Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
7 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 7 от 7
€78 308

Продажба

Студио

ID 82426
Разлог - Църнако карта
62 кв.м.

Прочети още

Пирин Голф & Кънтри Клуб е функциониращ 5-звезден комплекс, разположен в Югозападна България, в близост до ски курорта – Банско, който предлага уникални възможности за отдих и почивка - великолепни условия за ски през зимата, голф от пролет до есен, спа и релаксиране целогодишно. Предлагаме Ви луксозно студио със застроена площ от 41,88 кв.м., ситуирано на първи етаж в Апарт - хотел Пирин Голф Хотел и Спа. Студиото е напълно обзаведено и оборудвано. Състои се от едно просторно помещение с обособени кухненски, спален и дневен кът, санитарен възел и тераса.

Свържи се с брокер
€100 800

Продажба

Тристаен апартамент

ID 81697
Пампорово карта
119 кв.м.
2
2

Прочети още

Агенция "Явлена" Пловдив предлага за продажба ексклузивно тристаен обзаведен апартамент , който се намира в западната част на комплекс "Пампорово". От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх " Снежанка " Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с гаражни клетки, сауна, масажен салон, фитнес и др., зали за отдих и развлечения. Всяка сграда разполага с апартаменти и в зависимост от квадратурата се делят на няколко типа: студиа - до 45 m2 апартаменти с 1 спалня - 60 - 70 m2 апартаменти с 2 спални - 80 - 136 m2 Всеки апартамент разполага с тераси, дневна с кухненски бокс, спални и самостоятелен санитарен възел с баня. В големите апартаменти има изградена камина,която създава особен уют и топлина в жилището. Чудесна инвестиция за отдих през зимния и летния сезон!

Свържи се с брокер
€51 520

Продажба

Многостаен апартамент

ID 81699
Пампорово карта
126 кв.м.
2
3

Прочети още

Агенция "Явлена" Пловдив предлага ексклузивно за продажба апартамент с три спални , който се намира в западната част на комплекс "Пампорово". От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх " Снежанка " Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с гаражни клетки, сауна, масажен салон, фитнес и др., зали за отдих и развлечения. Всяка сграда разполага с апартаменти и в зависимост от квадратурата се разделят на няколко типа: студиа - до 45 m2 апартаменти с 1 спалня - 60 - 70 m2 апартаменти с 2 спални - 80 - 136 m2. Всеки апартамент разполага с тераси, дневна с кухненски бокс, спалня и самостоятелен санитарен възел с баня. В апартаментите има изградена камина, която създава особен уют и топлина в жилището.Чудесна инвестиция за отдих през зима и лято!

Свържи се с брокер
€30 240

Продажба

Двустаен апартамент

ID 81694
Пампорово карта
72 кв.м.
1
1

Прочети още

Агенция "Явлена" Пловдив предлага ексклузивно четири обзаведени, двустайни апартамента , които се намират в западната част на комплекс Пампорово. От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх " Снежанка " Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с подземен паркинг, сауна, масажен салон, фитнес и др., зали за отдих и развлечения. Всяка сграда разполага с апартаменти и в зависимост от квадратурата се разделят на няколко типа: студиа - до 45 m2 апартаменти с една спалня - 60 - 70 m2 апартаменти с две спални - 80 - 136 m2 Всеки апартамент разполага с тераси, дневна, спалня, кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с баня. В големите апартаменти има изградена камина, която създава особен уют и топлина в жилището. Чудесна инвестиция за отдих през зимния и летния сезон !

Свържи се с брокер
€17 920

Продажба

Студио

ID 81690
Пампорово карта
52 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" Пловдив предлага ексклузивно пет апартамента - тип студио, които се намират в западната част на комплекс "Пампорово". От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх " Снежанка " Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с подземен паркинг, сауна, масажен салон, фитнес и др. зали за отдих и развлечения. Всяка сграда разполага с апартаменти и в зависимост от квадратурата се разделят на няколко типа: студиа - до 45 m2 апартаменти с една спалня - 60 - 70 m2 апартаменти с две спални - 80 - 136 m2 Всеки апартамент разполага с тераса, дневна, спалня, кухненски бокс и самостоятелен санитарен възел с баня. В големите апартаменти има изградена камина, която създава особен уют и топлина в жилището. Чудесна инвестиция за отдих през зимния и летния сезон !

Свържи се с брокер

Продажба

Жилищна сграда

ID 81686
Пампорово карта
1 734 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" - Пловдив предлага за продажба ексклузивно двадесет апартамента , които се намират в западната част на комплекс "Пампорово". От прекрасния си южен скат се открива невероятна гледка към връх " Снежанка " Цялото селище е оградено от вековни борови дървета, а в южната страна на парцела минава бистър и неукротим поток. Селището е ситуирано от няколко самостоятелни тела по на три и шест етажа с гаражни клетки, сауна, масажен салон, фитнес и др. зали за отдих и развлечения. Всяка сграда разполага с апартаменти и в зависимост от квадратурата се разделят на няколко типа: студиа - до 45 m2 апартаменти с една спалня - 60 - 70 m2 апартаменти с две спални - 80 - 136 m2 Продават се тяло 1 и апартаменти в тяло 3. Всеки апартамент разполага с тераси, дневна с кухненски бокс , спални и самостоятелен санитарен възел с баня. В големите апартаменти има изградена камина, която създава особен уют и топлина в жилището. Чудесна инвестиция !

Свържи се с брокер
€10 000

Продажба

Гори

ID 73472
Добралък карта
5 700 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви, прекрасен горски масив с 45 м. лице на асфалтовия път между х. Здравец и Бяла Черква ,месността "Ботьовица". Начинът на трайно ползване е иглолистна гора. При смяна на предназначението на имота, би могло да се превърне в прекрасен имот за отдих и туризъм, поради близостта си с почивни станции и Конна база.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 7 от 7