800

Продажба

Парцел

ID 92390
Елена карта
5 304 кв.м.

Прочети още

Поземлени имоти, в земл. на гр.Елена, в близост до пътя за язовир 'Йовковци', на 2 км от регулационните граници на Елена. Единият имот е с площ 3502 кв.м, с променено предназначение, отреден за строителство на две къщи, П застр. -60%, Кинт.-1,2. Вторият имот е съседен, с площ1802 кв.м, нива, V категория. В близост ток и вода.

Свържи се с брокер
€38 000

Продажба

Къща

ID 92315
Елена карта
326 кв.м.

Прочети още

Атрактивни имоти в китното балканско градче Елена, представляващи две съседни жилищни сгради с прилежащите им дворни места, разположени на главна транспортна улица, в западната част на града: 1. Дворно място с площ 434 кв.м, заедно с построените в него: двуетажна жилищна сграда, реновирана, с РЗП 214 кв.м, със санитарни възли и механа и едноетажна жилищна сграда - за ремонт, със ЗП 53 кв.м; 2. Дворно място с площ 342 кв.м, в което е построена едноетажна жилищна сграда, за ремонт, със ЗП 59 кв.м. Цена: 43 000 евро.

Свържи се с брокер
€10 800

Продажба

Етаж от къща

ID 92267
Вонеща вода карта
53 кв.м.

Прочети още

Жилищен имот в с. Вонеща вода, куротно селище, на 30 км от гр.В.Търново, на главен път Русе-Стара Загора и на 20 км от гр.Трявна, идеалната отправна точка към културни дестинации с възрожденски облик като В.Търново, Етъра, Боженци , Дряново и Трявна.Разположено е на 580 м надморска височина, в долината на р.Белица и р. Райковска Селото е известно с естественият си минерален извор, чиито води са с доказан ефект в балнеолечебния туризъм.В центъра на селото са изградени минерални бани. Имотът представлява първи етаж от масивна, двуетажна къща, с 1/2 ид.част от дворното място, цялото от 735 кв.м и 1/2 ид.част от таванско помещение с тераса. Намира се близо до центъра, на брега на р.Белица. Етажът е с площ 53 кв.м и се състои от: спалня, хол, кухня, коридор и сервизно помещение. Жилището е за ремонт.

Свържи се с брокер
€795 000

Продажба

Хотел

ID 92013
Велико Търново - Варуша карта
766 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание, хотел в древната столица на България - Велико Търново, работещ целогодишно и успешно, находящ се в центъра на стария град, кв. Варуша, в близост до входа на резерват "Царевец", катедралата "Рождество Богородично" и с изглед към Янтра. Хотелът разполага с 3 единични, 9 двойни , 5 тройни стаи, 3 апартамента, един ВИП апартамент, една стая пригодена за хора със затруднено придвижване, Конферентна зала, Снекбар, панорамна и закрита тераси. Стаите са напълно обзаведени, и оборудвани с мини хладилник, телефон и LDC телевизор, климатизирани са и разполагат със собствени санитарни възли. Мебелите са от висококачествен, естествен, чамов материал. Капацитетът на хотела е 52 души. Съчетава в себе си традиционна архитектура, прекрасна панорамна гледка и уют. Охранява се с 24 часово видео наблюдение. Изключително подходящ е за семинари, тиймбилдинги, ученически и младежки екскурзии, но и за семейни почивки. Продава се с бизнеса.

Свържи се с брокер
€87 144

Продажба

Заведение

ID 91878
Велико Търново - Бузлуджа карта
240 кв.м.

Прочети още

Заведение на ниво сутерен в центъра на най-големия жилищен квартал на гр. В.Търново - кв. "Бузлуджа", до пазара. Състои се от зала за клиенти, кухненски блок, санитарен възел. Има два входа - за клиенти с асансьор и стълбище и за товаро-разтоварни дейности. Нуждае се от ремонт.

Свържи се с брокер
€236 800

Продажба

Склад

ID 91876
Велико Търново - Промишлена зона - ул. Магистрална карта
562 кв.м.

Прочети още

Голям склад в нова търговско-складова сграда, на главна транспортна улица, част от главен път София-Варна. Складът е на партерно ниво. Състои се от складово хале, санитарен възел, офисни помещения на обособено второ ниво. Добро състояние.

Свържи се с брокер
€95 667

Продажба

Магазин

ID 91873
Велико Търново - Зона Б карта
172 кв.м.

Прочети още

Търговски обект в центъра на жилищен квартал Зона Б. Намира се на партера на жилищна сграда, със самостоятелен вход. Състои се от фоайе, зала, офис, складови помещения, санитарен възел. Функцоналното разпределение позволява обекта да бъде използван с различни предназначения - кабинети, офис и др.

