Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
11 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 11 от 11
€22 000

Продажба

Къща

ID 97537
Боровец - Център карта
52 кв.м.

Прочети още

Едноетажна къща с дворно място в с. Боровец. Разпределението е следното - кухня с всекидневна с камина, две спални и санитарен възел. Къщата е с положена външна потлоизолация, ПВЦ дограма, нов покрив, разполага и с голяма веранда и двор разположени пред нея и борова гора в близост. Подовите настилки в спалните са теракот, а стенното и таванно покритие е от дървена обшивка с изолационна вата под нея. Имота разполага със собствена партида за ток, а водата до имота достига посредством помпа. Достъпът до имота се извършва посредством път без трайна настилка. Прекрасен имот както за сезонно така и постоянно ползване.

Свържи се с брокер
€1 300 000

Продажба

Офис / Административна

ID 97407
Дупница карта
10 400 кв.м.

Прочети още

Предлагам на Вашето внимание Административен комплекс в гр.Дупница. Имотът се намира на изхода на гр.Дупница, посока Самоков, непосредствено до второкласен път 62. Районът е с изградена инфраструктура и пътната настилка е в добро състояние. За повече подробности относно комплекса, моля позвънете на посочените телефони.

Свържи се с брокер
€35 000

Продажба

Къща

ID 97385
Доброво карта
140 кв.м.

Прочети още

Къща представляваща масивна сграда, състояща се от три етажа - първи етаж разполага с всекидневна с кухня, стая и покрита веранда с площадка от шлайфан бетон, подхода към втория етаж се извършва посредством външна масивна стълба и разполага с две спални, санитарен възел и тераса обща за стаите, а подхода към третия етаж е посредством вътрешна вита стълба, която не е монтирана към момента и разполага с една голяма спалня и две помощни помещения. Дворното място е с площ от 600 кв.м., а достъпа до него е изключително лесен. Невероятно място за почивка и отдих.

Свържи се с брокер
€16 000

Продажба

Парцел

ID 96906
Сапарева баня карта
1 105 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага парцел - УПИ в гр.Сaпарева баня, в местност "Вадите" с площ 1105 кв.м. Заради разположението, гледката и голямата си площ е изключително подходящ за хотел, балнеосанаториум, предвид находящите се в близост минерални и термални извори. Предназначение за строителство на сграда от обществен интерес. В частност на жилище за обитаване, с парко и гаражни места. В близост е китното селце Сепарево, в подножието на Рила и Верила, както и в близост се намира курортен комплекс "Боровец". Имотът е на централно място, в близост до изброените дестинации. С изграден пътен възел, асфалтиран и удобен за придвижване до всички градове и села. Има достъп до електроснабдяване, водоизточници, транспортен достъп, изградена инфраструктура.

Свържи се с брокер
€8 700

Продажба

Парцел

ID 94903
Бураново карта
723 кв.м.

Прочети още

Явлена представя на Вашето внимание УПИ с площ от 723 кв.м., намиращ се в с. Бураново с чудесна локация и в близост до главен път Е79 - София-Кулата. Има всички необходими комуникации – ток, вода. Имота е правоъгълен, равнинен, ограден с мрежа със стоманобетонни колове, има овощни дръвчета и лози. Тихо и слънчево място, идеално за вила или къща за постоянно живеене и отдих.

Свържи се с брокер
€30 000

Продажба

Къща

ID 93514
Стоб карта
200 кв.м.

Прочети още

Къщата се намира в близост до кметството и центъра на с. Стоб. Нуждае се от ремонт и завършване на част от стаите. Къщата е масивна и е на два етажа и тавански етаж, който позволява да бъде пригоден за обитаване. Етажите са свързани посредством вътрешна стълба. Първият етаж е с вход към двора и се състои от коридор, склад, баня с тоалетна. На втория етаж са обособени четири стаи и тераса. Има втори вход откъм двора към втория етаж. Таванския етаж представлява еднообемно помещение Към къщата има пристройка, ползвана като стая за гости, гараж и отделно навес за лятна кухня. Големината на двора позволява обособяването на външен барбекю-кът с места за хранене и отдих на открито. От мястото се откриват спиращи дъха панорамни гледки. Придвижването до града е бързо и удобно, а заобикалящата природа е чиста и дава възможност за спокоен живот, далеч от ежедневния стрес и шум, без да лишава от удобствата на модерната инфраструктура.

Свържи се с брокер
€7 200

Продажба

Парцел

ID 90588
Бураново карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание парцел находящ се в с. Бураново на 15 км. от гр. Благоевград. Имота представлява УПИ с площ 1200 м2, или два по 600 кв. м. Достъпът се извършва по път без трайна настилка (около 500 м.).До парцела има вода, ток, а в близост се намира и главна пътна артерия. Подходящ, както като местоположение, така и като размери за една или две самостоятелни еднофамилни къщи.

Свържи се с брокер
€33 800

Продажба

Земеделска земя

ID 89531
Дупница карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Районът, в който се намира имота, представлява екологична зона на гр.Дупница, в непосредствена близост до парк „Рила“, най-новият и модерен парк в България. В районът са изградени пътна инфраструктура с трайна настилка, електрификация, водопровод и канализация. Достъпът до обекта се осъществява посредством път без асфалтово покритие, представляващ отклонение от около 400 м. от главна улица.

Свържи се с брокер
€860

Наем

Производствена база

ID 89528
Кочериново карта
560 кв.м.

Прочети още

Масивна сграда на територията на бивш стопански двор на гр. Кочериново. Районът е застроен със сгради с предимно производствено и складово предназначение. Предлагаме на вашето внимание, едноетажно самостоятелно хале с площ от 560 кв.м., ремонтирано през 2016 година. Подменени са електрическата, водопроводна и канализационна инсталации, положена е настилка от шлайфан бетон. Външната дограма на сградата е метална остъклена, монтирани са метални входни врати.

Свържи се с брокер
€224 000

Продажба

Земеделска земя

ID 73066
Бараково карта
5 600 кв.м.

Прочети още

Имот с лице от 92 метра на главен път Е-79, на изхода на гр. Благоевград в посока София. Правилна правоъгълна форма, равнинен, В близост до имота са изградени, канализация, водопровод и трафопост, с възможност за електрозахранване.

Свържи се с брокер
€15 000

Продажба

Къща

ID 72329
Кочериново карта
96 кв.м.

Прочети още

Двуетажна къща с двор, разположена на главен път, в близост до центъра на град Кочериново. Къщата разполага с една просторна стая и килер на първия етаж. Посредством вътрешна дървена стълба се изкачваш на втория етаж, където има обособена кухня, вестибюл, от който е подходът към две самостоятелни спални с тераси. Стаите са с подова настилка от дюшеме, стенно и таванно покритие от латекс и тапети, дограмата е дървена сдвоена. Къщата разполага с ток, вода и канализация. Чудесно място за хора, търсещи спокойствие и отмора.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 11 от 11