Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€789 000

Продажба

Други индустриални имоти

ID 83085
Русе - Източна промишлена зона карта
4 606 кв.м.

Прочети още

Предлагаме за продажба имот, представляващ УПИ с площ 4604 кв.м. ведно с хале със ЗП 4112 кв.м. В имота има три мостови крана с товароподемност 32/8, 8 и 8 тона и височина 9 метра;два трафопоста с мощност по 1000 киловата. Имотът е в район с отлична пътна инфраструктура, включваща освен асфалтов достъп, жп и воден транспортен достъп. Отличен имот за производствена и складова дейност. Имотът се предлага и под наем. Цена за наемане 1 евро за кв.м.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1