Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
9 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 9 от 9
€40 000

Продажба

Къща

ID 93514
Стоб карта
200 кв.м.

Прочети още

Къщата се намира в близост до кметството и центъра на с. Стоб. Нуждае се от ремонт и завършване на част от стаите. Къщата е масивна и е на два етажа и тавански етаж, който позволява да бъде пригоден за обитаване. Етажите са свързани посредством вътрешна стълба. Първият етаж е с вход към двора и се състои от коридор, склад, баня с тоалетна. На втория етаж са обособени четири стаи и тераса. Има втори вход откъм двора към втория етаж. Таванския етаж представлява еднообемно помещение Към къщата има пристройка, ползвана като стая за гости, гараж и отделно навес за лятна кухня. Големината на двора позволява обособяването на външен барбекю-кът с места за хранене и отдих на открито. От мястото се откриват спиращи дъха панорамни гледки. Придвижването до града е бързо и удобно, а заобикалящата природа е чиста и дава възможност за спокоен живот, далеч от ежедневния стрес и шум, без да лишава от удобствата на модерната инфраструктура.

Свържи се с брокер
€7 200

Продажба

Парцел

ID 90588
Бураново карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание парцел находящ се в с. Бураново на 15 км. от гр. Благоевград. Имота представлява УПИ с площ 1200 м2, или два по 600 кв. м. Достъпът се извършва по път без трайна настилка (около 500 м.).До парцела има вода, ток, а в близост се намира и главна пътна артерия. Подходящ, както като местоположение, така и като размери за една или две самостоятелни еднофамилни къщи.

Свържи се с брокер
€33 800

Продажба

Земеделска земя

ID 89531
Дупница карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Районът, в който се намира имота, представлява екологична зона на гр.Дупница, в непосредствена близост до парк „Рила“, най-новият и модерен парк в България. В районът са изградени пътна инфраструктура с трайна настилка, електрификация, водопровод и канализация. Достъпът до обекта се осъществява посредством път без асфалтово покритие, представляващ отклонение от около 400 м. от главна улица.

Свържи се с брокер
€860

Наем

Производствена база

ID 89528
Кочериново карта
560 кв.м.

Прочети още

Масивна сграда на територията на бивш стопански двор на гр. Кочериново. Районът е застроен със сгради с предимно производствено и складово предназначение. Предлагаме на вашето внимание, едноетажно самостоятелно хале с площ от 560 кв.м., ремонтирано през 2016 година. Подменени са електрическата, водопроводна и канализационна инсталации, положена е настилка от шлайфан бетон. Външната дограма на сградата е метална остъклена, монтирани са метални входни врати.

Свържи се с брокер
€46 000

Продажба

Къща

ID 88842
Усойка карта
100 кв.м.
2

Прочети още

Представяме на Вашето внимание къща, находяща се в с. Усойка, община Бобошево, област Кюстендил, на около 20 км. от гр. Благоевград. Къщата е двуетажна с РЗП от 100 кв.м. и площ на парцела от 967 кв.м. Първи етаж се състои от: кухня, всекидневна, санитарен възел, вътрешна масивна стълба. Втори етаж: две самостоятелни спални всяка от тях с тераса. Парцелът е равен, ограден с каменна зидария. Разполага с всички необходими комуникации, ток, вода, канализация. В двора има изградена лятна кухня с барбекю.

Свържи се с брокер
€26 100

Продажба

Къща

ID 79599
Мурсалево карта
200 кв.м.

Прочети още

Двуетажна къща с дворно място в с. Мурсалево. На първия етаж са разположени кухня, спалня и санитарен възел. Вторият етаж е със следното разпределение – голяма веранда, четири самостоятелни спални и два санитарни възела. Подовата настилка във всички помещения на първия етаж са от теракот, а стенното покритие е постна боя върху варова мазилка. Подовата настилка на втория етаж е от дюшеме във всички стаи, а санитарните помещения са с таракот. Достъпът до имота се извършва посредством път без трайна настилка. (около 200 м.)

Свържи се с брокер

Продажба

Офис / Административна

ID 74108
Кюстендил - Център карта
1 533 кв.м.

Прочети още

"Явлена" има удоволствието да представи на вниманието Ви, търговско - административна сграда, разположена на главната търговска улица в гр. Кюстендил. Сградата е строена през 70 - те години, но е основно ремонтирана и обновявана през 2005 г., с подменени инсталации и работещ асансьор, алуминиева дограма и чилър система за отопление и охлаждане. Партерното ниво на имота е с голямо лице към основния булевард, което в момента се ползва като шоурум. Етажите от втори до шести имат отделен вход и всеки от тях е с площ от по 250 кв.м, с различно архитектурно разпределение на всеки от тях. Сградата има и светъл сутерен, който се ползва като работилница, с площ от 54 кв.м, както и "котелно", което понастоящем се ползва като склад, с отделен вход и площ от 100 кв.м.

Свържи се с брокер
€224 000

Продажба

Земеделска земя

ID 73066
Бараково карта
5 600 кв.м.

Прочети още

Имот с лице от 92 метра на главен път Е-79, на изхода на гр. Благоевград в посока София. Правилна правоъгълна форма, равнинен, В близост до имота са изградени, канализация, водопровод и трафопост, с възможност за електрозахранване.

Свържи се с брокер
€18 000

Продажба

Къща

ID 72329
Кочериново карта
96 кв.м.

Прочети още

Двуетажна къща с двор, разположена на главен път, в близост до центъра на град Кочериново. Къщата разполага с една просторна стая и килер на първия етаж. Посредством вътрешна дървена стълба се изкачваш на втория етаж, където има обособена кухня, вестибюл, от който е подходът към две самостоятелни спални с тераси. Стаите са с подова настилка от дюшеме, стенно и таванно покритие от латекс и тапети, дограмата е дървена сдвоена. Къщата разполага с ток, вода и канализация. Чудесно място за хора, търсещи спокойствие и отмора.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 9 от 9