Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
13 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 13 от 13
€69 000

Продажба

Други бизнес имоти

ID 99783
Славяни карта
2 002 кв.м.

Прочети още

Птицеферма с капацитет 10 000-12 000 пилета, в близост до Ловеч. Закрита площ на помещението 680 кв.м. Налични са всички сертификати за износ в рамките на ЕС .Фирмата е регестрирана по ДДС и дава възможност за кандидатстване по европейските програми за подпомагане на птицевъдството. Собствен водоем. Мощен агрегат. Автоматично подаване на фураж, полуавтоматично отопление. Има договори за доставка и изкупуване. Парцелът е с площ 2002 кв.м . Отлични битови условия за заетите в производството. Кухня,баня и спално помещение. Добра възможност за тези, които искат да развият собствен бизнес в България.

Свържи се с брокер
€20 000

Продажба

Парцел

ID 94580
Рибарица карта
4 060 кв.м.

Прочети още

Неурегулиран панорамен поземлен имот с площ от 4060 кв. м. , намиращ се в село Рибарица в местността "Габров рът". Имотът представлява плавно наклонена и граничеща с гора горска поляна,на юг граничещ с река Бели Вит, с прекрасна панорама и с достъп по около 50 м черен път от уличната мрежа на селото. Захранванията с ток и вода са наблизо до границите на имота в урбанизираната територия на селото. Цялата местност е тиха и спокойна зона, подходяща за релакс. За огледи и повече информация ID: 94580

Свържи се с брокер
1 €19 600

Продажба

Парцел

ID 93490
Рибарица карта
1 311 кв.м.

Прочети още

Поземлен имот, находящ се в с.Рибарица в близост до хотел Зорница. Имотът е с правилна форма и целогодишен достъп. Съгласно ПУП-ПРЗ от 2004г. в имота може да бъде построена вилна сграда при следните параметри на застрояване:плътност на застрояване 20%, минимална озеленена площ 60% и максимална интензивност на застрояване 0,6.

Свържи се с брокер
€27 000

Продажба

Парцел

ID 89098
Ябланица карта
76 кв.м.

Прочети още

Два съседни УПИ в кв. Шумнене, гр. Ябланица, обл. Ловеч. На 92 км. по магистрала Хемус от София и на един час път продаваме слънчев и равен парцел с лице на две улици и правилна форма. В имота има построена двуетажна къща РЗП 76 кв. м, втора жилищна сграда с площ 36 кв. м, селскостопанска постройка 72 кв. м, гараж 21 кв. м. и асмалък. Прекрасен изглед и чист въздух. Близо до Ябланица се намира пещерата Съева дупка, известна със своята красота. Близкият планински масив от Предбалкана Драгойца е предизвикателство за любителите-туристи. В парцела има ток, вода, септична яма. Лесен достъп по асфалтов път! В съседство има къщи с целогодишно живеене.

Свържи се с брокер
€33 000

Продажба

Къща

ID 85530
Тетевен карта
110 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание, двуетажна къща, разположена във вилната зона на град Тетевен, по пътя,водещ към село Бабинци, сред зелените гори и свежия въздух на Тетевенския Балкан, Имота предлага идеални условия за постоянно живеене, спорт, почивка и еко-туризъм, на 20 минути пешеходно разстояние от главната улица и автогарата. РЗП на сградата – 110 кв.м, с прекарани ток, водопровод, домашен телефон и изградено локално парно на твърдо гориво. Първият етаж включва предверие и коридор, две стаи и кухня ,балкон, тоалетна с душ на бойлер. Вътрешна стълба води до втория етаж,където е разположена една голяма стая със скосен таван, цялата облицована със сачак, от която се излиза на просторната тераса около 20 кв.м/. Двора е с площ от 1500 кв.м и в него има сеслскостопански сгради. Къщата е поддържана и в добро общо състояние.

Свържи се с брокер
€1 041 377

Продажба

Жилищна сграда

ID 84478
Луковит карта
3 539 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание за продажба жилищна сграда или етажи от нея в гр. Луковит, идеален център, на международен път София – Букурещ.Сградата разполага с два самостоятелни входа и паркинг, РЗП 2466 кв.м. Имота е подходящ за административни дейности, офиси, търговски площи, жилища и други. Състои от следните самостоятелни обекта: 1. Сутерен/подземна част 1073 кв.м., било е бомбоубежище с два отделни входа и един авариен изход, цена 96 570 евро. 2. Първи етаж/партер в момента магазин 630 кв.м., цена 503 656 евро. 3. Втори етаж 677 кв.м., цена 169 180 евро. 4. Трети етаж 287 кв.м., цена 71 778 евро. 5. Четвърти етаж 287 кв.м., цена 71 778 евро. 6. Пети етаж 287 кв.м., цена 71 778 евро. 7. Шести етаж 298 кв.м., цена 56 637 евро. Всички цени са без ДДС.

