Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€109 000

Продажба

Къща

ID 102543
Беляново карта
250 кв.м.

Прочети още

Дворно място с площ 1070 кв.м, заедно с построената в него масивна двуетажна вила, ново строителство, с РЗП –250 кв.м, състояща се от : приземен етаж ( механа ) - 50 кв.м в автентичен стил с камина и излаз на двора. Под - теракота, стени - тухла с дървени орнаменти. • Етаж 1- ЗП - 100 кв.м. - голямо помещение, включващо дневна с бокс и хол, тоалетна, склад, две тераси, вътрешно стълбище за механата и втория етаж. •Етаж 2 -ЗП - 100 кв.м - две спални, коридор, баня - тоалетна и тераса. • Под - ламиниран паркет, стени и тавани - латекс. • Локална парна инсталация, подово отопление комбинирано на ток и на твърдо гориво към парното. Вътрешна и външна изолация. Немска PVC - дограма, MDF - врати, блиндирана входна врата. • Пристройка ( склад ) - 31кв.м. с навес с барбекю 24кв.м. • Видео наблюдение в целия имот с алармена система. Имотът се намира на тихо и спокойно място до река Янтра, подходящо за риболов, каяк и релакс сред природата.

Свържи се с брокер
€789 000

Продажба

Други индустриални имоти

ID 83085
Русе - Източна промишлена зона карта
4 606 кв.м.

Прочети още

Предлагаме за продажба имот, представляващ УПИ с площ 4604 кв.м. ведно с хале със ЗП 4112 кв.м. В имота има три мостови крана с товароподемност 32/8, 8 и 8 тона и височина 9 метра;два трафопоста с мощност по 1000 киловата. Имотът е в район с отлична пътна инфраструктура, включваща освен асфалтов достъп, жп и воден транспортен достъп. Отличен имот за производствена и складова дейност. Имотът се предлага и под наем. Цена за наемане 1 евро за кв.м.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2