Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
397 резултата Разширено търсене
«12345...1920» 1 - 20 от 397
Нов €138 000

Продажба

Склад

ID 98754
София - Горубляне карта
197 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага склад с площ от 197 кв.м. в бизнес - център "Боила". Складът се зарежда чрез рампи, достъпни за тирове и микробуси и оттам с палетни колички се разтоварва в него. На етажа има тоалетни. Складът е висок над 5 метра, настилката е щампован бетон. Бизнес център "Боила" се намира на бул. Самоковско шосе, до пазара за коли в Горубляне. Има контрол на достъпа и денонощна охрана. ТИР - достъп и бърз излаз към магистрала "Тракия" и центъра на София. На 10 минути пеша от метростанция "Интер Експо център". Оттам минават и автобуси №1, 3, 5. Комплексът разполага с места за паркиране на клиенти. Таксата за поддръжка на комплекса е 3.5 лева на квадратен метър. Цената е без ДДС!

Свържи се с брокер
Нов €230

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 98741
София - Център карта
30 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага под наем шивашко ателие с площ от 30 кв.м. В имота е обособен кухненски бокс. Разполага с един санитарен възел. Отоплението е на климатици. Обезопасен е с външна ролетна щора. Отдава се необзаведен. Подходящ е както за ателие, офис, така и за живеене. Районът е с добре развит градски транспорт, има спирка на метро на пет минути пешеходно разстояние.

Свържи се с брокер
Нов €1 350

Наем

Склад

ID 98686
София - Горубляне карта
270 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем бивш автосервиз с 270кв.м. площ, находящ се в складова база в Горубляне с много лесен и удобен достъп. Намира се на около 5 мин. от “Околовръстен път” и по-малко от 15 мин. до “Център”. Автосервизът се отдава необорудван. Има правилна форма, с височина около 4м. Конструкцията е монолитна с отлична изолация. В автосервиза има санитарен възел и помещение, което се ползва за офис, също така съществува и възможност за наемане на офис в същата сграда на втори етаж. Имотът е подходящ за ползване за множество дейности като автосервиз, склад, производствена база, работилница и др. Отдават се други два склада на същото място с по-голяма площ.

Свържи се с брокер
Нов €2 000

Наем

Склад

ID 98685
София - Горубляне карта
500 кв.м.

Прочети още

Явлена отдава под наем склад с 500кв.м. площ, находящ се в складова база в Горубляне с много лесен и удобен достъп. Намира се на около 5 мин. от “Околовръстен път” и по-малко от 15 мин. до “Център”. Складът има правилна форма, с височина 7,8 м. Конструкцията е монолитна с отлична изолация, като в най-студените месеци на годината температурата не пада под 5 градуса. В склада има малко помещение подходящо за офис, също така съществува и възможност за наемане на офис в същата сграда на втори етаж. Складът е подходящ за ползване за множество дейности. Отдава се съседен склад със сходни параметри, като съществува възможност да се съединят посредством междинен портал между двата склада

Свържи се с брокер
Нов €511 300

Продажба

Парцел

ID 98647
Ямбол - Промишлена зона карта
52 102 кв.м.

Прочети още

ОПИСАНИЕ: Поземлен имот с площ от 52102 кв.м. , Урбанизирана територия, незастроен имот за производствен, складов обект. Парцелът е с лице 180 м. Без проект, без ток. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: намира се в северната промишлена зона на главен път, в близост до северен обходен път, лесен достъп за камиони, тир, множество работещи предприятия, ПРЕДИМСТВА: лесен достъп до магистрала Тракия, подходящ за всякакъв бизнес, голямо лице, Цената на имота е без ДДС !

Свържи се с брокер
Нов €460 000

Продажба

Парцел

ID 98646
София - Бусманци карта
3 800 кв.м.

Прочети още

УПИ с лице 100 метра на асфалтова улица. Намира се в промишлената зона, в съседство със складови бази. В парцела има промишлена сграда с ЗП 500кв.м. захранена с ток, водопровод, канализация, и с достъп по нов асфалт. Имотът попада в зона за малки и средни производства / Пмс с параметри на застрояване: плътност 50 %, кинт 1. 5. Изключително комуникативно място, с лесен достъп от околовръстен път, перфектен район за промишлена сграда, складово логистична база, ТИР паркинг или сервиз.

