Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
23 резултата Разширено търсене
«12» 1 - 20 от 23
Нов €74 600

Продажба

Парцел

ID 91606
Лозенец - Иванови колиби карта
1 866 кв.м.

Прочети още

Парцел за застрояване на входа на с. Лозенец. Имота се намира в район с прекрасна природа и инфраструктура. До главен път и комуникации. Предназначението на парцела е за застрояване курортен обект или вилно селище. Както ще се убедите, района създава усещане за спокойствие и уединеност, в близост до живописните плажове и същевременно далеч от шума и суматохата по летните ни курорти. Огледи по всяко време.

Свържи се с брокер
Нов €73 000

Продажба

Парцел

ID 91418
Лозенец - Иванови колиби карта
1 839 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на входа на с. Лозенец. Имота е идеален за изграждане на вили или малки къщи. Района е много красив и спокоен с гледка както към морето така и към планината. Идеален за инвестиция.

Свържи се с брокер
€275 000

Продажба

Парцел

ID 91282
Царево - Арапя карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на 150 метра от плажа на Арапя. Имотът е с параметри на застрояване - плътност - 40% кинт 0.8 озеленяване 50% височина до 7 метра или 2 етажа. Подобен тип имоти са рядкост за района и са с огромен инвестиционен потенциал. Районът е известен с естествената си красота и е предпочитан от много чуждестранни и местни туристи. Едно от последните незасегнати от масовата глобализация места по българското Черноморие. При интерес могат да се закупят и съседни имоти със сходни показатели.

Свържи се с брокер
€38 500

Продажба

Парцел

ID 89920
Варвара - Център карта
425 кв.м.

Прочети още

Парцел за застрояване на центъра на Варвара. Имота се намира в идеалния център на с. Варвара и подходящ за строеж на вила, къща или търговски обект, в парцела има прекарани ток и вода (ф50), както и канализация (ф160). Готов за строеж или поставяне на каравана. Абсолютно всичко документи са налице.

Свържи се с брокер
€50 000

Продажба

Парцел

ID 89455
Лозенец - Рибарница карта
905 кв.м.

Прочети още

Парцел за застояване в местност с. Лозенец местност "Рибарницата". Местността "Рибарницата" се намира между курортното селище Лозенец и Плаж "Корал". Района е много красив и спокоен като е запазил духа на къмпингите от едно време. Природата е недокосната от масовото застрояване и предоставя една отлична почивка. Парцела е в регулация с плътност на застрояване 30%, кинт 1,2 височина до 10м.

Свържи се с брокер
€500 000

Продажба

Къща

ID 89084
София - Редута карта
124 кв.м.
2
3

Прочети още

Тук хората искат да живеят, а предприемачите да строят. Става и за работа, ако искате да си направите голям офис в къща с двор. „Редута“ е чудесно място в най-високата част на София. Имате атмосфера, имате спокойствие, и зелени площи наблизо. И само един булевард „Ситняково“ Ви дели от центъра. Готови ли сте да видите къщата и двора? Те изглеждат добре още от улицата. Влезте в двора (280 кв. м), който заобикаля къщата от три страни. Имате дървета, имате и възможност за усамотение в задната част. От терасата можете да гледате към всичко наоколо. Вече сте в къщата. На 1-вия етаж (60 кв. м), има 2 стаи, кухня, 2 антрета и сервизни помещения. 2-рия етаж (64 кв. м), е със стая, хол, кухня, тераса и антре. Има и 2 помещения в сутерена. Покривът е ремонтиран, всички инсталации са сменени, направена термоизолация. Имате ток, вода и къща с двор и много потенциал. В момента е детска градина.

Свържи се с брокер
€204 999

Продажба

Други индустриални имоти

ID 89014
Оризари карта
650 кв.м.

