Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
35 резултата Разширено търсене
«12» 1 - 20 от 35
Нов €59 000

Продажба

Парцел

ID 105225
Рударци карта
1 680 кв.м.

Прочети още

Продава се парцел от 1680 кв. м. в село Рударци. Имотът е ситуиран на пътя за ловната резиденция на Тодор Живков и комплекс "Делта Хил". Достъпа е посредством асфалтов път, който в последното отклонение за парцела е от чакъл - 100 м. Срещу имота е разположена красива широколистна гора, а от друата му страна се разкрива прекрасна гледка към Витоша, с. Кладница и с. Рударци. По пътя до парцела е прокаран водопровод и електричество. Наличен е техничеки проект за къща: РЗП - 254.20 кв. м. с разрешение за строеж. Местността е живописна и към момента търпи динамично развите - в съседство се изграждат луксозни комплекси и къщи.

Свържи се с брокер
Нов €75 000

Продажба

Парцел

ID 105066
Кладница карта
880 кв.м.

Прочети още

Парцел в с. Кладница, на 300м от к-с "Делта хил", равен, ограден и с целогодишен достъп. За имота има издадена стара виза за проектиране. Парцела е с налични ток, водопровод и канализация. Мястото е част от по-голям парцел и ще бъде обособeно в самостоятелен имот при клиент.

Свържи се с брокер
Нов €50 000

Продажба

Двустаен апартамент

ID 104894
Перник - Църква карта
62 кв.м.

Прочети още

Двустаен апартамент с реална квадратура, етаж 2 от 2 с възможност за преустройство на мезонет, поради 18,36кв.м таванско помещение над имота. Затворен комплекс от две сгради с уединен двор с беседка. Тухлена сграда от 1996г. с висока степен на изолация и контрол на достъп. Имотът е обзаведен в модерен стил.

Свържи се с брокер
€20 000

Продажба

Къща

ID 104462
Калище карта
100 кв.м.
1
3

Прочети още

Продават се две масивни сгради в дворно място с площ 1158 кв.м, в с. Калище, в близост до центъра и гарата. Имотът е равен, в съседство с обитаеми къщи и магазин. Сградите са за ремонт, строени 1972 г., и представляващи основна къща с 4 стаи и сервизно помещение, втора сграда е лятна кухня с две помещения и сервизно. Имотът е с ток и вода. Подходящ е както за целогодишно ползване, така и за вилен имот.

Свържи се с брокер
€150 000

Продажба

Парцел

ID 104367
Кладница карта
1 831 кв.м.

Прочети още

УПИ в с. Кладница, на 300м от к-с Делта хил. Парцелът е равен, ограден и с целогодишен достъп. За имота има издадени стари виза, разрешение и цялата документация за строеж на къща с РЗП 600кв.м., от които са изградени монолитен фундамент / основи / на къща с площ 300кв.м. и бетонната конструкция на басейн с размери 10м /5м/1,8м. Парцела е с налични ток, водопровод и канализация.

Свържи се с брокер
€450 000

Продажба

Парцел

ID 104209
Перник - Мошино карта
3 800 кв.м.

Прочети още

Явлена, предлага терен с отреждане за обществествено обслужване, с площ от 3800 кв.м, заедно построената в него масивна монолитна сграда с площ от 361 кв.м. Сградата последно е използвана за заведение, заедно с тенис кортове и голяма градина. Подходящо е и за детски - парти център, съвременен фитнес, частно училище или занималня. Статута му може да бъде сменен и променено отреждането, например за жилищно строителство. Всякакви комуникации в имота: ток, вода и канализация. Има изградена и масивна ограда на целия терен.

Свържи се с брокер
€42 000

Продажба

Къща

ID 103690
Боснек карта
44 кв.м.
2
3

Прочети още

Агенция Явлена ви предлага за продажба три етажна къща в с. Боснек на 28 км. от гр.София по магистрала Струма. Къщата е с право на строеж в парцел от 561 кв.м. и има следното разпределение: на първи етаж кухня с дневна, тоалетна и склад; втори етаж кухня с трапезария, хол с камина, спалня и баня; трети етаж три спални с панорамна тераса. Има изградено вътрешно стълбище. Достъпа до къщата е целогодишен и съседните къщи също са обитаеми.

Свържи се с брокер
€875 000

Продажба

Парцел

ID 103019
Перник - Мошино карта
14 629 кв.м.

