Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
332 резултата Разширено търсене
«12345...1617» 1 - 20 от 332
Нов €320 000

Продажба

Магазин

ID 91684
София - Оборище карта
102 кв.м.
1

Прочети още

Явлена представя търговско помещение със статут на магазин. Магазинът е 102 кв.м. и е на три нива: на кота -2 : предверие, търговска площ, склад и тоалетна; кота 0: търговска площ и гладачно; кота +2: галерия и офис. Магазинът има и дворно място в сградата.

Свържи се с брокер
Нов €97 700

Продажба

Парцел

ID 91623
Бяла - Център карта
4 430 кв.м.

Прочети още

ID:91623 Парцел с площ от 4439 кв.м със статут на стопански двор, находящ се в централната част на гр. Бяла в непосредствена близост до международен път Е87 и бензиностанция. В парцела има ток, вода, складови помещения. Трайно предназначение на територията: Урбанизирана. Начин на трайно ползване: За друг обществен комплекс. Подходящ е за изграждане на складови и производствени бази. Възможност да бъде обединен с други два парцела всеки от който e с площ от 2000 кв.м и 4400 кв.м

Свържи се с брокер
Нов €427

Наем

Производствена база

ID 91598
Шумен - Център карта
250 кв.м.

Прочети още

Отдава се под наем, промишлено помещение с площ от 250 кв.м. Използвано е за шивашки цех. Разпределението му е: Основно помещение- цех, санитарно помещение, стая за жената, склад, отделно гладачно помещение. Намира се в централната част на града.

Свържи се с брокер
Нов €2 000

Наем

Офис

ID 71086
София - Изток карта
450 кв.м.

Прочети още

Самостоятелна сграда, разположена на ул. Райко Алексиев, в близост до бул. Цариградско шосе. Представлява едноетажна постройка в отлично състояние. Функционално разпределение. Партер със ЗП от 270 кв.м. в това число: търговски зали - 2 бр, кабинети - 4 бр, заседателна зала - 1 бр, приемна/регистратура - 1 бр, входно фоайе, санитарен възел и кухненски бокс. Сутерен: ЗП 180 кв.м, които включват - складови помещения - 3 бр, санитарен възел - 2 бр, коридор и шахта за зареждане. Подходяща за офис, спортен център, магазин и др. Възможоност за паркиране отпред пред сградата. Наемната цена е без вкл. ДДС. Оферта: 64189

Свържи се с брокер
Нов €29 000

Продажба

Гараж/Паркомясто

ID 91435
София - Център карта
39 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вашето внимание гараж с две паркоместа. Гаражът се намира в р-н Възраждане, Център. Гаражът е в новопостроена сграда, с асансьр, който отвежда колите на ет. -2.

Свържи се с брокер
Нов парцел €170 000

Продажба

Други индустриални имоти

ID 91420
Димитровград карта
7 769 кв.м.

Прочети още

Обект с изключителен потенциал. Чудесен имот както за разширяване на съществуващ бизнес, така и за започване на нов. Представяме ви УПИ в западната индустриална зона на Димитровград от 7769 кв.м, в едно с построеният в него дъговиден метален склад с площ от 480 кв.м. Дворът на имота е равен, циментиран и ограден с висока масивна ограда. Достъп по асфалтов път. Трифазен ток, канализация. Разположен е в непосредствена близост до ж.п. гара. ТИР достъп. Място за паркиране, обезопасено с портални врати. Обектът е подходящ за стартиращо производство, склад, сервиз, или други дейности. Предлага се като цяло, но има възможност да бъде разделен и продаден на части. При интерес, може да бъде отдаден и под наем.

Свържи се с брокер
Нов €360

Наем

Производствена база

ID 91393
София - Левски В карта
65 кв.м.

Прочети още

Предлагаме самостоятелно промишлено помещение 65кв.м. близо до бул. Владимир Вазов. Разполага с хладилна камера 8 куб.м., две работни помещения, офис и баня с тоалетна. Захранено е с Трифазен ток 30кВ. Помещението е подходящо за производство на хранителни, сладкарски изделия и др.

Свържи се с брокер
Нов €18 000

Продажба

Гараж/Паркомясто

ID 91392
София - Полигона карта
22 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага гараж за продажба в квартал Полигона. Гаража е с площ от 22 кв.м. се намира на партерно ниво точно до входа на жилищна сграда. За повече информация: Максим Седевчев 0882 222 321

Свържи се с брокер
Нов €1 300

Наем

Производствена база

ID 91389
Труд карта
2 014 кв.м.

Прочети още

Агенция ЯВЛЕНА отдава под наем парцел за производствена и складова дейност в землището на село Труд, област Пловдив. Парцелът е с 40 м лице на пътя, ограден е изцяло с алуминиева ограда, подходящ е за всякъкъв вид складова дейност. Има и трифазен ток. В парцела е изграден нов офис с площ 23 кв.м, със санитарен възел.

