Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
92 резултата Разширено търсене
«12345» 1 - 20 от 92
Нов €50 200

Продажба

Парцел

ID 98850
Синеморец - Център карта
502 кв.м.

Прочети още

"Явлена“ продава урегулиран панорамен парцел за застрояване на фамилна къща, хотел или малка жилищна кооперация, в Синеморец. Намира се в края на селото, в района на църквата, има гледка към морето и устието на река Велека. Имотът е с правилна форма, с лице 23м. Параметри на застрояване – плътност 40%, височина 10м, кинт – 1,2.

Свържи се с брокер
€27 500

Продажба

Къща

ID 98445
Бата карта
67 кв.м.
1

Прочети още

Явлена продава кокетна запазена къща готова за ползване. Имота е с отлично местоположение в центъра на селото. Къщата е едноетажна с каменни основи строена през 70-те години. Около нея има изградени допълнителни постройки - навес, лятна кухня и гараж 21кв.м. Къщата е в добро състояние с подменена PVC дограма. Има изграден санитарен възел. Имотът е свързан с уличната канализация. РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Сутеренен етаж/изба/ - 30 кв.м. Партерна лятна кунхя- 20 кв.м. Първи етаж - антре и три стаи. В съседство има постоянно живущи съседи. Огледите на желани обекти са безплатни за Клиентите. При извършване на оглед се подписва Възлагателен Договор и Протокол за оглед. Дължима комисионна от купувача. Код на имота РК 1728 БрокерПравослав Драгнев

Свържи се с брокер
€156 000

Продажба

Парцел

ID 98310
Поморие - м-т Чаира карта
6 800 кв.м.

Прочети още

Агенция ”Явлена” продава атрактивен парцел за инвестиция. Имота се намира в м-та "ЧАИРА" с лесен достъп от главният път за Бургас. В тази местност вече са построени няколко комплекса от затворен тип с луксозни къщи. Имотът е с променено предназначение за жилищни нужди. Теренът е равен с правилна форма и размери 45 на 160 метра. Подходящ е за изграждане комплекс от няколко къщи. Разположението на имота го прави много атрактивен и с висок инвестиционен потенциал. Дължима комисионна от купувача. Код на имота PP1727 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€243 439

Продажба

Парцел

ID 98240
Свети Влас карта
2 933 кв.м.

Прочети още

Предлагаме ви парцел в регулация ,с много добра локация,намиращ се в местността Юрта-Балкана .Близостта му до морето го прави го прави атрактивен за изграждането на малък комплекс.В непосредствена близост е до път с изградена инфраструктура,също така и градски транспорт.Самият район е известен с лечебния си въздух.п Площ:2933 кв.м.

Свържи се с брокер
€44 000

Продажба

Парцел

ID 97413
Бургас - Долно Езерово карта
540 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" предлага за продажба УПИ в кв. Долно Езеро с построени две къщи, които се нуждаят от ремонт и довършителни работи. Парцелът е на тихо и спокойно място, заобиколен от къщи. Налични партиди за ток и вода, канализация. В квартала има училище, детска градина, магазини и редовен градски транспорт. Градоустройствен статут: урегулиран поземлен имот с площ от 544 кв.м. Дължима комисионна от купувача. Код: РР 1718 Брокер Калина Христова

Свържи се с брокер
€21 500

Продажба

Парцел

ID 95518
Варна - Аспарухово карта
1 156 кв.м.

Прочети още

ID:95518 Само от Явлена! Топ цена за района! Панорамен парцел с правилна форма в кв. Аспарухово, м-т "Вилите", с налични партиди Ток и Вода и малка постройка. Терена е с лека денивелация, позволяваща чудесна гледка към Пристанище Варна и Аспарухов мост. В района се живее целогодишно. Имота е подходящ за изграждане на едно или двуфамилна къща. Предимства: лесен и удобен достъп от центъра на Варна- само на 8 км. от Катедралата, в непосредствена близост до борова гора и до морският бряг. Промоционална цена до края на 2019 година!

Свържи се с брокер

Продажба

Парцел

ID 95452
Бургас - Крайморие карта
771 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на вашето внимание УПИ в южната част на новата регулация на Крайморие. Парцелът има лице 20м. и дълбочина 38м. Правоъгълна форма.Районът е жилищен. Плътноста на застрояване 30%, кинт 1,2, ет.3 (10м.). Отдалеченост от централен плаж 5 минути. В парцела могат да се построят две къщи. Комуникации в непосредствена близост.

