„Явлена“ е една от най-големите агенции, занимаваща се успешно с недвижими имоти. София е мястото, откъдето сме тръгнали, но вече имаме клонове в много от големите български градове.

Предлагаме ви впечатляващ избор от недвижими имоти. София държи първенство по разнообразие на офертите – апартаменти, къщи, етажи, офиси, магазини, промишлени помещения, парцели, заведения, бизнес сгради – под наем или за продажба – изборът е огромен. Разгледайте сайта ни – yavlena.com – с хиляди обяви за имоти, които се продават или отдават под наем, и ще се убедите сами.

Освен многобройни предложения за недвижими имоти, ние осигуряваме експертна правна помощ в процеса на покупко-продажба на недвижим имот, имаме финансови експерти и кредитни консултанти, които ще ви помогнат да се ориентирате при избора и начините за ипотечно финансиране на недвижими имоти. София е събирателната точка и мястото, където се случват най-големите сделки.

Вижте най-добрите ни предложения за сделки с недвижими имоти. В София или страната – ние сме вашите доверени брокери. Потърсете ни и ще ви помогнем.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€300 000

Продажба

Парцел

ID 105817
Лозен карта
3 566 кв.м.

Прочети още

Поземлен имот в района на Стопанския двор, с. Лозен с площ от 3500кв.м. Бърз и удобен достъп до магистрала "Тракия". Изградена инфраструктура - ток,вода, газ. Има изградени три масивни постройки с ЗП над 600кв.м. В момента се ползва за цех с наематели - готови да останат. Има опция за закупуване на съседни имоти.

Свържи се с брокер
€2 000

Наем

Други индустриални имоти

ID 99185
София - Манастирски ливади - Запад карта
350 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" отдава под наем складово помещение с площ 350 кв.м., подходящо за автосервиз, с високи тавани – 6-8 м., има канал, широки и високи портални врати, място за подемна машина. Към това помещение има офис с приемна и санитарен възел -50 кв.м. Помещенията са на приземен етаж и има прилежащ двор с площ 120 кв.м. с възможност за паркиране на 5 автомобила. Предложеният имот се намира в един от най-престижните райони на гр. София, на удобна локация до бул. "България", околовръстен път, ж.к. "Манастирски ливади" и ул. "Тодор Каблешков". Наемна цена – 2000 Евро без ДДС!

Свържи се с брокер
€250 000

Продажба

Производствена база

ID 77637
София - Връбница 1 карта
366 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви УПИ с площ от 660 кв.м. ведно с построените в него производствено хале с офисна част с площ от 290 кв.м. и склад с площ от 76 кв.м. Светла височина на халето - 10 м. Имотът е разположен в "НПЗ - Орион", р-н Връбница.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3