Свържи се с брокер
€45 690

Продажба

Магазин

ID 91872
Велико Търново - Център карта
119 кв.м.

Прочети още

Търговски обект на второ ниво в жилищна сграда, разположена в широкия център на града, на ул. "Ален мак". Състои се от търговска зала, складови помещения, санитарен възел. Обектът се нуждае от ремонт. Възможност да се използва с различно предназначение - кабинет, козметично студио, офис и др.

Свържи се с брокер
€92 840

Продажба

Офис

ID 91868
Велико Търново - Център карта
155 кв.м.

Прочети още

Офис в идеалния център на гр. В.Търново, на главна търговска улица - бул. "Независимост". Офисът е на трети етаж в административно-търговска сграда. Състои се от четири помещения, коридор и санитарен възел. Възможност за реклама към главната улица. Нуждае се от козметичен ремонт.

Свържи се с брокер
€52 000

Продажба

Двустаен апартамент

ID 91688
Велико Търново - Бузлуджа карта
70 кв.м.

Прочети още

Апартамент, в жилищен квартал 'Бузлуджа', в нова сграда, в близост до училище, спирка на градския транспорт, автогара запад. Сградата е добре поддържана, с асансьор. Разположен на пети етаж, с изложение изток. Състои се от антре, дневна-кухня, кабинет, спалня, баня-тоалетна, и голяма покрита панорамна тераса, частично остъклена. Жилището е в много-добро състояние. Продава се с наличното обзавеждане и оборудване, с два климатика.

Свържи се с брокер
€5 000

Продажба

Гараж/Паркомясто

ID 91559
Велико Търново - Център карта
23 кв.м.

Прочети още

Гаражна клетка, в сграда група гаражи, намираща се в широкия център на гр. В. Търново. Входът е от ул. "Сергей Румянцев", в близост до бул. "България". Гаражът е в добро състояние, с метална гаражна врата.

Свържи се с брокер
€63 500

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91280
Велико Търново - Кольо Фичето карта
88 кв.м.

Прочети още

Апартамент в жилищен квартал "Кольо Фичето", в близост до МОЛ, квартален парк, детска градина, училище. Намира се на втори етаж в нова жилищна сграда, с изложение юг-изток. Състои се от просторна слънчева дневна, кухня-трапезария, спалня, баня, тоалетна, килер, голяма южна тераса към дневната и кухнята. Изпълнени довършителни работи - настилки, облицовки, санитарен фаянс, монтирани осветителни тела, разпределена мрежа за локална отоплителна инсталация. Имотът е със статут на ателие - жилищно.

Свържи се с брокер
€76 000

Продажба

Тристаен апартамент

ID 90536
Велико Търново - Картала карта
133 кв.м.

Прочети още

Жилище, разположено в централната част на кв.'Картала', над СВА. В близост до детска градина, училище, парк. Разположено на последен етаж с панорамна гледка, с изложение север-юг. Състои се от: дневна с кухня и спалня на юг, спалня със самостоятелна баня на север, баня-тоалетна, дрешник, коридор и голяма южна, панорамна тераса. Изпълнени довършителни работи, много-добро общо състояние. Имотът е със статут на ателие. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
€716

Наем

Магазин

ID 90415
Велико Търново - Център карта
162 кв.м.

Прочети още

Магазин на партерно ниво, намиращ се в района на Стадиона, в близост до училище 'Бачо Киро'. Състои се от търговско помещение, като складът и санитарния възел се намират на сутеренно ниво. Магазинът е в много добро състояние. Наемната цена е без ДДС.

Свържи се с брокер
€600 000

Продажба

Къща

ID 90364
Сухиндол карта
290 кв.м.

Прочети още

Аристократична къща в гр. Сухиндол, на два етажа, всеки с площ от 110 кв. м . На първи етаж има остъклена зимна градина с парно котле, хол с камина, трапезария с кухненски бокс и антре. На междинния етаж има спалня, баня и тоалетна.На втория етаж -голям хол,четири спални, едната от които е с остъклена тераса, баня и тоалетна.Къщата е с таванското помещение,както и с мазе и склад (изба).Къщата е ново строителство в традиционен български стил, а при разработването на архитектурния й план са използвани мотиви от старинни български къщи от Възраждането. Всички мебели са от масивен дъб в стар български стил. Продава се със следното обзавеждане: вградена кухня, печка, шкафове и ъгъл в лятната кухня, в основната къща: трапезна маза и столове, втора вградена кухня с печка, миална и пералня, иконостас, резобованата библиотека, резбованите дивани, резбования таван, напълно оборудвани бани и тоалетни. Дворът е с площ 2 000 кв.м, с множество плодни дръвчета и лози.

Свържи се с брокер
«12345...78» 1 - 20 от 143