Свържи се с брокер
€128 700

Продажба

Парцел

ID 88769
Бургас - Крайморие карта
780 кв.м.

Прочети още

В непосредствена близост до старата регулация, в южната част на кв.Крайморие се намира УПИ с правоъгълна форма, с лице 18 метра и дълбочина 44 метра. Парцела е ъглов. Района е жилищен; показатели:плътност на застрояване 30%, кинт 1,2, ет.3 (10м). Могат да се построят две къщи. Комуникации в непосредствена близост. ID: 88769 Брокер: Стефка Томова.

Свържи се с брокер
€35 000

Продажба

Парцел

ID 95315
Царево - Нестинарка карта
950 кв.м.

Прочети още

"Явлена“ продава урегулиран парцел в м.Плаката, гр.Царево, граничещ с пътя за Бродилово. Имот със запазена регулация, от който се откроява панорама към града, Нестинарка и морето. Парцелът е с площ 950кв.м, отреден е за вилно застрояване с показатели: плътност 30%, кинт 0,8, височина 7м, озеленяване 50%. В съседство има изградени вилни сгради. Имотът е подходящ както за къща, така и за кемпер или каравана.

Свържи се с брокер
€70 000

Продажба

Парцел

ID 95291
Ахтопол - Новият квартал карта
1 095 кв.м.

Прочети още

„Явлена“ продава урегулиран парцел за строителство на вилна сграда, разположен между брега на морето и борова гора, в новия квартал на Ахтопол, с директна панорама към морската шир. Разположен е на терен с надморска височина 15 метра, който се спуска към малък каменист плаж. Площта на парцела е 1095кв.м, а лицето към морето е 44 метра. Показатели на застрояването са следните: плътност до 60%, височина до 11,50метра, кинт до 1,2. На 100 метра от имота има нови сгради. Възможност за закупуване на два съседни урегулирани парцела с обща площ 2229км.м.

Свържи се с брокер
€31 000

Продажба

Къща

ID 94815
Каменар карта
51 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" продава самостоятелна двуетатажна къща в село Каменар. Разположена е в оградено дворно място от 800 кв.м. във вилната зона на селото. В съседство има построени малки вили и къщи. Къщата е със ЗП-51 кв.м., РЗП-90кв.м. разпледелени между два етажа. Има следното разпределение: първио ниво- антре, голяма баня с тоалетна, просторна дневна. На втор ниво: детска, спалня и кабинет. От вторият етаж се разкрива панорамна гледка към морето. Има изградена камина с водна риза която отоплява цялата къща. Имота се нуждае от реновиране. Ключ в офиса, заповядайте на оглед. Огледите на желани обекти са безплатни за Клиентите. При извършване на оглед се подписва Възлагателен Договор, Протокол за оглед и съпътстващите документи съгласно ЗЗЛД и ЗМИП. Дължима комисионна от купувача. Брокер Православ Драгнев Код PK 1685

Свържи се с брокер
€38 000

Продажба

Парцел

ID 94438
Варна - м-т Акчелар карта
787 кв.м.

Прочети още

ID: 94438 Парцел с площ 787м2 на асфалтовия път Варна-Кичево над картинг пистата. От имота се разкрива прекрасна панорама към града. Поради локацията си на главния път парцела е удобен и за бизнес.

Свържи се с брокер

Продажба

Парцел

ID 94238
Поморие - Старият град карта
1 914 кв.м.

Прочети още

Агенция "Явлена" продава урегулиран имот в най-атрактивната зона за туризъм на гр. Поморие. Локацията е отлична 200 м. от плажа и Балнеосанаториума. Парцелът е ъглов със сключено застрояване от север на вече построена сграда. Има изготвен одобрен ПУП с максимални показатели за застрояване: РЗП-6680 кв.м. надземно, РЗП-1240 кв.м. подземно ниво, Н-15 м. Подходящ е за изграждане на Жилищна сграда за сезонно ползване, Апарт- Хотел, Спа център с подземен етаж на Кота минус едно за осигуряване на необходимите паркоместа към сградата. Възможно е изграждане на два входа с отделно въвеждане в експлоатация. Обявената продажна цена е без включен ДДС. За повече информация и запознаване с документацията заповядайте в офиса на Агенцията. Комисионна от купувача в размер на 3% от договорената цена. Код на имота PP1678 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€67 500

Продажба

Парцел

ID 93937
Поморие - Старият град карта
940 кв.м.

