Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
141 резултата Разширено търсене
«12345...78» 1 - 20 от 141
Нов 1 €2 600

Продажба

Земеделска земя

ID 93912
Белопопци карта
4 199 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага земеделска земя в с.Белопопци местност Орман тарла .Предлагат се и други два парцела : местност Банята(ливада) 2476 кв.м. на цена 1800 евро и местност Азмака(нива) 1889 кв.м. на цена 1800 евро.

Свържи се с брокер
Нов €486 145

Продажба

Парцел

ID 93890
Божурище карта
15 507 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно! Имот с голямо лице севетоизточно от Божурище, на първокласния път София-Белград - бул. Европейски път. В близост се намира представителството на “Citroen” Имотът е с площ от 15507 кв.м и с разрешение за вход и изход. Попада в зона СМФ 2! Закупен преди повече от 10г за логистичен център, имотът може да отговори на Вашите инвестиционни намерения! Запазете своя час за оглед с Димитър Христов – сега!

Свържи се с брокер
Нов €28 000

Продажба

Къща

ID 93712
Долно Камарци карта
79 кв.м.

Прочети още

Село Долно Камарци е на около 40км. източно от София по Подбалканския път- на пътен възел, през селото минава и ж.п. линията София-Бургас. Населението е над 440д. В селото има действащо училище и читалище, църква и манастир, поща, работещи магазини и лекарски кабинети, както и творчески ателиета. Природата е изключително красива с редуващи се ридове и хълмове, привличаща все повече жители. В централната част на с.Долно Камарци, до реката и училището се предлага функционална, обзаведена къща със сменена ПВЦ дограма. Първият етаж се състои от предверие и просторна всекидневна с кухненски бокс, две спални и баня с тоалетна. Външни стълби към втория етаж и дневна с две помещения. Къщата има течаща вода и ел.ток. Дворът е 600кв.м., има изградена външна чешма, барбекю-лятна кухня. Имота е близо до центъра, както и на пешеходно разстояние до главния път/ София-Бургас/, минаващ през селото.

Свържи се с брокер
€87 000

Продажба

Къща

ID 93393
Годеч карта
170 кв.м.
1
3

Прочети още

Предлагаме Ви къща в процес на строителство, находяща се във вилната зона на гр. Годеч, на 40 км северозападно от гр. София . Населеното място разполага с болница, магазини, банки, училища и др. Районът с изключително чист въздух. Къщата е 170 кв метра застроена площ , състояща се от дневна с кухня и трапезария 70 м2, основна спалня 18 м2, втора спалня 14 м2, трета спалня 14 м2, коридор 14 м2, баня + WC 5 м2 и склад 4 м2. Къщата е разположена на працел от 765 кв. метра на южен склон с една от най-красивите гледки към отсрещната планина. За тази цел височината на прозорците достигат 3, 40 м, осигурявайки панорамна визия от вътрешността на помещенията. Парцелът се намира на около 1 км от централната част на града, разположен във вилната зона, над реката Пътят до парцела е асфалтов, завършващ със 70 метра път покрит с чакъл, осигуряващ целогодишен достъп. Къщата в момента е на груб строеж, краен етап на завършване ще бъде на шпакловка и замазка.

Свържи се с брокер
€25 000

Продажба

Парцел

ID 93211
Гурмазово карта
485 кв.м.

Прочети още

Представяме за продажба поземлен имот в с. Гурмазово, община Божурище. Имотът е с площ от 485 кв.м. и е със статут на земеделска земя, четвърта категория. Намира се на няколко минути от центъра на гр. Божурище, има достъп от път, а в близост са складове.

Свържи се с брокер
€400 000

Продажба

Къща

ID 93090
Равно поле карта
447 кв.м.

