Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€52 000

Продажба

Къща

ID 97851
Папрат карта
130 кв.м.

Прочети още

Къща за гости в село Папрат. Двуетажна масивна жилищна сграда, включваща първи етаж със застроена площ, съгласно нотариален акт от 130.20 кв.м; втори етаж със застроена площ 130.20 кв.м и Двуетажна масивна жилищна сграда, включваща първи етаж с предназначение “Кафе – аператив” със застроена площ, съгласно нотариален акт от 80.00 кв.м и втори жилищен етаж със застроена площ от 66.30 кв.м, заедно с неурегулиран поземлен имот с площ 1032 кв.м. Имотът е използван за малък семеен бизнес. Втория етаж и таванския, технически трети са с отделен вход, като на всеки са обособени стай за гости , като първия етаж е възможно да бъде преустроен също.

Свържи се с брокер
1 €3 500 000

Продажба

Производствена база

ID 75373
Кърджали - Промишлена зона Юг карта
7 590 кв.м.

Прочети още

"Явлена" Ви представя шивашка фабрика в гр. Кърджали за облекла и домашен текстил. Изцяло оборудван с автоматични кроячни маси, автоматична система "KURIS" за накатаване и кроене, две подлепващи преси "MAIER UNITAS", автомат за джобове и филетки "BEISLER", шевни машини "DUPERKOPP ADLER", всички необходими машини за производството на сака, палта, панталони, рокли, поли и блузи, гладачна техника "BRISAY WEIT" за крайно и междинно гладене. Партньори са известни компании като: Armani, Group, Benetton, Burberry, Carolina Herrera, Colmar, Esprit, Max Mara, Naf Naf, Zucchi. Цена: 3500000 евро.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2