Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
362 резултата Разширено търсене
«12345...1819» 1 - 20 от 362
Нов €486 145

Продажба

Парцел

ID 93890
Божурище карта
15 507 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно! Имот с голямо лице севетоизточно от Божурище, на първокласния път София-Белград - бул. Европейски път. В близост се намира представителството на “Citroen” Имотът е с площ от 15507 кв.м и с разрешение за вход и изход. Попада в зона СМФ 2! Закупен преди повече от 10г за логистичен център, имотът може да отговори на Вашите инвестиционни намерения! Запазете своя час за оглед с Димитър Христов – сега!

Свържи се с брокер
Нов €600

Наем

Парцел

ID 93818
София - Дружба 2 карта
490 кв.м.

Прочети още

Търговски терен с лице на бул. Цветан Лазаров, на кръстовището с Димитър Пешев, срещу "ЕМ коплект". Парцела е с лице 40м на булеварда, ограден, изравнен и чакълиран. Перфектна локация за автокъща, автомивка, сервиз гуми, открит склад, градински център, поставяне на билборд и т.н.

Свържи се с брокер
Нов €475 000

Продажба

Парцел

ID 93753
София - Враждебна карта
3 800 кв.м.

Прочети още

Парцел с голямо лице на бул. Ботевградско шосе в района на Транскапитал. По отреждане попада в СМФ зона, което позволява построяването на сграда / сгради с разгъната застроена площ над 10 000кв.м. Района е търговски, с много нови офис и логистични сгради, в непосредствена близост са спирки на градски транспорт, включително и бъдеща метростанция от трети метродиаметър.

Свържи се с брокер
€30

Наем

Склад

ID 93337
София - Младост 4 карта
6 кв.м.

Прочети още

Отдава под наем гаражи, паркоместа и СКЛАДОВЕ на подземно ниво, в Младост 4, на ТОП място, на ул. „Атанас Москов“, комплекс „Ксения“ Предлагат се 3 броя гаражни клетки на цена 80 евро, 21 броя паркоместа на цена 15 броя складови помещениея на цена 30 евро Всички цени са БЕЗ ВКЛЮЧЕН ДДС. ID: 93337

Свържи се с брокер
€60

Наем

Гараж/Паркомясто

ID 93334
София - Младост 4 карта
18 кв.м.

Прочети още

Отдава под наем ГАРАЖИ, паркоместа и складове на подземно ниво, в Младост 4, на ТОП място, на ул. „Атанас Москов“, комплекс „Ксения“ Предлагат се 3 броя гаражни клетки на цена 80 евро, 21 броя паркоместа на цена 60 евро и 15 броя складови помещения на цена 30 евро Всички цени са БЕЗ ВКЛЮЧЕН ДДС. ID: 93334

Свържи се с брокер
€15 000

Продажба

Гараж/Паркомясто

ID 93266
Пловдив - Широк център карта
22 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" продава гараж разполагащ с ток, с квадратура 22кв.м. Намира се в непосредствена близост ц.Света Петка. Гаражът е с контролиран достъп, денонощна охрана и бариера.

Свържи се с брокер
€870 000

Продажба

Парцел

ID 93088
София - Враждебна карта
10 070 кв.м.

Прочети още

Парцел с лице 48м лице на Околoвръстен път, до представителството на "Мотопфое" и бензиностанция "Лукойл" Имота попада в устройствена зона Смф2 с параметри 60% плътност и кинт 1,2. Перфектен е за шоурум или логистично складова сграда.

Свържи се с брокер
€52 000

Продажба

Офис

ID 92893
София - Витоша карта
50 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага интересен имот за инвестиция. Локацията е кв. "Витоша". Помещението се намира на партерен етаж. Статутът на имота е на офис. Има санитарен възел и склад. Отоплението е на ток. Може да се използва като склад, офис, както и за отдаване под наем поради близостта си до Студентски град и Симеоновско шосе.

Свържи се с брокер
€600

Наем

Други индустриални имоти

ID 92869
Варна - Чайка карта
152 кв.м.

Прочети още

Партерно помещение с лице към главен път Варна-Златни пясъци! Разположено е в ефектна жилищна сграда с перфектната локация. Състои се от търговска зала, санитарен възел, сервизно помещение, склад. Помещението е с вградена и действаща вентилационна система, шумоизолация, с два входа, места за маси отвън- пред помещението, идеална възможност за реклама и достъп от главен булевард. Сградата се намира в близост до хотел, ресторант, различни офиси и търговски обекти, Делфинариум, Морска градина. Жилищен комплекс "Чайка е емблематично и желано място за живеене и бизнес в гр.Варна, с добра инфраструктура и комуникации. Помещението е подходящо за разнообразни дейности: офис, ателие, кабинет, мострена зала, козметично студио. Имотът се предлага в състояние до довършителни работи, с възможност за новият собственик да го завърши по своите изисквания.

Свържи се с брокер
€128

Наем

Магазин

ID 92860
Несебър - Център карта
16 кв.м.