Прочети още

Явлена продава инвестиционен парцел за строителство на цената на тристаен апартамент. Имотът е с отлично местоположение. Намира се в най-атрактивната зона на града до Санаториума за Калолечение и Балнеохотела. В района вече има изградени комуникации и асфалтирани улици. Парцелът е ъглов с правилна форма и размери 20/50 метра. В съседсто има построени 5-6 етажни жилищни сгради. За имота все още няма изготвен ПУП. Подходящ парцел за инвестиция в переспективен квартал!!! За повече информация и оглед заповядайте в офиса. Код на имота PP 1671, Брокер: Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€21 000

Продажба

Парцел

ID 93699
Варна - м-т Планова карта
894 кв.м.

Прочети още

ID: 93699 Само от Явлена! Поземлен имот, намиращ се в м-т Планова. В имота е изградена малка вила с площ от 35 кв.м. Парцелът е с лице към пътя 20 метра. Имотът се намира в устройствена зона Жм 2. Показатели на застрояване: плътност 20 %; Кинт. 0,60; Кота корниз 7 метра. Подходящ имот за построяване на двуетажна къща. Достъпът до парцела е по бетониран път. Отстоянието от имота до Възраждане 4 е само 600 метра. Има партида за ток.

Свържи се с брокер
€65 000

Продажба

Парцел

ID 93362
Варна - м-т Ален мак карта
551 кв.м.

Прочети още

Предлагаме ви парцел с много добри характеристики! Достъпа до имота е изцяло асфалтов. Има изведена канализация в парцела. Ток и вода на граница. Намира се на 100 м. отстояние от спирка "Ален Мак" с редовна автобусна линия на № 409. Разполага с изготвен ПУП, с показатели КИНТ - 0.6, Пл. 20 %, Оз - 70 %. Изрядни документи.

Свържи се с брокер
€177 000

Продажба

Земеделска земя

ID 93219
Пловдив - Гребна база карта
3 000 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание, земеделска земя, нива, кат. 4, в регулацията на гр. Пловдив, със започната процедура по смяна на статута, с лице /32м./ на шосето свързващо Пещерско шосе с бул. България и магистрала Тракия. Намира се срещу бензиностанция Петрол. По градоустройствения план терена е предвиден за средно жилищно застрояване - 4 + 1 етажа. При сериозен интерес, цената ще бъде предоговорена.

Свържи се с брокер
€49 000

Продажба

Парцел

ID 93040
Лозенец - Тарфа карта
709 кв.м.

Прочети още

Продаваме урегулиран парцел за ваканционна къща, в местността Тарфа, курортно селище Лозенец. Имотът е с площ 709кв.м, с правилна форма. До парцела има изградени комуникации – питейна вода и канализация. Района е застроен с едноетажни и двуетажни вили. Показатели на застрояване - плътност 30%, кинт 0,8. Предимства: престижен район с ниско застрояване.

Свържи се с брокер
€29 900

Продажба

Парцел

ID 92782
Варна - м-т Прибой карта
1 035 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация, попадащ в устройствена зона ЖМ 2. Параметри на застрояване Кинт - 0.6, Плътност - 20%, кота корниз 7 м. Комуникации на граница. Отстои на 300 м. от главния път. Тих район. Нескриваема морска панорама!

Свържи се с брокер

Продажба

Земеделска земя

ID 92673
Пловдив - Гребна база карта
17 231 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание, земеделска земя, нива, кат. 4, в регулацията на гр. Пловдив, със започната процедура по смяна на статута, с лице /92м./ на шосето свързващо Пещерско шосе с бул. България и магистрала Тракия. Намира се срещу бензиностанция Петрол. По градоустройствения план терена е предвиден за средно жилищно застрояване - 4 + 1 етажа. При сериозен интерес, цената ще бъде предоговорена.

Свържи се с брокер
«12345» 1 - 20 от 92