Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
8 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 8 от 8
Парцел в Рударци €63 965

Продажба

Парцел

ID 91744
Рударци карта
1 163 кв.м.

Прочети още

УПИ 1163 кв.м, находящо се в с. Рударци, община Перник. Парцелът е в устройствена зона ЖМ, има лице на асфалтиран път 10 метра. Максималната плътност на застрояване е 60% при кинт 1.2 и максимална кота корниз 10 м. Идеално място, на 15 мин от кв. Княжево и София. В близост до супермаркет и центъра на Рударци. При интерес Николай Арсенов.

Свържи се с брокер
€7 900

Продажба

Парцел

ID 91014
Юнец карта
940 кв.м.

Прочети още

ID: 91014 Дворно място на атрактивна цена в село Юнец, недалеч от кметството, с кладенец, с ток и вода на граница. Селото се намира в близост до плажа нa Шкорпиловци и малък живописен язовир. Парцелът е подходящ за жилищно или вилно строителство. В съседство се намира и по-малък парцел на цена 6900 евро. Възможен коментар при закупуване на двата имота.

Свържи се с брокер
€389 000

Продажба

Къща

ID 90326
София - Симеоново карта
363 кв.м.
3

Прочети още

Къща в комплекс София скай. Този класен имот може да разгледате заедно с цялото си семейство. Пред Вас е красива синя редова къща. Откривате я сред пълно спокойствие, в затворен комплекс в Симеоново. От терасата Витоша е съвсем наблизо. В двора имате чувството, че планината започва оттук. София е зад гърба ви. Намирате се до “Симеоновско шосе”, с бърз достъп до града и неговите удобства. Къщата е готова да приеме Вашето щастливо семейство. Можете да се разположите на 3 етажа, над сутерен - с гараж за 2 коли, хол с оборудван фитнес и зона за релакс, баня и дрешник. Удобствата и обзавеждането започват още оттук. На 1-вия етаж имате хол, трапезария и кухня с всичко необходимо, заедно с баня за гости. На 2-рия етаж е зоната за децата / тийнейджърите / наследниците, с 3 спални и 2 бани. Най-отгоре, на 3-тия етаж, е родителската спалня с огромна гардеробна (мечтата на всяка жена), и любимата тераса с гледката към Витоша.. Има и добре поддържана градина. А обзавеждането на къщата е бонус.

Свържи се с брокер
2 €309 000

Продажба

Къща

ID 84539
София - в. з. Малинова долина - Герена карта
278 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание прекрасни редови къщи, разположени в тих район до ж.к. Камбаните. Къщите са ориентирани на юг с панорама към Витоша. Индивидуално обособени дворове и паркоместа. Напълно завършени отвън, акт 16 - юни 2018. Продават се на ш.з., със завършен озеленен двор. Използвани високо качествени материали : дървена 5-слойна дограма с троен стъклопакет, високоенергиен, нискоемисионен стъклопакет, покривна конструкция от немски слепени греди, отоплителна и водопроводна инсталация изцяло от медни тръби. В допълнение - висококачествена 12-см топлоизолация, инсталация за водно подово отопление, индивидуална пречиствателна станция на всяка къща. Отопление на термопомпа. Разпределение: 1-ви етаж - голяма дневна с кухня (общо просторно помещение), тоалетна; 2-ри етаж - 3 спални, едната със самостоятелна баня и още една баня на етажа; 3-ти етаж - едно просторно помещение с различни възможности за усвояване, баня; мазе- 30 м2. ID 84539

Свържи се с брокер
1 €299 000

Продажба

Къща

ID 84535
София - Малинова долина карта
275 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание прекрасни редови къщи, разположени в тих, район до ж.к. Камбаните. Къщите са ориентирани на юг с панорама към Витоша. Напълно завършени отвън, акт 16 - юли 2018. Продават се на ш.з., със завършен озеленен двор. Използвани високо качествени материали : дървена 5-слойна дограма с троен стъклопакет, високоенергиен, нискоемисионен стъклопакет, покривна конструкция от немски слепени греди, отоплителна и водопроводна инсталация изцяло от медни тръби. В допълнение - висококачествена 12-см топлоизолация, инсталация за водно подово отопление, индивидуална пречиствателна станция на всяка къща. Отопление на термопомпа. Разпределение: 1-ви етаж - голяма дневна с кухня (общо просторно помещение), тоалетна; 2-ри етаж - 3 спални, едната със самостоятелна баня и още една баня на етажа; 3-ти етаж - еднопространствено помещение с различни възможности за усвояване, баня; мазе- 30 м2. ID

Свържи се с брокер
15 €279 000

Продажба

Къща

ID 84145
София - в. з. Малинова долина - Герена карта
273 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на Вашето внимание три прекрасни редови къщи, разположени в тих, район до ж.к. Камбаните. Къщите са ориентирани на юг с панорама към Витоша. Индивидуално обособени дворове и паркоместа. Напълно завършени отвън, акт 16 - юни 2018. Продават се на ш.з., със завършен озеленен двор. Използвани високо качествени материали : дървена 5-слойна дограма с троен стъклопакет, високоенергиен, нискоемисионен стъклопакет, покривна конструкция от немски слепени греди, отоплителна и водопроводна инсталация изцяло от медни тръби. В допълнение - висококачествена 12-см топлоизолация, инсталация за водно подово отопление, индивидуална пречиствателна станция на всяка къща. Отопление на термопомпа. Разпределение: 1-ви етаж - голяма дневна с кухня (общо просторно помещение), тоалетна; 2-ри етаж - 3 спални, едната със самостоятелна баня и още една баня на етажа; 3-ти етаж - едно просторно помещение с различни възможности за усвояване, баня; мазе- 30 м2. ID 84145

Свържи се с брокер
€850 000

Продажба

Къща

ID 81365
София - Драгалевци карта
650 кв.м.

Прочети още

Девет еднофамилни къщи, на етап преди Акт 15. Всяка от къщите разполага със собствен двор с басейн и има уникална гледка към планината и града. Функионално разпределение на площта. В сутерена на къщата са разположени гараж за 4 автомобила, дрешник, склад, стая за развлечения с киносалон, перално и котелно помещение. Партерният етаж се състои от преддверие, дрешник, просторна дневна, кухня със складово помещение, трапезария, санитарен възел и тераса. Първият етаж е съставен от голямо фоайе, 4 комфортни спални, 3 бани, дрешници. Луксозно допълнение към функционалното разпределение на къщите е панорамната покривна тераса с площ от 142 кв.м. Комплексът е с 24-часова охрана и контролиран достъп за максимална сигурност и защита на живущите. Обитателите на фамилните къщи ще могат да ползват всички услуги и съоръжения на находящия се в близост хотелски комплекс. Цена за довършена и обзаведена къща /съгласно снимките/ 950 000 евро.

Свържи се с брокер
€14 900

Продажба

Парцел

ID 64445
Игнатиево карта
1 000 кв.м.

Прочети още

ID:64445 Дворно място, в близост до кметството, с лице на две улици в гр. Игнатиево, състоящо се от два съседни самостоятелни парцела, съответно с квадратури от 550 и 450 кв.метра. Имот в регулация, подходящ за строеж на една или две фамилни къщи. Ток и вода на граница. От кота нула се открива панорамна гледка на юг към долината. Възможност за договаряне на цената!

Свържи се с брокер
«1» 1 - 8 от 8