Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€298 128

Продажба

Производствена база

ID 92061
Попово карта
1 639 кв.м.

Прочети още

Търговска база с прилежащ терен с площ 4023 кв.м. Намира се в централната източна част на града, на брега на р.Поповски Лом, в близост до главен път София- Варна. Основната сграда е хале от стоманена конструкция със застроена площ 1345 кв.м, в добро състояние. В имота са построени и три обслужващи сгради със застроена площ 294 кв.м. Незастроените площи са с асфалтобетонова настилка. Обектът е подходяща и за производствена и складова база.

Свържи се с брокер
€210 000

Продажба

Къща

ID 57500
Попово карта
100 кв.м.

Прочети още

Атрактивен имот, разположен в красива местност на 10 км от гр.Попово. Представлява два парцела в регулация с обща площ 2950 кв.м, язовир с площ 23,835 дка, овощна градина с площ 21,900 дка. Овощната градина е засадена със сини сливи, сортове-Йо-йо, Стенли и Президент. Напояване от напоителен канал. Имотът е добре поддържан и стопанисван, захранен с ел.енергия, водоснабден, целогодишен достъп по асфалтови пътища.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2