Прочети още

"Явлена", представя отличен, равен терен с правилна правоъгълна форма с лице 200 /двеста/ метра на вътрешно - градската магистрала на град Перник. Отреждането му е за производствена или складова дейност. Перфектни комуникации - ток, вода, канализация, газ, асфалт, лице на вътрешно градската магистрала. Подход от три места, възможност за спокойно маневриране на тежкотоварни камиони и тирове. Подходящ за логистична база, складове, бензиностанция, газстанция, метанстанция, хипермаркет, автосервиз, автоморга. Възможност за обособяване и на по малки терени, според нуждите на новия собственик за сметка на продавача, при цена 60 евро на квадратен метър.

Свържи се с брокер
€86 000

Продажба

Къща

ID 91089
Рударци карта
127 кв.м.
2
3

Прочети още

Двуетажна еднофамилна къща в с. Рударци, разположено на югозападния склон на Витоша, в община Перник на 7 км отстояние от град Перник и на 16 км от София. Много добра локация с целогодишен достъп. Къщата е с канализация. Двор 350 кв. м, терасиран с денивелация и собствен водоизточник. Състои се от сутерен и два етажа. Сутеренът е от четири помощни помещения с преход и гараж. Първият етаж се състои от хол, трапезария и кухненски бокс с излаз на тераса, коридор, баня с тоалетна. Вторият етаж се състои от три самостоятелни стаи, баня с тоалетна и две тераси. Къщата е в добро състояние с външна изолация, ПВЦ дограма. Отоплението е на ток. На 100 метра има хранителен магазин и спирка на градски транспорт, маршрутки и минерален басейн.

Свържи се с брокер
€71 530

Продажба

Други бизнес имоти

ID 98497
Радомир карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Бензиностанция и газостанция на главен път София - Кюстендил. Собствен парцел 1200кв.м. Акт 16 за дейността. Търговско помещени2 - 52кв.м. Автомивка с всички разрешителни и собствен водоизточник. Подземна цистерна за светли горива с три секции. Надземен резервоар за газ пропан-Бутан. Монтирани и работещи нивомери. Колонки за светли горива и газ пропан-Бутан. Работещи. Всички разрешителни! Сменен софтуер с одобрение от НАП по последните изисквания на Наредба Н-18. Над 10 % доходност! Отдава се и под наем.

Свържи се с брокер
€949 000

Продажба

Парцел

ID 98487
Перник - Изток карта
34 300 кв.м.

Прочети още

Парцел в границите на „Стомана“ АД, на територията на бившия варов цех. По плана на град Перник е с предназначение: за производство и складова дейност. В непосредсвена близост има съществуваща инфраструктура : електричество, газ, водопровод и канализация. Офертната цена е без вкл. ДДС.

Свържи се с брокер
€48 000

Продажба

Къща

ID 84722
Егълница карта
250 кв.м.

Прочети още

Един имот, който ви връща 150 години назад, истински подарък от времето. Възстановен с красивата простота на автентичните за времето материали, като не ви лишава от съвременните удобства. Обзаведен с мебели от два периода на миналия век-самото начало и средата на века. Сниман е за корицата на списание BRAVA CASA. Имотът се състои от две къщи, свързани с ниска постройка за санитарните помещения- воден възел, баня, външна тоалетна. Първата къща е с две спални и покрита веранда с площ около 95 кв.м. Втората е организирана в едно отворено пространство, разделено на дневна част и кът за почивка, функциониращ и като спално помещение за гости. Сградата продължава в отделна стопанска постройка. Имотът е на 49км от София, в една тиха махала на село Егълница, ситуиран красиво в края на асфалтиран път, след който започват гора и планински възвишения. Тишината наоколо е абсолютна, тук няма движение на коли и хора. Дворът е с площ от 3600кв. м. Дати за огледи: 29.08.2018г. и 11.09.2018г.

Свържи се с брокер
€33 000

Продажба

Парцел

ID 96265
Кладница карта
550 кв.м.

Прочети още

Урегулиран поземлен имот в село Кладница в началото на селото, сред къщи, близо до главния път от с. Рударци и центъра. Подходящ за целогодишно живеене. Има ток, вода, канализация и актуална виза за строеж. Възможност за закупуване и на съседния парцел със същите параметри.

Свържи се с брокер
1 €7 000

Продажба

Парцел

ID 95420
Лобош карта
835 кв.м.

Прочети още

Явлена продава, парцел с площ от 835 кв.м. ведно с бунгало с големина 36 кв.м. в с.Лобош. Селото се намира на около 60 км от гр.София и в непосредствена близост до язовир Пчелина.Парцелът е правоъгълен, ограден, захранен с ток и вода.В съседство къщи с целогодишно живеещи.