Свържи се с брокер
Нов 1 €3 135 150

Продажба

Производствена база

ID 98642
София - Захарна фабрика карта
4 172 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага реновирана сграда с денонощен контрол и видеонаблюдение,намираща се в ж.к. Захарна фабрика в близост до бул.Сливница. Може да се използва както за складова, така и за промишлена дейност. Земята, върху която е построена сградата е с квадратура от 5731 кв. м., а самата сграда е на два етажа с РЗП 4172 кв.м. и един подземен етаж с площ около 1000 кв.м. Изградени са рампи за товаро-разтоварна дейност и паркинг . Помещенията разполагат с трифазен ток, канализация и вода. Има товарен асансьор за помещенията на втория етаж. По-голямата част от помещенията са отворено пространство, като има изградени помещения за офиси и друг вид спомагателна дейност. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
Нов €204 520

Продажба

Хотел

ID 98594
Вонеща вода карта
1 971 кв.м.

Прочети още

Почивна база в с.Вонеща вода, разположено на 30 км от гр.В.Търново, на главен път Русе-Стара Загора. Селото е известно с лечебните си минерални извори. Разположено е на 580 м надморска височина, в долината на р.Белица и р. Райковска. В центъра на селото са изградени минерални бани. Почивната база е разположена на 350 м от центъра на селото, във високата част на селото, открива се красива панорамна гледка. Разполага с дворно място с площ 8000 кв.м. Почивната база е построена през 1971 г. и се състои от пет блока, на по два етажа, с общо 38 стаи. Три блока са с по 6 стаи, със самостоятелни санитарни възли и тераси, четвъртият е с 8 стаи със самостоятелни санитарни възли и тераси. Петият блок се състои от фойе, рецепция, ресторант с тераса и кухня, бар, дневни, служебни помещения и стаи. В западната част на имота има 6 бунгала. Дворното място е терасирано и залесено.Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
Нов €56 300

Продажба

Други бизнес имоти

ID 98497
Радомир карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага работеща газостанция и бензиностанция с лице към пътя Е871, пътя свързва Перник и Кюстендил. С 2 цистерни и 1 колонка за бензин и дизел. Има монтиран балон и колонка за газ, автомивка, офиси, складове, кафе и др. Водопровод, канализация, трифазен ток, действащ бизнес. Над 10 % доходност!

Свържи се с брокер
Нов €949 000

Продажба

Парцел

ID 98487
Перник - Изток карта
34 300 кв.м.

Прочети още

Парцел в границите на „Стомана“ АД, на територията на бившия варов цех. По плана на град Перник е с предназначение: за производство и складова дейност. В непосредсвена близост има съществуваща инфраструктура : електричество, газ, водопровод и канализация. Офертната цена е без вкл. ДДС.

Свържи се с брокер
Нов €85 560

Продажба

Парцел

ID 98411
Варна - Западна промишлена зона карта
713 кв.м.

Прочети още

ID:98411 Парцел в Западна промишлена зона, с лице на главен път и изготвящ се ПУП. Предназначение на имота за изграждане на производствено-складова дейност, разположен между летище и пристанище. Района е характерен с динамична бизнес среда с различни видове търговска и производствена дейност, комуникации около парцела, асфалтов достъп, подходящ за строителство и инвестиция.

Свържи се с брокер
Нов €2 500

Наем

Склад

ID 88589
София - Дружба 2 карта
600 кв.м.

Прочети още

Сервиз в ж.к. Дружба 2, в района на магазин “Лидъл” и в близост до бул. Цариградско шосе. Конструкцията на сградата е метална. Състои се от четири сервизни клетки с крикове и две с канал, склад и офис. Застроената площ на сградата е 600 кв. м.

Свържи се с брокер
Нов €415 000

Продажба

Парцел

ID 98359
София - Люлин 5 карта
6 073 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага за продабжа УПИ в ж.к. Люлин, местност Джуджано. Парцелът е с площ от 6073 кв.м. с лице към главна улица 50м. Парцелът попада в зона СМФ със следните параметри: плътност 60%, Кинт 3,5 и озеленяване 40%. Имотът е с много лесен достъп до кръговото кръствовище на ул. "Околовръстен път" и началото на автомагистрала "Струма". Подходящ за складова база, производствена база, логистичен център, автокъща, автосервиз и др.

