Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€149 900

Продажба

Парцел

ID 89166
Кърджали - Източна промишлена зона карта
5 123 кв.м.

Прочети още

Парцел с площ 5 123 кв. м. 80 % плътност с лице на път - 210 метра. Равен слънчев терен срещу Ж. П. гарата за промишлени, производствени бази и цехове. В имота има ток и вода. Граничи с асфалтов път! ! !

Свържи се с брокер
€525 000

Продажба

Производствена база

ID 85741
Кърджали - Източна промишлена зона карта
5 760 кв.м.

Прочети още

ЯВЛЕНА продава индустриален имот в промишлената зона на град Кърджали, в близост до ЖП Гарата. Разположението е атрактивно – имотът е на 38 км от границата с Гърция ( при Маказа ) и на 111 км от границата с Турция ( при Капитан Андреево). Разстоянието до пристанище Бургас е 269 км, а до София – 278 км. Сградата е изпълнена със сглобяеми стоманобетонни елементи - колони, греди, подови, покривни и стенни панели. Състои се от централен корпус обграден от едноетажна и двуетажна конструкция. В сградата има два самостоятелни обекта: производствен цех и цех за производство на млечни продукти. Предприятието за производство на мляко и млечни продукти е изпълнен по стандарт на ЕС. Цехът е изцяло завършен в груб строеж, с изпълнени канализация, достъп до електричество, питейна и промишлена вода. ЗП на центр.корпус 3024м2 и височина 7.20м. Двустранно на цент.корпус са разположени по две двуетажни подзони всяка с площ 430кв.м. и 720кв.м., както и едноетажна част с площ 430кв.м.Общо РЗП 5760 м2

Свържи се с брокер
1 €3 500 000

Продажба

Производствена база

ID 75373
Кърджали - Промишлена зона Юг карта
7 590 кв.м.

Прочети още

"Явлена" Ви представя шивашка фабрика в гр. Кърджали за облекла и домашен текстил. Изцяло оборудван с автоматични кроячни маси, автоматична система "KURIS" за накатаване и кроене, две подлепващи преси "MAIER UNITAS", автомат за джобове и филетки "BEISLER", шевни машини "DUPERKOPP ADLER", всички необходими машини за производството на сака, палта, панталони, рокли, поли и блузи, гладачна техника "BRISAY WEIT" за крайно и междинно гладене. Партньори са известни компании като: Armani, Group, Benetton, Burberry, Carolina Herrera, Colmar, Esprit, Max Mara, Naf Naf, Zucchi. Цена: 3500000 евро.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3