Свържи се с брокер
1 €136 000

Продажба

Парцел

ID 83940
Тетевен карта
6 800 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага парцел за продажба, намиращ се в живописната местност "Скрибътна".Имотът е почистен, равен и с лице на главен път.Изключително подходящ за построяването на хотел, къщи за гости или почивен дом. ID-83940

Свържи се с брокер
€113 000

Продажба

Парцел

ID 77814
Априлци карта
6 000 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви парцел с площ от 6000 кв.м., ведно с построената в него до степен "груб строеж" сграда, разположен в планинското, курортно градче Априлци. Имотът е с невероятна панорамна гледка към връх Ботев и кристално чист въздух, в близост до тенис комплекс и къщи за гости, предлагащи идеални условия за спорт и почивка. Сградата е с РЗП от 1447 кв.м. и се състои от две крила - на два и на три етажа, със статут на хотел.

Свържи се с брокер
€820 000

Продажба

Други бизнес имоти

ID 77813
Априлци карта
168 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вниманието Ви тенис комплекс, разположен в изключително живописна местност в полите на връх Ботев, с панорамна гледка към Балкана, кристално чист въздух и спокойствие. В парцел с площ от над 12 декара са разположени три тенис корта и обслужваща сграда. Комплексът предлага най-ново поколение твърди кортове, с настилка GreenSet, сертифицирана от Международната Тенис Асоциация АТР, като всички кортове са оборудвани с осветление за нощна игра, съблекални, бани, стаи за почивка. В комплекса работи и външен бар, който има голяма панорамна тераса с изглед към планината и тенис кортовете

Свържи се с брокер
€73 000

Продажба

Къща

ID 77111
Рибарица карта
1 160 кв.м.

Прочети още

Изключителен имот на най-доброто място в с. Рибарица, Тетевенски район. Предлагаме двуетажна къща, с площ 460 кв.м. и дворно място 700 кв. м. Уникална природа и невероятни панорамни гледки! Имотът подлежи и на замяна за жилище в София. ID: 77111

Свържи се с брокер
€68 850

Продажба

Къща

ID 72639
Гумощник карта
153 кв.м.
3
3

Прочети още

Еднофамилни и двуфамилни къщи във ваканционен комплекс от затворен тип в с.Гумощник. Комплексът е разположен на терен с площ около 12 дка и се състои от 8 броя двуетажни къщи и една триетажна – еднофамилни, двуфамилни и многофамилна. Изградени са басейн и кът за барбекю; предстои завършването на два външни басейна и джакузи, тенис корт и детска площадка. Еднофамилните къщи са с РЗП около 150 кв.м. и се състоят на първо ниво от дневна с трапезария и кухненски бокс, кабинет, баня с тоалетна и веранда; на второ ниво – три спални, едната от които със собствена баня, втора баня с тоалетна и тераса. Всяка от къщите в комплекса се продава със собствен двор от 250 до 400 кв.м. Комплексът е разположен в Троянския балкан в близост до р.Видима. Районът е с много добра екологична обстановка и отлични климатични условия за лечение на белодробни заболявания. Местоположението е слънчево, без мъгли и влага, с чист планински въздух, богат на лечебни фактори – продукти на боровите гори наоколо.

Свържи се с брокер
€143 209

Продажба

Парцел

ID 71972
Априлци карта
13 019 кв.м.

Прочети още

Четири поземлени имота, находящи се в землището на гр. Априлци. Имотите са с около 150 м. лице на асфалтов път, ориентирани в южна посока с панорама към Стара планина. Имотите са с обща площ 13 дка, от които за 9 дка е проведена процедура по промяна на предназначението и е одобрен ПУП – План за застрояване и регулация, с който територията се отрежда за “Обществено обслужване – къщи за гости”. Според плана се предвижда да се създаде “Жилищна зона с малка височина на застрояване” при следните параметри: плътност на застрояване 60%, Кинт 1,2; озеленяване – 40%; височина на застрояване до 10 м.; начин на застрояване – свободно. Захранването с вода ще става чрез изграждане на водопроводно отклонение от съществуващ водопровод, разположен южно от имотите; захранването с електричество ще става чрез присъединяване към съществуващ КТП.

Свържи се с брокер
€100 000

Продажба

Къща

ID 68387
Априлци карта
228 кв.м.

Прочети още

Туристически обект - самостоятелни стаи за гости. Разположен в балканска местност, в подножието на връх "Ботев" и връх "Марагидик", в близост до национален парк "Централен Балкан" и водопада "Видимското пръскало". През града преминава река "Видима". Имотът се състои от дворно място с площ 1000 кв. м, две основни сгради и навес с барбекю. Едната сграда се състои от механа с камина, кухня, санитарен възел и склад. Втората сграда е двуетажна. На първия етаж са разположени - дневна, две стаи, две бани - тоалетни, веранда. На втория етаж са разположени три стаи и дневна, две бани - тоалетни. Сградите са с локална отоплителна инсталация, с камина на твърдо гориво. От имота се открива прекрасна панорама към връх "Ботев" и връх "Марагидик". Добър транспортен достъп по асфалтови пътища.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 13 от 13