Прочети още

Луксозно обзаведена къща в село Равно поле от 2018 г. С РЗП 447 м2 и двор 970 м2, с озеленен двор и панорамна гледка към Витоша, спокойна атмосфера, чист въздух, голям двор с басейн, зеленчукова градина. Построена е с най- модерните и нови материали. Високотехнологично управление на системите. Блиндирана- смарт входна врата с дистанционно управление от смартфон и допълнителни чип и магнитни карти, СОТ и видеонаблюдение, модерно и икономично парно на газ, 300л бойлер и 500л буферен съд, слънчеви колектори и др.На първото ниво е зоната на - дневна, кухня и трапезария с голяма слънчева веранда, тоалетна за гости, както и самостоятелен тракт за гости със спалня с баня и тоалетна. В сутеренна част има 4 помещения и спортна зала. На вторият етаж са разположени просторни:-родителска спалня с баня и тоалетна, голям дрешник и кабинет ; детска спалня, детска стая за игра и учене и баня с тоалетна. Двоен гараж с топла връзка. Обзавеждането не е включено в цената. ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА. ID: 93090

Свържи се с брокер
€5 900

Продажба

Парцел

ID 92983
Антон карта
900 кв.м.

Прочети още

Месторазположение: село Антон, община Антон, на 80 км. от град София, на 12 км. от град Златица, на 8 км. от град Пирдоп, сгушено между планините Стара планина и Средна гора. Дворно място от 891 кв.м по Нотариален акт, с постройки, без пазарна стойност. Заключено между две асфалтирани улици. В регулация, ток, вода, централна канализация. Сравнително равно, с малък наклон. Отлична, заобикаляща социална среда: много добре поддържани съседни имоти с къщи, постоянно живеещи. Липса на битова престъпност. ID 92 983.

Свържи се с брокер
€50 000

Продажба

Къща

ID 92907
Макоцево карта
200 кв.м.
1
4

Прочети още

Къща от 80-те години на 200м от центъра в с. Макоцево. Конструкцията е монолитна с бетонни основи, плочи, колони и покрив. Къщата е на четири етажа - приземен и три жилищни. Приземният етаж представлява гараж и складови помещения, жилищната част се състои от по три помещения и тераса на всеки етаж. Имота е захранен с ток и вода, терена е равен. Достъпа е целогодишен, намира се в централната част на селото, близо до общината, църквата и магазин.

Свържи се с брокер
€15 000

Продажба

Къща

ID 92671
Гинци карта
40 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага за продажба къща находяща се на около 50 км от гр.София в с.Гинци с РЗП 80 кв.м. Построена в парцел с големина 500 кв.м. Имота е в началото на селото в близост до асфалтов път.Къщата има следното разпределение:Първи етаж- две помещения.Втори етаж- едно общо помещени. Имота има нужда от освежаване.

Свържи се с брокер
€38 000

Продажба

Къща

ID 92563
Туден карта
207 кв.м.
4

Прочети още

Представяме Ви къща, разположена в центъра на с. Туден, на 45 км. от София, в близост до р. Нишава. Къщата е с РЗП 207 кв.м, с прилежащ равен и облагороден двор с площ от 455 кв.м. Имотът е с целогодишен достъп по асфалтов път, в близост до спирка на автобуси и маршрутка. Къщата е готова за нанасяне, с довършителни работи и обзавеждане и към момента е разпределена като двуфамилна къща близнак, с възможност за обединяване. Имота се състои от изба, два етажа и подпокривно пространство, с възможност за обособяване на допълнителни помещения. Всяка половинка от къщата съдържа дневен тракт на първо ниво и по две спални на второ ниво и е с отделен вход, но с общ санитарен възел. В имота има изграден водопровод и две септични ями, електрификация. Село Туден се отличава с живописна природа и чист въздух. В близост има няколко малки манастира и параклиса, запазили своята автентичност през годините и старинната църква „Св. Николай Чудотворец“ — паметник на културата, построен през 1400 г.