Свържи се с брокер
€32 000

Продажба

Парцел

ID 95307
Драгичево карта
809 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага парцел за къща в с. Драгичево - УПИ 809 кв.м., с ток, вода. Намира се в долната, нова част, с граници на две улици, на тихо и спокойно място. Парцелът е идеално равен. Къщите наоколо се обитават целогодишно. От три страни има къщи, а четвъртата е само равнина. В близост има нови детска градина и училище, църква, ЖП гара. Района е уреден, чист, тих. Прекрасно място на спокойствие, далеч от градския смог, само на 10 минути път с кола от София.

Свържи се с брокер
€100 000

Продажба

Къща

ID 95153
Рударци карта
65 кв.м.
1

Прочети още

Рударци е разположено на югозападния склон на Витоша в община Перник-област Перник, на 7 км отстояние от град Перник и на 16 км от София. Къщата е на два етажа със следното разпределение: I-ви етаж - стая, II етаж - спалня, дневна, кухня, санитарен възел. Разполага и с таванско помещение, което може да се обособи като самостоятелен етаж. Избено помещение и гараж. Ид.ч. от правото на строеж.

Свържи се с брокер
€28 000

Продажба

Парцел

ID 94720
Банище карта
880 кв.м.

Прочети още

УПИ с площ от 880 кв.м. в живописната котловина в Западна България, на 70 км от гр. София. В имота къща на два етажа със сутерен на груб строеж с напълно изграден покрив с площ от 250 кв.м. В имота има ток и вода. Чист въздух и невероятни гледки. Около имота има постоянно живущи и магазин за хранителни стоки. За контакт, Ирена Славева

Свържи се с брокер
€22 000

Продажба

Къща

ID 93440
Жедна карта
200 кв.м.
1
3

Прочети още

Старинна къща в с. Жедна, находяща се на главната улица до сградата на училището, селото се намира на 50км от София, на пътя Радомир - Бобов дол. Къщата е с изрядни документи, строена е в началото на миналия век, конструкцията е от масивни каменни основи и тухлена зидария с дебелина 60см. Запазени са оригиналните дървени конструкции и тавани. Застроената част на къщата е 140 кв.м. със следното разпределение - всекидневна, три спални, кухня, коридор, Б+WC. Помещенията на къщата са с височина ок. 3 метра. Къщата разполага и с мазе/винарна с вътрешно каменно стълбище към всекидневната. Сградата е подготвена за ремонт, подменени са ВиК и Ел. инсталациите, покрива е с подменени керемиди, и с изградена допълнителна таванска стая. Двора е равен, има и собствен водоизточник. В района са целогодишно обитавани къщи, достъпа е по асфалтова улица, в близост има автобусна спирка по линията София - с. Касилаг.

Свържи се с брокер
€135 000

Продажба

Къща

ID 93373
Рударци карта
136 кв.м.
2
3

Прочети още

Ексклузивен имот 2019г. с АКТ 16 в с. Рударци. Само на 20 км. от София. УПИ 255 кв.м., РЗП 116 кв.м. Къщата е разположена на три етажа.Първо жилищно ниво се състои от дневна с кухненски бокс,слънчева тераса с навес,спалня, баня с WC.На втори етаж се намират две спални с обща тераса и баня с WC. Партерният етаж се състои от стая,котелно и склад с обща площ 20кв.м. Къщата е построена по новите изисквания за сеизмичност с 4 земетръсни колони-шайби от основите до покрива.Изградена е с качествени материали, външна топло изолация и PVC дограма.Предвидено е отопление с камина или пелетно котле. Ет.1 е обзаведен и готов за нанасяне. Ет.2 се издава на шпакловка и замазка . Имотът се намира в близост до автобусни спирки в посока гр. София и гр. Перник.С достъп по асфалтов път.Рударци се намира на югозападния склон на Витоша.Чисто село с добра инфраструктура,канализация,минерален басейн в центъра и свеж планински въздух.

Свържи се с брокер
€16 900

Продажба

Парцел

ID 93251
Ковачевци карта
989 кв.м.

Прочети още

Явлена представя УПИ находящо се в с. Ковачевци с невероятна гледка към яз. Пчелина на около 50км. от София, имотът е равен и е подходящ за построяване на една или две къщи. Попада в зона жм с кинт 0,5-1,2, плътност 40-60%. Продават се в съседство други УПИ-та с различни площи. За повече информация и огледи се свържете с нас на посочения телефон.

Свържи се с брокер
«12» 1 - 20 от 35