Свържи се с брокер
Нов €4 000

Наем

Магазин

ID 98324
София - Красно Село карта
200 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага голям магазин под наем в бутикова сграда в кв. Красно село . Имотът е с площ от 200 кв.м. и се намира на партера, с лице към улица. Магазинът разполага с рампа за товаро-разтоварна дейност. Предава се с довършителни работи, двоен под и добре изолиран. Имотът е на пешеходно разстояние от пазара, спирки на метро и градски транспорт. Има голям човекопоток. За повече информация и огледи на посочения номер.

Свържи се с брокер
Нов €72 000

Продажба

Парцел

ID 98320
Каменар карта
3 800 кв.м.

Прочети още

Явлена продава терен в покрайнините на с. Каменар. Имота е ограден. Подхода е по асфалтов път. Захранен е с ток и вода. В парцела има няколко стари постройки които се нуждаят от ремонт. Имота е подходящ за склад, цех, ремонтна работилница. За повече информация и оглед заповядайте в офиса на Агенцията. Дължима комисионна от купувача. Код на имота PP1726 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
Нов €136 000

Продажба

Парцел

ID 98299
Ямбол - Хале карта
6 799 кв.м.

Прочети още

ОПИСАНИЕ: поземлен имот с площ от 6799 кв.м. в местността „ Пумпаловото дере“вид територия Урбанизирана с начин на трайно предназначение: за ремонт и поддържане на транспортни средства. Няма ток и вода. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: намира се с лице на главен околовръстен път от 76 м., в близост до КАТ, големи вериги магазини, градски транспорт. ПРЕДИМСТВА: подходящ е за бизнес: паркинг, производствена дейност и други. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер

Продажба

Други индустриални имоти

ID 98297
Ямбол - Хале карта
560 кв.м.

Прочети още

ПАРЦЕЛ със сграда за строеж срещу ОБЕЗЩЕТЕНИЕ! ОПИСАНИЕ: ПИ с площ от 1094 кв.м. с построена в него сграда със смесено предназначение със застроена площ 560 кв.м. Състои се от две големи помещения, коридор, санитарен възел, втора сграда с рампа за товарене. Имотът се нуждае от ремонт. Има ток и вода. СГРАДА: едноетажна масивна сграда с парцел. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: намира се в ж.к. Хале, с лице на главен път, в близост до магазини, заведения, градски транспорт, училище. ПРЕДИМСТВА: имотът е с отлична локация, подходящ за бизнес: заведение, пекарна, офиси и др., с място за собствен паркинг, лесен достъп за МПС. Имотът е подходящ и за жилищно строителство срещу обезпечение. Цената е без ДДС.

Свържи се с брокер
Нов €187 300

Продажба

Склад

ID 98278
Куклен карта
2 968 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вашето внимание парцели с начин на трайно ползване за стопански двор, само на 15км от Пловдив. Имота се състои от 2122кв.м. парцел и отделно 846кв.м. от съседен,върху който е ситуирана тухлена сграда 542кв.м. състояща се от четири помещения. Постройката е подходяща за склад, сервиз за автомобили/след подходящ ремонт/, работилница, дърводелски цех или други дейности.Достъпа до него е по асфалтов път и с тирдостъп. Чудесна инвестиция за вашият бизнес!

Свържи се с брокер
Нов €1 190

Наем

Склад

ID 98266
Варна - Младост 1 карта
324 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви складово помещение, находящо се в гр. Варна, кв.Младост. Намира се в голяма складова база с асфалтов достъп,в близост до големи пътни артерии. Имотът е с площ 324кв.м. , като има изграден вроти етаж с почти същата площ. Трифазен ток, санитарен възел, настилка шлайфан бетон. Пространството пред складовата база позволява маневриране и възможност за наемане за открити площи. Подходящо е за логистичен център, мебелен цех, авторемонтна дейност, както и за складиране на различни промишлени стоки. В цената са включени и две паркомяста. Свободно за наемане веднага.

Свържи се с брокер
«12345...1920» 1 - 20 от 397