Свържи се с брокер
€15 200

Продажба

Парцел

ID 92287
Лакатник (гара) карта
840 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага ексклузивно ! Имот в с. Гара Лакатник, който се намира в живописния район на Искърското дефиле в Стара планина, на 20 km от Своге и на 50 km. северозападно от София и е популярна дестинация за катерачи и пещерняци поради близостта му до известните Лакатнишки скали, едни от най-красивите сред природните забележителности на България; с идеални условия за скално катерене. Имота с площ 840кв.м с трайни подобрения и насаждения. В имота е разположена едноетажна къща .

Свържи се с брокер
€661 850

Продажба

Земеделска земя

ID 92193
Костинброд карта
21 350 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага земеделска земя с начин на трайно ползване: Нива в с. Мрамор, м-ст Полето. Нивата е 10,523дка, Четвърта категория и граничи с Ломско шосе. Към нея отделена от черен път има друга нива, която е 10,827 дка, Трета категория в м-ст Примичур. Подходящо е за застрояване на жилищно строителство, промишлени и складови помещения.

Свържи се с брокер
€253 000

Продажба

Къща

ID 92125
Костинброд карта
466 кв.м.
4
6

Прочети още

Две къщи в парцел 800кв.м. Голямата къща е на два етажа с РЗП 386 кв.м. със следното разпределение: първи етаж се състои от хол с камина и емпоре, кабинет, отделни кухня, трапезария, две Б+WC, мокро помещение, килер, складово помещение, два гаража. Етаж втори се състои от четири спални с четири тераси, две Б+WC, таванско помещение 30кв.м. ( не е включено в РЗП ). Къщата е с довършителни работи, едната баня на втория етаж е за довършване, отоплението е локално с котле на пелети, захранена е с централен водопровод и канализация, има възможност за включване и на газ. Втората къща представлява самостоятелна постройка на един етаж с РЗП 80кв.м. състои се от еднопространствено помещение с антре и Б+WC, на шпакловка и замазка. Къщата се намира до улица Славянска, в близост са детска градина, училище и супермаркет и спирка на градски транспорт. Имота разполага с всички необходими документи за покупка с банков кредит.

Свържи се с брокер
парцел €35 520

Продажба

Парцел

ID 92011
Мусачево карта
960 кв.м.

Прочети още

Предлагаме за продажба УПИ - 960 кв. м в с. Мусачево, на 21 километра източно от гр. София и на 3 км. от гр. Елин Пелин. Имота се намира между къщи, граничи с две улици. С достъп по главна асфалтирана улица, ток, вода в парцела. Параметри на застрояване: плътност 60%, кинт 1,2, кота корниз 10 м., Оз 40%.За жилищно строителство. Селото с канализация и е газифицирано. ID 92011

Свържи се с брокер
€47 000

Продажба

Къща

ID 91799
Сливница карта
102 кв.м.
1
2

Прочети още

Представяме ексклузивно еднофамилна къща в гр. Сливница на 30 км от центъра на София. Къщата е масивно тухлено строителство на един етаж със застроена площ 72 кв.м. Състои се от антре с обособен и оборудван кухненски бокс, вътрешна баня с тоалетна, двоен хол и две просторни спални. Извън тази квадратура имаме светъл полусутерен, в който може да се обособят различен тип помещения /стая за гости, механа, кухня, зимник/. В двора има изградена масивна постройка с площ 30 кв.м. - лятна кухня по нотариален акт - която има нужда от ремонт. Дворът е равен и облагороден с площ 685 кв.м. В имота се живее целогодишно, асфалтов достъп, на 800 м от центъра с автомобил и на 400 м пеша. Дограмата е сменена, нови кухня и баня. Къщата има нужда от вътрешни и външни подобрения, които бъдещия собственик може да направи по своя преценка и вкус. През града минават 4 маршрутки до софия, 1 автобус, железница. Град Сливница е добре устроен и има училище, детска градина, заведения, магазини, медицински център.

Свържи се с брокер
«12345...78» 1 - 20 от 141