Прочети още

Магазин в сърцето на Новият град Несебър се оитсава под наем целогодишно на изключително ниска цена. Магазинът се намира на търговската улица Хан Крум, с лице към пътят водещ към Старият град .Магазинът има помещение за санитарен възел, който е полу-оборудван. Подовата настилка е гранитогрес има ролетна щора.Подходящ е за офис.

Свържи се с брокер
€330

Наем

Магазин

ID 92721
Пловдив - Мараша карта
85 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага под наем помещение под наем на ул. "Захари Стоянов" със статут на магазин за хранителни стоки. Търговската част е 65 кв.м. на партер, 20 кв.м. склад на сутеренно ниво, санитарен възел и помещение за почивка на персонала. Имотът би могъл да се ползва и за друг вид дейност. За улеснение на бъдещият наемател, агенцията разполага с ключ за имота.

Свържи се с брокер

Наем

Други индустриални имоти

ID 92697
Варна - Проект "Пристанище Варна" карта
1 000 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви имот под наем от 3 лв. на квадратен метър с лесен достъп. Цяла площ на мястото е 1000 кв.м., като има възможност да се отдаде толкова, колкото имате нужда. За допълнителни въпроси оставам на разположение.

Свържи се с брокер
€399 000

Продажба

Офис / Административна

ID 77413
София - Овча купел 2 карта
783 кв.м.

Прочети още

Отлична самостоятелна триетажна бизнес сграда. До околовръстен път и бъдеща метростанция. Свободностояща, разположена в собствен поземлен имот. Разпределение: Подземен етаж - кота - 3,52 м. застроена площ 240,30 кв.м.-машинно помещение за асансьора, склад с естествено осветление. Партер-кота 0,00 - площ 240,30 кв.м. шоурум, сервиз, битови и сервизни помещения, приемна рампа. Втори етаж-кота +3,50 м.-офиси, кухненски бокс, сервизни помещения и тераси. Трети етаж-кота +6,96 м. с площ 272,60 кв.м.-приемна за гости, кабинет, сервизни помещения, панорамна тераса покрита с поликарбонатни плоскости. Сградата е монолитна, със стоманобетонов скелет, стените са от керамични тухли, с топлоизолация по фасадните стени. Окачена структурна фасада от южната страна. Предвидени са пет паркоместа. Възможност за допълнително застрояване в двора. Сградата е с пълна техническа документация. Налични материали. ДДС.

Свържи се с брокер
€23 500

Продажба

Склад

ID 92672
София - Лозенец карта
33 кв.м.

Прочети още

Агенция '' Явлена” продава складово помещение на ул. "Свети Седмочисленици", в непосредствена близост до бул."Джеймс Баучер" в ж.к."Лозенец". Представлява еднопространствено помещение със застроена площ от 33 кв.м в сутеренния етаж на монолитна сграда от 2005 г. Лесен достъп през рампата за подземните гаражи или през топлата връзка на срадата. Помещението е подходящо е за склад /целогодишно постоянна температура от 17 градуса/, работилница, звукозаписно студио, фотографско ателие и др. Ключ в агенцията.

Свържи се с брокер
€580 000

Продажба

Парцел

ID 92600
Варна - Западна промишлена зона карта
22 500 кв.м.

Прочети още

ID: 92600. Само от "Явлена". Парцел с площ от 22 500 кв.м. попадащ в зона предназначена за транспортни и логистични дейности. Парцелът е ъглов, с правилна форма. Намира се в м-ст "Налбанка" на 200 метра от главен път.

Свържи се с брокер
€9 970

Наем

Склад

ID 92475
Варна - Островна промишлена зона карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена, предлага на вашето внимание, парцел за промишлено строителство в ЮПЗ, в непосредствена близост до спирка на градският транспорт, Аспарухов мост, търговски център Full max, Пристанище Варна и др. Имотът е с възможност за строеж на около 5 халета с общо РЗП - 3000 кв.м. Комуникативно място с добър достъп.

Свържи се с брокер
€56 400

Продажба

Парцел

ID 92368
Пловдив - Христо Смирненски карта
705 кв.м.

Прочети още

Ексклузивно от агенция Явлена! Представяме на Вашето внимание парцел за жилищно строителство в кв. Смирненски III с площ 705 кв.м.; на втора линия от ул. Рая и в непосредствена близост до Гребна база. Предназначен за ниско застрояване - до 10 метра. Схемата показва градоустройствения план на гр.Пловдив, по който ясно се вижда, че до парцела ще се стига по асфалтов път. Към настоящия момент до имота води черен път, като в съседство има новостроящи се сгради и района е в процес на развитие.

Свържи се с брокер
€10 720

Продажба

Парцел

ID 92365
Цалапица карта
2 680 кв.м.

Прочети още

Представяме на Вашето внимание земеделска земя с одобрение за складова база, намираща се в с. Цалапица, на 17 км. от гр. Пловдив. Площта на имота е 2680 кв.м., като в съседство може да бъде закупен още един парцел с площ 1750 кв.м. на цена 7 000 евро. Намират се в индустриалната зона, с лице на чакалиран път, вблизост до асфалтов път, ток и вода. Равен терен, подходящ за строителството на складова база или малка фабрика.

Свържи се с брокер
«12345...1819» 1 - 20 от 362