Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€180 000

Продажба

Офис

ID 98643
Плевен - Градска част карта
578 кв.м.

Прочети още

Представяме имот разположен в централната част на град Плевен, в непосредствена близост до пешеходната зона на града до хотели «Ростов» и «Военен клуб», МОЛ Плевен, Градска градина и др. Офисът е разположен на пети етаж от масивна административна сграда с представителна фасада и добри общи части. Състои се от коридор, дванадесет кабинета с площи между 15,00 кв.м. и 20,00 кв.м., учебна зала, директорски кабинет с приемна и секретарски офис, тоалетни.

Свържи се с брокер
€849 312

Продажба

Парцел

ID 84488
Плевен - Индустриална зона карта
31 456 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание за продажба УПИ в гр. Плевен, кв. “Източна индустриална зона” с площ 31 456 кв.м. Предназначен е за промишлено застрояване в смесена многофункционална зона. Има ток, вода и канал. Достъпът е по асфалтов път, а в непсредствена близост има ЖП линия. Ситуиран е между Kaufland и Панорама Мол в близост също до централна ж.п. гара 0,7 км., централна автогара 0,6 км. Всички цени са без ДДС.

Свържи се с брокер
€1 100 000

Продажба

Производствена база

ID 69076
Плевен - Сторгозия карта
4 300 кв.м.

Прочети още

Изключителни права! Явлена има удоволствието да Ви представи текстилна фабрика, разположена върху УПИ с площ от 12 000 кв.м, находяща се в кв. Сторгозия, гр. Плевен. От построяването й през 2005 г. до момента действа като плетачна фабрика, която е отдадена под наем за следващите шест години, с месечен наем в размер на € 6000. Сградата е двуетажна. Конструкцията й е скелетно-гредова със сглобяеми стоманобетонови елементи. Ограждащите ѝ фасадни стени са изпълнени с послоен монтаж от ламаринени, носещи, профилни елементи, топлоизолационен пакет от каменна вата и декоративно фасадно покритие от профилна ламарина. Покрива е плосък с трудно горима профилна мембрана за хидроизолация и топлоизолация. Остъклените фасади и дограмата са от алуминий, нискоемисионни стъкла и газ. ID 69076

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3