Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
140 резултата Разширено търсене
«12345...7» 1 - 20 от 140
Нов €74 600

Продажба

Парцел

ID 91606
Лозенец - Иванови колиби карта
1 866 кв.м.

Прочети още

Парцел за застрояване на входа на с. Лозенец. Имота се намира в район с прекрасна природа и инфраструктура. До главен път и комуникации. Предназначението на парцела е за застрояване курортен обект или вилно селище. Както ще се убедите, района създава усещане за спокойствие и уединеност, в близост до живописните плажове и същевременно далеч от шума и суматохата по летните ни курорти. Огледи по всяко време.

Свържи се с брокер
Нов Многостаен в Драгалевци €290 000

Продажба

Многостаен апартамент

ID 91569
София - Драгалевци карта
66 кв.м.

Прочети още

Вип апартамент в бутикова сграда. Разположен на последният етаж, 360 градусова панаромна гледка, на цяла София и Витоша. Апартамент предоставящ изобилие от възможности, за дострояване. Строителят дава право на купувача, сам да направи мечтаният си дом, също така предлага изготвянето на проект, и завършването до ключ. Апартаметът е със ЗП от 56 кв.м, от които 33 кв.м е дневната. Лесно преустройство на четиристаен и многостаен апартамент, и безпроблемна направа на външно барбекю, външна градина. Апартамент нуждаещ се от идеи. Сградата е от доказан строител, изпълнена е с висококачествени материали. Вносен мрамор, блиндирани врати, асансьор водещ към апартамента. Има прилежащо мазе, както и възможност за закупуване на паркомясто, единични или двойни гаражи. Очаква своят купувач.

Свържи се с брокер
Нов гледка €38 000

Продажба

Едностаен апартамент

ID 91568
София - Люлин 6 карта
47 кв.м.

Прочети още

Гарсониера находяща се в панелен блок. Етаж 6 от 8, южно изложение, с възможност за преустройство в двустаен. Жилището е без балкон, с голям хол, който може да се обедини с кухненски бокс, а кухнята да се преустрои в спалня. Голям коридор с вграден гардероб и просторна баня. Подготвен за основен ремонт. Добре устроен район, в непосредствена близост до 27-мо училище, пазар "Люлин", спирки на градския транспорт, магазини. С ключ в агенцията. За контакт Ивайло Драготинов

Свържи се с брокер
Нов Тристаен в Драгалевци €152 087

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91549
София - Драгалевци карта
117 кв.м.
1
2

Прочети още

Тристаен апартамент находящ се в Драгалевци. Бутикова сграда, пред акт 16, намираща се в полите на Витоша. Апартаментът е със ЗП от 90 кв.м, а с общите части е 117 кв.м прилежащо мазе 6 кв.м, разположен е на трети етаж. Разпределението е както следва: антре, две спални, хол с кухненски бокс и тераса. Сграда изпълнена с най- висококачествени материали. Стълбището е покрито с вносен мрамор, асансьор, блиндирани врати. Възможност за закупуване на паркоместа, единични и двойни гаражи. Към всеки апартамент, има складови помещения, мазе. Хубави прави апартаменти, тераси с невероятни гледки. Възможност за направа на проект, завършване до ключ от страна на строителят. В близост има училище, детска градина, денонощен супермаркет. Очаква своето щастливо семейство.

Свържи се с брокер
Нов Тристаен в Драгалевци €131 170

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91548
София - Драгалевци карта
101 кв.м.
1
2

Прочети още

Тристаен апартамент находящ се в Драгалевци. Бутикова сграда, пред акт 16, намираща се в полите на Витоша. Апартаментът е със ЗП от 78 кв.м, а с общите части е 101 кв.м прилежащо мазе 6 кв.м., разположен е на трети етаж. Разпределението е както следва: антре, две спални, хол с кухненски бокс и две тераси. Сграда изпълнена с най- висококачествени материали. Стълбището е покрито с вносен мрамор, асансьор, блиндирани врати. Възможност за закупуване на паркоместа, единични и двойни гаражи. Към всеки апартамент, има складови помещения, мазе. Хубави, прави апартаменти, тераси с невероятни гледки. Възможност за направа на проект, завършване до ключ от страна на строителят. В близост има училище, детска градина, денонощен супермаркет. Очаква своето щастливо семейство.

Свържи се с брокер
Нов Тристаен Драгалевци €139 116

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91518
София - Драгалевци карта
116 кв.м.
2

Прочети още

Тристаен апартамент находящ се в Драгалевци. Бутикова сграда, пред акт 16, намираща се в полите на Витоша. Апартаментът е със ЗП от 90 кв.м, а с общите части е 116 кв.м прилежащо мазе 5 кв.м, разположен е на втори етаж. Разпределението е както следва: антре, две спални, хол с кухненски бокс и две тераси. Сграда изпълнена с най- висококачествени материали. Стълбището е покрито с вносен мрамор, асансьор, блиндирани врати. Възможност за закупуване на паркоместа, единични и двойни гаражи. Към всеки апартамент, има складови помещения, мазе. Хубави прави апартаменти, тераси с невероятни гледки. Възможност за направа на проект, завършване до ключ от страна на строителят. В близост има училище, детска градина, денонощен супермаркет. Очаква своето щастливо семейство.