Прочети още

Обектът се намира на главния път София-Бургас между Сливен и Казанлък, с перфектна видимост. Състои се от: УПИ със статут на стопански двор - 10 622 кв.м., бензиностанция - 580 кв.м., автомивка - 70 кв.м., паркинг с вместимост 12 броя места за леки автомобили и 18 броя за товарни, детска площадка. Площта на бензиностанцията е разпределена по следния начин: -300 кв.м. закрита част - търговска зала, санитарен възел, подготвително отделение, кухня, миялно, складове за продукти, отпадъци и горивосмазочни материали, съблекалня, офис и тоалетна-баня за персонал. - 280 кв.м. открита част - 2 бр. бензиноколонки с по 6 броя маркучи всяка, газоколонка, резервоар за газ - 10 куб. м., резервоар за течни горива - 25 куб.м., 2 резервоара за течни горива - 16 куб.м., 2 резервоара за течни горива - 15 куб.м. Всички резервоари за течни горива са с двойни стени. Бензиностанцията разполага с два независими собствени водоизточника.

Свържи се с брокер
€463 050

Продажба

Парцел

ID 86809
Хисаря карта
3 087 кв.м.

Прочети още

Представяме на вашето внимание, парцел с проект, предназначен за хотел, в сърцето на гр. Хисаря, с лице на асфалтов път, до голям санаториум, с ток и мин. вода. Проектът е с изтекъл срок, но може да се възобнови. Град Хисаря се намира в централната част на България, под южните склонове на Средна гора, на 346 m н.в. Отстои на 44 km северно от областния град Пловдив и 24 km южно от град Карлово. Хисаря се отличава с 22-та извора с различни физико-химични характеристики и температура и с доказани лечебни качества. Богатата хилядолетна история, благоприятният климат и минералните води са привлекли хората по тези места от най-дълбока древност. Града се е обособил като място, за организирано балнеолечение, с много лечебни комплекси и хотели.

Свържи се с брокер
€900 000

Продажба

Хотел

ID 85897
Златни пясъци карта
1 625 кв.м.

Прочети още

ID 85897 Триетажна тухлена сграда в сърцето на кк Златни пясъци. Разположена върху ъглов парцел с площ 1302 кв.м. РЗП 2000кв.м.Състои се от сутерен с площ 980 кв. м, в който са обособени подземни паркоместа, битови стаи, складове, кухня и прилежащи общи части. Първи етаж с площ от 325кв.м е разпределен както следва: ресторант, кухня, WC, магазин. Втори етаж с площ от 325кв. м. е разпределен в 12 стаи, коридор, стълбище и тераси. Трети етаж в момента на продажбата на комплекса е неизграден. По проект е с площ от 325 кв. м. В комплекса има открит и закрит паркинг с площ 500 кв. м. Коплексът е с търговски статут,подходящ е за хотел,за медицински център, за търговски център,казино. Предимства:- перфектна локация - изключително добра инвестиция

Свържи се с брокер
€55 000

Продажба

Парцел

ID 83645
Близнаци карта
5 336 кв.м.

Прочети още

Урегулиран поземлен имот от 5366 кв.м. в непосредствена близост до с. Горен Близнак и курортен комплекс Камчия, на 150 м. от главен път Варна – Бургас. Имотът е с изготвен ПУП-ПР и ПЗ за вилно застрояване с параметри плътност 25%, КИНТ 0.6, кота корниз 7 метра. Парцелът е с правоъгълна форма с размери 46 на 117 метра. Продава се с идеен проект за изграждане на селище от затворен тип за 12 къщи с РЗП от 200 кв.м. до 240 кв.м. и самостоятелни дворове около 400 кв.м. Цена 55 000 EUR. Възможност за предаване с напълно завършен архитектурен проект за инвестиция – при цена 100 000 EUR, включваща цената на парцела и проектирането.

Свържи се с брокер
€53 000

Продажба

Парцел

ID 83262
Сандански карта
1 845 кв.м.

