Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
€360 000

Продажба

Парцел

ID 87047
Вършец - Център карта
7 835 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага имот със сериозен бизнес потенциал – УПИ с обща площ 7835 кв.м., два плувни байсейна с размери съответно 25х50,5 м и 12х25 м, паркинг, трафопост, концесия за минерална вода с дебит 16 л/сек. Имотът е равен, с правоъгълна форма, бивш спортен комплекс басейни, в непосредствена близост до спортната зала. Вършец е разположен в северните склонове на Западна Стара планина, на 90 км северно от София и на около 35 км от Монтана. Районът е сред топ дестинациите за здравен туризъм. “Градът на здравето” е един от най-популярните за балнеолечение старопланински курорти в България, известен с топлата си минерална вода и мек планински климат. ID 87047

Свържи се с брокер
€58 800

Продажба

Парцел

ID 66346
Монтана - Пъстрина карта
7 467 кв.м.

Прочети още

Добра инвестиция! Предлагам ПИ с площ от 7 467 кв.м, с голямо лице - 80 м, на ул. Диана, срещу "Темаx". В дясно преди кръговото на Е79 за гр. Берковица и гр. Враца, с ток, вода, канал и газ. Подходящ за изграждане на газстанция, метанстанция, обект за обществено обслужване, склад, шоурум и др. Коментар на цената при заявен сериозен интерес!

Свържи се с брокер
1 €132 580

Продажба

Парцел

ID 76778
Вършец карта
6 629 кв.м.

Прочети още

Явлена Ви представя изключително атрактивен ПИ в гр. Вършец в строителни граници с лице на главен път 15 м. и на 100 м. от минерален извор. Мястото е подходящо за построяване на СПА хотел, санаториум или частно имение.

Свържи се с брокер
€11 000

Продажба

Къща

ID 69224
Спанчевци карта
80 кв.м.
1

Прочети още

Продава се 80 кв. м. къща на груб строеж с двор, построена на централно място в село Спанчевци, с прекрасна просторна панорама към планината. Село Спанчевци е екологично чист район, с минерален извор, далеч от градския шум и същевременно само на 90 км. от София. СГРАДА: къщата е стара, тухлена, двуетажна; в двора има и втора едноетажна къща, както и стопанска постройка; ДВОР: дворното място е с площ от 760 кв. м. като в него има кладенец; на две пресечки от къщата е чешмата с минерална вода; Клисурски манастир е на 2,5 kм., а гр. Вършец на 4,5 км. КОД РК01047 Брокер Елена Попова ПРЕДИМСТВА: Подходяща за вила, само на 90км. от София. Спокоен и чист район Дължи се комисионна от купувача.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5