Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
1 резултат Разширено търсене
«1» 1 - 1 от 1
€32 000

Продажба

Тристаен апартамент

ID 95983
Несебър - Черно море карта
75 кв.м.

Прочети още

3 самостоятелни обекта съединени в 1 апартамент и отделно студио със санитарен възел (2 гаража + 2 търговски помещения) на партер в кв. "Черно море" със 2 санитарни възела и 2 лица на път. Строителство -тухла , без гипс картон, без влага и мухъл. Готово за нанасяне, подходящ за живеене или развиване на бизнес. Дограма -4 камерна "Златен дъб", удостоверение за въвеждане в експлоатация , отделни партиди за ток и вода, височина на тавана -3,20 м.Ползване на безплатен паркинг, в близост до ДГ" Моряче".

Свържи се с брокер
«1» 1 - 1 от 1