Свържи се с брокер
Нов €9 800

Наем

Други индустриални имоти

ID 91378
София - Люлин 7 карта
2 800 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем ексклузивно индустриален имот с добра локация и напълно изградена инфраструктура. Сградите включват автосалон, автомивка, автосервиз, бояджийно, административна част, сервизни помещения, и складове. Имотът е ограден, изградени са противопожарни инсталации, водопровод, канализация, отделен трафопост. Имотът разполага с голям паркинг и има възможност да се използва за производствени цели и складове.

Свържи се с брокер
Нов €9 000

Наем

Склад

ID 91367
София - Враждебна карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Склад с площ от 3000кв.м, построен по италианска технология, в района на "Ботевградско шосе" и "Околовръстен път". Месечният наем е 3 евро/кв.м за цялата площ на склада, но може да се наеме половината с площ от 1500кв.м за 3.25 евро/кв. м или четвърт с площ от 750кв.м за 3.5 евро/кв. м, като и при трите варианта наемателите могат да разполагат със самостоятелен достъп и дворно пространство. Складът се предлага на шлайфан бетон, покрив с естествено осветление, стени с 20см топлоизолация, като допълнително може да се изгради офис в него или да се наеме офис в съседна офис сграда.

Свържи се с брокер
€1 000

Наем

Склад

ID 91354
Казичене карта
420 кв.м.

Прочети още

Складово помещение в промишлената зона на Казичене, ул. Индустриална зона . С удобен достъп от основни пътни артерии и в близост до спирка на междуградски транспорт. Площа е 420кв.м. и височина от 6м. Към Цената Не Се дължи допълнително ДДС.

Свържи се с брокер
€45 900

Продажба

Заведение

ID 86907
София - Хиподрума карта
57 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вниманието Ви търговски обект със статут на магазин, преустроен и работещ като Кафе-аперитив със съответните разрешителни. Разположено е на партерно ниво на жилищна кооперация с лице от 4 м. към вътрешен двор - междублоково пространство. Заведението е напълно завършено и обзаведено. Изградена е вентилация, структурно окабеляване, СОТ, монтиран е климатик. Отоплението е на ТЕЦ. Към търговската зала са обособени бар с малка кухня и прилежащ санитарен възел. Лице 4 м. към вътрешен двор, част от който е обособен като външна озеленена търговска площ около 30 кв.м., покрита с тента и изградена система за охлаждане за летните дни. Чудесна локация, работещ бизнес! Обадете се за оглед - Цвета Ганчева

Свържи се с брокер
€250

Наем

Склад

ID 91286
София - Център карта
150 кв.м.

Прочети още

Складово помещение разположено на партер и сутерен, находящ се в близост до бул. "Мария Луиза". Имотът е в безистен на ул. "Св.Св. Кирил и Методий" с площ 50 кв.м. на партер и около100 кв.м. в сутерена на сградата. Двете нива са свързани помежду си посредством вътрешно стълбище. Светлата височина е около 4 метра. Помещението е подходящо и за малко производство или пакетиране на стоки.

Свържи се с брокер
€2 320

Наем

Производствена база

ID 91269
София - Дружба 1 карта
580 кв.м.

Прочети още

Самостоятелна производствена сграда с площ от 580 кв. м. до бул. "Христофор Колумб". Представлява отворено пространство, санитарен възел, баня и възможност за наемане на допълнително две помещения, с площ около 50 кв. м. Помещението е с височина 5. 30 м. Има трифазен ток, естествено осветление, окабеляване за СОТ, паркинг, контролиран достъп, охрана. Подходящо за склад, производствено помещение, автосервиз и др. Дворът позволява лесно товарене и разтоварване на стока. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
€400

Наем

Други индустриални имоти

ID 91218
Стара Загора - Зора карта
460 кв.м.

Прочети още

Явлена дава под наем обект за стопанска дейност , находящ се в град Стара Загора , кв. Зора , със застроена площ 230/ двеста и тридесет/ кв. м на етаж , представляващ самостоятелен обект с предназначение на сграда за търговия на два етажа с РЗП- 460 кв. м. Сградатa е подходяща както за търговска дейност така и за сервизна дейност. Телефон за връзка 0886426180

Свържи се с брокер
€410

Наем

Склад

ID 91217
Варна - Бриз карта
126 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви складово помещение,находящо се в град Варна. Бърз и лесен достъп по асфалтов път в близост до големи пътни артерийи.Имотът представлява едно самостояелно помещение126кв.м с височина 4м. монофазен ток,санитарен възел,офис, настилка шлайфън бетон.Пространството пред складовата база има рампа. Подходящо за мебелен цех,ПВЦ дограма,както и за складиране на различни промишлени стоки. Свободно за наемане веднага.

Свържи се с брокер
€130 000

Продажба

Склад

ID 91213
Стара Загора - Зора карта
460 кв.м.

Прочети още

Явлена продава обект за стопанска дейност , находящ се в град Стара Загора , кв. Зора , със застроена площ 230/ двеста и тридесет/ кв. м на етаж , представляващ самостоятелен обект с предназначение на сграда за търговия на два етажа с РЗП- 460 кв. м. Сградаta е подходяща както за търговска дейност така и за сервизна дейност. Телефон за връзка 0886426180

Свържи се с брокер
«12345...1617» 1 - 20 от 332