Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
66 резултата Разширено търсене
«1234» 1 - 20 от 66
Нов €74 600

Продажба

Парцел

ID 91606
Лозенец - Иванови колиби карта
1 866 кв.м.

Прочети още

Парцел за застрояване на входа на с. Лозенец. Имота се намира в район с прекрасна природа и инфраструктура. До главен път и комуникации. Предназначението на парцела е за застрояване курортен обект или вилно селище. Както ще се убедите, района създава усещане за спокойствие и уединеност, в близост до живописните плажове и същевременно далеч от шума и суматохата по летните ни курорти. Огледи по всяко време.

Свържи се с брокер
Нов €73 000

Продажба

Парцел

ID 91418
Лозенец - Иванови колиби карта
1 839 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на входа на с. Лозенец. Имота е идеален за изграждане на вили или малки къщи. Района е много красив и спокоен с гледка както към морето така и към планината. Идеален за инвестиция.

Свържи се с брокер
Нов €75 000

Продажба

Парцел

ID 91360
Лозенец - Иванови колиби карта
2 500 кв.м.

Прочети още

Предлагаме парцел с гледка море във вилната зона на село Лозенец. парцела е с правилни форми и равен. Открива се невероятна гледка към морето и Странджа планина. Местността е застроена с малки едноетажни вили и е много зелена и уютна. Има възможност за закупуване на по-голяма или по-малка част от парцела.

Свържи се с брокер
€275 000

Продажба

Парцел

ID 91282
Царево - Арапя карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на 150 метра от плажа на Арапя. Имотът е с параметри на застрояване - плътност - 40% кинт 0.8 озеленяване 50% височина до 7 метра или 2 етажа. Подобен тип имоти са рядкост за района и са с огромен инвестиционен потенциал. Районът е известен с естествената си красота и е предпочитан от много чуждестранни и местни туристи. Едно от последните незасегнати от масовата глобализация места по българското Черноморие. При интерес могат да се закупят и съседни имоти със сходни показатели.

Свържи се с брокер
€30 000

Продажба

Парцел

ID 91237
Лозенец - Иванови колиби карта
566 кв.м.

Прочети още

УПИ в местност Иванови Колиби намиращ се на 1 км. от морския бряг в с. Лозенец. Гледка море! Парцелът е в регулация, водопровод, мръсна и чиста канализация и ток. Мястото е предпочитано за изграждане на къщи и вили за лятна почивка или за целогодишно ползване.

Свържи се с брокер
€7 900

Продажба

Парцел

ID 91014
Юнец карта
940 кв.м.

Прочети още

ID: 91014 Дворно място на атрактивна цена в село Юнец, недалеч от кметството, с кладенец, с ток и вода на граница. Селото се намира в близост до плажа нa Шкорпиловци и малък живописен язовир. Парцелът е подходящ за жилищно или вилно строителство. В съседство се намира и по-малък парцел на цена 6900 евро. Възможен коментар при закупуване на двата имота.

Свържи се с брокер
парцел в гр. Черноморец €160 000

Продажба

Парцел

ID 90739
Черноморец - Център карта
1 995 кв.м.

Прочети още

Агенция за недвижими имоти "Явлена" предлага за продажба парцел в град Черноморец, на тихо и спокойно място в регулация. Намира се на около 200 м. от централния плаж на града. Парцелът има възможност да се раздели на два отделни. Имотът е равен, вода и канализация до имота. ID 90739 Брокер: Тинка Пенчева

Свържи се с брокер
€295 602

Продажба

Парцел

ID 77134
Пловдив - Южен карта
7 779 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание прекрасен парцел с лице на Асеновградско шосе. Предназначението на парцела е: автокомплекс, магазин за авточасти и офис. Параметрите на парцела са плътност 80%, кинт 2,5, максимална височина 10 м.

Свържи се с брокер
€74 500

Продажба

Парцел

ID 90616
Поморие - м-т Кошарите карта
3 375 кв.м.

Прочети още

Агенция ”Явлена” продава атрактивен парцел за инвестиция. Имота се намира между Поморие и Бургас, в перспективен район който е предвиден за застрояване. Терена е с отлична локация с лице на главният път. Граничи с имот в който вече има изградени комуникации. Подходящ е за изграждане на шоурум, автосервиз, склад. Разположението на имота го прави много атрактивен и с висок инвестиционен потенциал. Възможно е окрупняване до 10 декара. Цената е по договаряне. За информация и оглед заповядайте в офиса. Код на имота PP00698 Брокер Православ Драгнев

Свържи се с брокер
€39 800

Продажба

Парцел

ID 90530
Шабла карта
1 990 кв.м.

Прочети още

Урегулиран парцел с лице 45м, на асвалтов път близо до главната улица и на 800м от Центъра на Шабла. Района е с асфалтови улици, с хубави и целогодишно обитавани къщи. Слънчев и равен имот, подходящ за две или три къщи. На един километър от морския бряг.

