Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€74 670

Продажба

Парцел

ID 66346
Монтана - Пъстрина карта
7 467 кв.м.

Прочети още

Добра инвестиция! Предлагам ПИ с площ от 7 467 кв.м., с голямо лице - 80 м. на ул. Диана, срещу "Техномаркет" , в дясно преди кръговото на Е79 за Берковица и Враца, с ток и вода, за изграждане на газстанция, метанстанция, обект за обществено обслужване, склад, шоурум и др. Възможност за окрупняване до 11 500 кв.м., при средна цена от 18 лв/кв.м. Коментар на цената при заявен сериозен интерес!

Свържи се с брокер
€69 900

Продажба

Парцел

ID 63978
Монтана - Младост карта
3 883 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание ъглов урегулиран поземлен имот с лица на главен асфалтов път - 110 м. Позволява се ниско застрояване до 10 м. Парцелът е с добра локация, в близост има ток, вода и канализация. Подходящ за ТИР паркинг, бензиностанция, мотел, складова база, автосервиз и др.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2