Свържи се с брокер
Нов Тристаен Драгалевци €119 760

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91515
София - Драгалевци карта
100 кв.м.
2

Прочети още

Тристаен апартамент находящ се в Драгалевци. Бутикова сграда, пред акт 16, намираща се в полите на Витоша. Апартаментът е със ЗП от 78 кв.м, а с общите части е 100 кв.м прилежащо мазе 5 кв.м, намира се на втори етаж. Разположен е както следва: антре, две спални, хол с кухненски бокс и две тераси. Сграда изпълнена с най- висококачествени материали. Стълбището е покрито с вносен мрамор, асансьор, блиндирани врати. Възможност за закупуване на паркоместа, единични и двойни гаражи. Към всеки апартамент, има складови помещения, мазе. Хубави прави апартаменти, тераси с невероятни гледки. Възможност за направа на проект, завършване до ключ от страна на строителят. В близост има училище, детска градина, денонощен супермаркет. Очаква своето щастливо семейство.

Свържи се с брокер
Нов €96 570

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91501
София - Симеоново карта
111 кв.м.
2
2

Прочети още

Тристаен апартамент за продажба в кв. Симеоново. С площ от 111 кв. м. имотът има следното разпределение: просторна дневна с кухнески бокс, две спални помещения, две бани с тоалетна, тераса и антре. Сградата ще бъде въведена в експлатация през есента на 2019 г. Застроена площ 93 кв.м. Висок клас строителни и довършителни материали, гледки към планина Витоша и София. Отоплението е решено на газ. Отделно може да се закупи подземно паркомясто. За контакт Ирена Славева, Станислав Младенов

Свържи се с брокер
Нов €72 210

Продажба

Двустаен апартамент

ID 91491
София - Симеоново карта
83 кв.м.
1
1

Прочети още

Двустаен апартамент в престижния кв. Симеоново. С площ от 83 кв.м. имота има следното разпределение: просторна дневна с кухненски бокс, спалня, мокро помещение, баня с тоалетна, тераса и антре. Застроената площ на апартамента е 70 кв.м. Гледки към Витоша и столицата. Разрешение за ползване се очаква есента на 2019 г. Сградата ще бъде изпълнена с висок клас строителни и довършителни материали. Отоплението е решено на газ. Отделно може да се закупи подземно паркомясто. За контакт Ирена Славева, Станислав Младенов

Свържи се с брокер
Нов €73 000

Продажба

Парцел

ID 91418
Лозенец - Иванови колиби карта
1 839 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на входа на с. Лозенец. Имота е идеален за изграждане на вили или малки къщи. Района е много красив и спокоен с гледка както към морето така и към планината. Идеален за инвестиция.

Свържи се с брокер
Нов €75 000

Продажба

Парцел

ID 91360
Лозенец - Иванови колиби карта
2 500 кв.м.

Прочети още

Предлагаме парцел с гледка море във вилната зона на село Лозенец. парцела е с правилни форми и равен. Открива се невероятна гледка към морето и Странджа планина. Местността е застроена с малки едноетажни вили и е много зелена и уютна. Има възможност за закупуване на по-голяма или по-малка част от парцела.

Свържи се с брокер
€280 000

Продажба

Четиристаен апартамент

ID 91313
София - Стрелбище карта
230 кв.м.
3
4

Прочети още

Елегантен и луксозен апартамент с четири непреходни спални на ул. Костенски водопад, на метри от Южен парк, в непосредствена близост до бул. Гоце Делчев и всички съвременни удобства на един уреден квартал. В района има медицински център, едно от най-елитните училища в София, детска градина, супермаркети и удобни комуникации към целия град. Сградата е нова, с отлични общи части, въведена е в експлоатация през 2004г., разполага с озеленен двор, контролиран достъп и асансьор. Имотът е просторен, светъл, с голямо отстояние от съседни сгради и със следното разпределение: на първо ниво - обширен хол с трапезария и кухненски бокс, две големи спални, всяка с балкон, дрешник, баня с тоалетна и допълнителна тоалетна за гости и стълбище; второ ниво се състои от още две просторни спални, баня с джакузи. Отоплението е централно, като допълнително са монтирани два климатика. Налична СОТ система. Опция за закупуване на две надземни и покрити паркоместа. Комфортен дом за многочленно семейство!

Свържи се с брокер
€275 000

Продажба

Парцел

ID 91282
Царево - Арапя карта
5 503 кв.м.

Прочети още

Парцел в регулация на 150 метра от плажа на Арапя. Имотът е с параметри на застрояване - плътност - 40% кинт 0.8 озеленяване 50% височина до 7 метра или 2 етажа. Подобен тип имоти са рядкост за района и са с огромен инвестиционен потенциал. Районът е известен с естествената си красота и е предпочитан от много чуждестранни и местни туристи. Едно от последните незасегнати от масовата глобализация места по българското Черноморие. При интерес могат да се закупят и съседни имоти със сходни показатели.