Свържи се с брокер
€28 700

Продажба

Парцел

ID 90341
Варна - м-т Манастирски рид карта
583 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация, попадащ в устройствена зона ЖМ 2. Параметри на застрояване Кинт - 0.6, Плътност - 20%, кота корниз 7 м. Комуникации на граница. Отстои на 450 м. от бул. Княз Борис I-ви.

Свържи се с брокер
2 €23 000

Продажба

Парцел

ID 89963
Хераково карта
760 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага на вниманието Ви урегулиран поземлен имот в с.Хераково, разположено на 20 км западно от София, в хълмиста местност, между Софийското поле и Люлин планина. Селото предлага чудесна възможност да изградите собствен дом в спокойна природна среда, чист въздух и красиви гледки. Същевременно сте в непосредствена близост и с отлична транспортна достъпност до столицата. Село Хераково е водоснабдено и електрифицирано, има основно училище, читалище, търговски обекти. Предлагаме избор от 10 имота с чудесно местоположение, отредени за жилищно строителство - зона Жм с плътност 40 % и Кинт 1. Обадете се за оглед!

Свържи се с брокер
€38 500

Продажба

Парцел

ID 89920
Варвара - Център карта
425 кв.м.

Прочети още

Парцел за застрояване на центъра на Варвара. Имота се намира в идеалния център на с. Варвара и подходящ за строеж на вила, къща или търговски обект, в парцела има прекарани ток и вода (ф50), както и канализация (ф160). Готов за строеж или поставяне на каравана. Абсолютно всичко документи са налице.

Свържи се с брокер
€70 000

Продажба

Къща

ID 89857
Осеново карта
229 кв.м.
2

Прочети още

Триетажна къща в с.Осеново разположена в двор с площ от 1370кв.м. на 20км. от центъра на гр.Варна . Имота е с РЗП 229кв.м. и е разпределен както следва: първи етаж- дневна с кухненски бокс, спалня, баня и вътрешно стълбище; втори етаж- дневна с кухненски бокс, спалня, баня, голяма веранда, вътрешно стълбище. Етажа има възможност да се използва и самостоятелно чрез допълнителен вход; трети етаж- студио, баня, кухненски бокс. В двора има допълнителна постройка, която може да се използва, като къща за гости. Изграден кладенец с хидрофорна система.

Свържи се с брокер
€29 900

Продажба

Парцел

ID 89716
Царево - Арапя карта
894 кв.м.

Прочети още

Парцел на входа на къмпинг „Арапя” 900 кв. м. Къмпинг „Арапя” е едно от последните кътчета на българското черноморие, които пазят духа на миналото и красотата на някогашните диви къмпинги. Съчетанието от плажове и красотата на дивата природа кара много хора да избират „Арапя” за дестинация на своята лятна почивка. Парцела е в боровата гора на входа на къмпинга (до моста) и е подходящ за поставянето на каравана, бунгала или малка къща.

Свържи се с брокер
€135 000

Продажба

Парцел

ID 89640
Царево - Арапя карта
4 540 кв.м.

Прочети още

Уникален парцел до боровата гора на Арапя. От парцела се открива панорамна гледка към плажа на Арапя. Разположен е между курортите Лозенец и Царево в живописен залив, заобиколен от борови и широколистни гори Идеален за инвестиция.

Свържи се с брокер
€50 000

Продажба

Парцел

ID 89455
Лозенец - Рибарница карта
905 кв.м.

Прочети още

Парцел за застояване в местност с. Лозенец местност "Рибарницата". Местността "Рибарницата" се намира между курортното селище Лозенец и Плаж "Корал". Района е много красив и спокоен като е запазил духа на къмпингите от едно време. Природата е недокосната от масовото застрояване и предоставя една отлична почивка. Парцела е в регулация с плътност на застрояване 30%, кинт 1,2 височина до 10м.

Свържи се с брокер
€23 500

Продажба

Парцел

ID 89351
Лозенец - Иванови колиби карта
761 кв.м.

Прочети още

Парцел в местността „Иванови Колиби” с. Лозенец. Парцела е с гледка море и е в близост до комуникации (ток и вода). Местността е застроена с малки курортни къщи и е предпочитана дестинация за почивка и инвестиция от множество хора. Пред парцела не може да се строи, което означава че никога не може да се отнеме гледката море от друга сграда! Възможност за закупуване и на по голямо парче от имота.

Свържи се с брокер
€59 900

Продажба

Парцел

ID 89349
Лозенец - Рибарница карта
734 кв.м.

Прочети още

Уникален парцел в регулация, намиращ се в местността „Рибарницата” с гледка към плаж „Корал”. Местността е една от последните останали непокътнати от глобалното строителство по Българското Черноморие. Парцела е предназначен за строителство на вили или къщи с височина до 7м, с плътност на застрояване 30%, кинт 0.8, В близост се намират плаж „Корал”, плаж „Мечата дупка” и плажа на с. Лозенец. Района е застроен с кокетни малки къщи и много зелени площи. Перфектна инвестиция!

Свържи се с брокер
«1234» 1 - 20 от 66