Прочети още

Терен за жилищно строителство в м. Нишан Таши, гр. Сандански, с проект. Площ на имота - 1845 кв. м, терен с лек югозападен наклон. Съгласно действащ ПУП и план за застрояване парцелът е със следните параметри: плътност 70%, озеленяване 30%, кинт 2, застроена площ 1290 кв.м и разгъната застроена площ 3690 кв.м. ,, Около имота има застроени няколко еднофамилни къщи и един комплекс от нискоетажни жилищни сгради. районът е слабозастроен и много спокоен и с отлична панорама към града. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ. Имотът се намира в близост до известния парк 'Свети Врач', 2 спа хотела - МЕДИТЕ и САНДАНСКИ, тенис кортове и басейни, а централната търговска улица е на разстояние около 5-6 минути пеша. Достъпът до имота е по новоизграден асфалтов път. ПРЕДИМСТВА. - панорамен терен за строителство; - достъп по нов асфалтов път; - добра офертна цена.

Свържи се с брокер
€65 500

Продажба

Парцел

ID 82841
Лозенец - Тарфа карта
710 кв.м.

Прочети още

Без комисионна от купувача! Урегулиран парцел с площ 710 кв.м. в Лозенец, в местност Тарфа - вилна зона, разположена южно от Лозенец, между курортното селищe и плаж Оазис. Районът е застроен с еднофамилни къщи и малки семейни хотели. Парцелът е разположен на терен с лека денивелация, отстоящ само на 100 метра от малкия плаж и на 400 метра от центъра на селището. Имотът е с правилна форма, в непосредствена близост до селото и малкия плаж. Лицето му е 22 метра, дълбочина 32 м. До имота има централен водопровод и канализация. Местността е отредена за жилищно застрояване с параметри: плътност на застрояване 40%, Кинт 1.2, височина 10 метра /3 ет/. За парцела има актуално Разрешение за строеж на две сгради на калкан с РЗП 300кв.м, с басейн. Предимства: местоположение в атрактивен район за летен туризъм, до плаж, комуникации до парцела.

Свържи се с брокер
€2 833 980

Продажба

Парцел

ID 80090
София - в. з. Горна баня карта
47 233 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание урегулиран поземлен имот, разположен в престижния квартал "Горна баня", с великолепен панорамен изглед към София, Витоша и Люлин планина. Намира се на няколко минути с кола от Околовръстен път, което дава възможност за бърз достъп до всички точки на столицата. Имотът е в регулация и е разделен на отделни УПИ-та с обща площ 47 233 кв.м. Параметри на застрояване на имота: устройствена зона – Жм1 – Жилищна зона с малкоетажно застрояване в природна среда, Кинт – 0,9, Кота корниз – 10 м., Плътност на застрояване – 30%, Минимално озеленяване – 60%. За повече информация: агенция "Явлена", Георги Славков, тел: 0882 222 321

Свържи се с брокер
€53 000

Продажба

Парцел

ID 79551
Равда карта
734 кв.м.

Прочети още

Явлена предлага парцел за жилищно строителство в с. Равда. Имотът е в район с изградена инфраструктура в съседство има изградени жилищни сгради и малки комплекси. Разстоянието до морето е около 350 м. В парцела има сонда, има издадено валидно Разрешение за строеж, има готов проект, като цената в офертата е без проекта. С проект цената е 67000 евро. Градоустройствените показатели на парцела са плътност 40%, кинт 1.20.

Свържи се с брокер
€27 000

Продажба

Земеделска земя

ID 79326
Поморие - м-т Палеокастро карта
1 450 кв.м.

Прочети още

Агенция ” Явлена” предлага, поземлен имот със статут на земеделска земя, разположен в местността Палеокастро, на изхода на пътя Поморие - Слънчев бряг. Имотът се намира в територия, предвидена за застрояване. Площта е 1450 квадратни метра и е само на 500 метра от регулация. Ток и вода има в съседните близки имоти. Теренът е с правилна форма, равен и е подходящ за изграждане на малък автосервиз или склад. Има възможност за сглобяема къща или друг вид временни постройки, оранжерии или зеленчукова градина. Предимства: отлична локация, лице на асфалтов път 30 м., ток и вода в съседство, отлична инвестиция, бъдеща регулация. РР 01362, ID: 79326 Брокер: Антоанета Раева

