Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
94 резултата Разширено търсене
«12345» 1 - 20 от 94
Нов €33 200

Продажба

Едностаен апартамент

ID 105278
Шумен - Тракия карта
41 кв.м.

Прочети още

Панелна гарсониера на първи жилищен етаж в Тракийски квартал. Жилищната площ от 41 кв. м. е разпределена на кухня, хол, санитарен възел, тераса, изба. Жилището е отремонтирано, в много добро състояние.

Свържи се с брокер
€46 016

Продажба

Тристаен апартамент

ID 104414
Шумен - Пети полк карта
77 кв.м.
2
2

Прочети още

Апартамент 77,48 кв.м., състоящ се от кухня, три стаи, баня и тоалетна в района на трето основно училище на пети не последен етаж, изложение-север/юг. Жилището е с PVC дограма, за ремонт.

Свържи се с брокер
€86 500

Продажба

Къща

ID 69473
Шумен - Дивдядово карта
100 кв.м.

Прочети още

Двуетажна тухлена къща в квартал Дивдядово построена в дворно място от 450 кв. м. Първият етаж е от две южни спални, източна дневна с преходна кухня, тераса - преустроена на входно антре към етажа, баня и тоалетна в едно помещение, изба. Вторият етаж е аналогичен на първия и е от две спални, дневна с кухня, една тераса, санитарен възел. Към подпокривното пространство има и таванска стая, която може да се използва за живеене. Подовите настилки са дюшеме и мозайка. Дограмата на първия етаж е ПВЦ. Към имота има гараж и селскостопански постройки. В двора има овощни насаждения. Има възможност и от закупуване на втори етаж, поради наличие на самостоятелни входове към всеки етаж. Цената подлежи на коментар.

Свържи се с брокер
€58 800

Продажба

Тристаен апартамент

ID 103821
Шумен - Военно училище карта
82 кв.м.
2

Прочети още

Тристайно тухлено жилище,на втори жилищен етаж,изложение юг/запад с площ 82,25кв.м,изба 23,56кв.м. и таван 28.88кв.м.Блокът е газифициран.Жилището се състои от две спални,дневна,кухня,две тераси,самостоятелни санитарни помещения.Подовите настилки са с естествен паркет.

Свържи се с брокер
€18 901

Продажба

Къща

ID 103757
Стоян Михайловски карта
90 кв.м.

Прочети още

Тухлена къща на две нива на плоча, в село Стоян Михайловски. На партерно ниво са кухня и стая, на първо ниво са входно антре, салон, две стаи, санитарен възел. Под къщата е избеното помещение. В имота има започната стопанска постройка, външна тоалетна, лозови насаждения, овошки. Дограмата е ПВЦ.

Свържи се с брокер
€108 655

Продажба

Парцел

ID 102693
Шумен - Пети полк карта
1 118 кв.м.

Прочети още

Парцел с обща площ 1118кв.м.,Към настоящия момент 704кв.м.са урбанизирани с възможност за застрояване до 10м,останалите 414кв.м.са за вилни сгради.Районът около залата се развива динамично ,довършва се строителството на бизнес/хотел ще повиши интереса към имоти намиращи се в близост.В е близост до парцела се намира жилищен комплекс .Развитието на общинският проект ще допринесе за нов облик на района поради което ще стане желана локация за живеене.

Свържи се с брокер
€95 000

Продажба

Къща

ID 101329
Шумен - Център карта
423 кв.м.
1
3

Прочети още

Две жилищни сгради намиращи се в парцел с площ от 423кв.м. в близост до полицията,идеален център.Сградите са тухлени с гредоред.Имота предлага няколко възможности:реновиране на съществуващите сгради,събаряне и построяване на нова и събаряне с цел изграждане на жилищна кооперация.Атрактивен имот поради локацията и площта на парцела.

Свържи се с брокер
€51 000

Продажба

Етаж от къща

ID 100942
Шумен - Пожарната карта
120 кв.м.
1

Прочети още

Етаж от къща състоящ се от 3 спални,хол,кухня и санитарно помещение.Към имота има около 60кв.м.дворно място и гараж.Имота се намира на тиха улица в района на пожарната на първи жилищен етаж от триетажна къща.

Свържи се с брокер
€35 551

Продажба

Тристаен апартамент

ID 99838
Шумен - Тракия карта
58 кв.м.
2

Прочети още

Тристаен панелен апартамент на първи жилищен етаж в пететажна жилищна сграда. Жилищната площ от 58 кв. метра е разпределена на дневен тракт, две спални, баня с тоалетна, коридор, изба 4 квадрата. Жилищната сграда е в близост до кафе "Хавана" в квартал Тракия, до автобусна спирка, хранителни магазини, училище.

Свържи се с брокер
«12345» 1 - 20 от 94