Свържи се с брокер
€29 000

Продажба

Къща

ID 91268
Горнослав карта
70 кв.м.
1
1

Прочети още

Представяме на Вашето внимание прекрасен вилен имот, състоящ се от едноетажна къща - 70 кв.м. и двор от 1100 кв.м., находящ се на края на с. Горнослав, непосредствено до пътя за Белинташ. Къщата се състои от просторен дневен тракт, спалня и голяма баня с тоалетна. Има подпокривно пространство, където могат да се доизградят още две спални и тераса, от която има прекрасна гледка към Тракийското поле. Намира се на три километра от с. Червен, което е доста оживено и е в полите на Родопите на 30 км. южно от Пловдив и на 10 км. южно от Асеновград по пътя за Кърджали. Районът е с богата история и се развива предимно селско стопанство и туризъм. Точно до входа на имота има каптаж и планинска течаща чешма. Прекрасно място за отдих, но и за постоянно живеене.

Свържи се с брокер
€30 000

Продажба

Парцел

ID 91237
Лозенец - Иванови колиби карта
566 кв.м.

Прочети още

УПИ в местност Иванови Колиби намиращ се на 1 км. от морския бряг в с. Лозенец. Гледка море! Парцелът е в регулация, водопровод, мръсна и чиста канализация и ток. Мястото е предпочитано за изграждане на къщи и вили за лятна почивка или за целогодишно ползване.

Свържи се с брокер
€340 000

Продажба

Къща

ID 91186
София - Симеоново карта
250 кв.м.
3
4

Прочети още

Къща с площ от 250 кв.м., разпределени на два жилищни етажа и двор и с площ от 420 кв.м. Намира се на изключително комуникативно място с целогодишен достъп. Разпределението е както следва: етаж първи се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна, мокро помещение и две тераси. Етаж втори се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и три тераси. Къщата се продава на фина шпакловка и замазка, като е изпълнена с висок клас строителни материали. Година на строителство 2018 г. В цената е включена метална ограда с ковано желязо по избор на купувача, включително и други довършителни дейности. Гледки към планина Витоша и столицата прави имота изключително предизвикателен. За контакт - Ирена Славева

Свържи се с брокер
€700

Наем

Тристаен апартамент

ID 91123
София - Лозенец карта
145 кв.м.
2

Прочети още

Напълно обзаведен тристаен апартамент под наем в кв. "Лозенец". Луксозно завършен имотът с площ от 145 кв.м. е със следното разпределение: дневна с трапезария и кухненски бокс, родителска спалня, детска стая, две санитарни помещения, тераса, която обикаля изцяло апартамента с невероятни гледки и антре. Обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. Към имота има прилежащ гараж от 30 кв.м., който може да се наеме на цена 80 евро.

Свържи се с брокер
€25 000

Продажба

Двустаен апартамент

ID 91096
Царево - Василико карта
50 кв.м.

Прочети още

Прекрасен двустаен апартамент с красива панорамна тераса в квартал Василико, Царево. Апартаментът се състои от кухненски бокс и трапезария, спалня, баня и голяма тераса. Прекрасен имот за почивка или инвестиция, от терасата се отваря гледка към фара на пристанище Царево и живописната Странджа планина.

Свържи се с брокер
€127 600

Продажба

Тристаен апартамент

ID 91009
София - Разсадника карта
116 кв.м.

Прочети още

Тристаен апартамент за продажба на бул. "Александър Стамболийски". Имотът с площ от 116 кв.м. има следното разпределение: голяма дневна с трапезарна част и кухненски бокс, две спални помещения, като едната е със собствена баня с тоалетна, мокро помещение, втора баня с тоалетна, тераса и антре. Сградата е с разрешение за ползване от 2019 год., отоплението е ТЕЦ . Луксозни общи части отлично строителство. Апартаментът е с изцяло южно изложение на седми етаж с гледки към планина Витоша.

Свържи се с брокер
Двустаен Апартамент Изток €123 280

Продажба

Двустаен апартамент

ID 90893
София - Изток карта
78 кв.м.
1

Прочети още

Двустаен апартамент с отлична локация, в близост до метро, спирка на градски транспорт, училище, на минути от Борисова градина и основни булеварди като Цариградско шосе и Г.М. Димитров. Апартамента е просторен, слънчев и уютен с изложение към вътрешният двор на сградата, което го прави тих и спокоен. Разположен е в район с много зеленина и дървета. За удобство, на партерният етаж има магазин за хранителни стоки. Разпределението на имотът е както следва коридор, дневна с трапезария, кухня с вградени уреди, една голяма тераса, с маса и столове, идеално място за сутрешно кафе, баня с тоалетна, спалня с още един балкон и дрешник. Апартамента е 78 кв.м и се намира на първи надпартерен етаж, към него има подземен гараж 17 кв.м, които не влиза в цената. Общите части са перфектни, добре поддържани и с контролиран достъп.

Свържи се с брокер
«12345...7» 1 - 20 от 140