Свържи се с брокер
€113 000

Продажба

Парцел

ID 77814
Априлци карта
6 000 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви парцел с площ от 6000 кв.м., ведно с построената в него до степен "груб строеж" сграда, разположен в планинското, курортно градче Априлци. Имотът е с невероятна панорамна гледка към връх Ботев и кристално чист въздух, в близост до тенис комплекс и къщи за гости, предлагащи идеални условия за спорт и почивка. Сградата е с РЗП от 1447 кв.м. и се състои от две крила - на два и на три етажа, със статут на хотел.

Свържи се с брокер
парцел €4 000 000

Продажба

Парцел

ID 74828
Пловдив - Младежки хълм карта
5 731 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви един от последните по големина и потенциал парцел за застрояване в един от най-добрите райони за живеене в Пловдив, в подножието на Бунарджика, на който може да се развие РЗП около 32000 кв.м. при смесено обществено обслужване и жилищно застрояване.

Свържи се с брокер

Продажба

Други бизнес имоти

ID 74563
Варна - Гръцка махала карта
1 333 кв.м.

Прочети още

Самостоятелна четириетажна бизнес сграда с РЗП от 610 кв.м, ползваща се като банков офис, с изграден трезор в сутеренно ниво, съгласно всички законови изисквания /включително с обход около него/. Сградата е изградена за да функционира за целите на банковите институции и е съобразена с всички техни изисквания. Партерният и първият етаж са наети дългосрочно и функционират като банков офис, а третият и четвъртият етаж са подходящи за адвокатски, нотариални кантори или такива на ЧСИ поради близостта си до Окръжен съд, АВп, Варна и редица офиси на банки. Сградата е построена върху парцел площ 334 кв.м., в който парцел има възможност да се построи втора сграда с РЗП минимум 723 кв.м., от които застроена площ над земята - 492 кв.м., под земята 231 кв.м., /като има и възможност за осъществяване на топла връзка между двете сгради/. Показател на застрояване: Плътност на застрояване 88,5 %, КИНТ 3. Възможностите за паркиране са уредени с непосредствената близост на сградата до платен паркинг.

Свържи се с брокер
€15 300

Продажба

Парцел

ID 72428
Момчиловци карта
556 кв.м.

Прочети още

Магията на Родопите в с. Момчиловци. Представяме на вашето внимание парцел в сърцето на с. Момчиловци, с проект за еднофамилна двуетажна къща със следното разпределение: на първи етаж ЗП 109.3 кв.м, са проектирани обширна дневна с обособени кътове - място за почивка, столова и заделена кухня. Дневната е широко отворена на юг към тераса и контакт с двора. Пространството е обогатено с камина, декоративна решетка и подходящо оформление на тавана. Тук е намерила място и малка стая - спалня със санитарен възел. Монолитна открита стълба води към втория етаж ЗП 141,2 кв.м, на който са проектирани четири спални с отделни бани. Предвидени са тераси към всяка спалня. Като допълващо застрояване са склад с навес и външна камина (барбекю). Имотът е с прекрасна панорамна гледка, целогодишен достъп по асфалтов път, има изготвени и одобрени проекти по всички части, договори с EVN и ВиК (има канализация) и валидно разрешение за строеж на еднофамилна къща на два етажа, подходящ за къща за гости.

Свържи се с брокер
€186 560

Продажба

Парцел

ID 72109
Обзор карта
3 392 кв.м.

Прочети още

Урегулиран парцел, находящ се в района ”Ефрем Чешма”. Районът е с добра инфраструктура, мястото е комуникативно, с лесен достъп и в близост до плажа. Начин на трайно ползване на парцелът - за курортно - рекреационен обект. Предимства: на комуникативно място. В близост до плажа. Подходящ за изграждане на комплекс или почивна база.

Свържи се с брокер
«12» 1 - 20 от 23