Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
9 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 9 от 9
€129 000

Продажба

Къща

ID 101595
Варна - Галата карта
154 кв.м.
2

Прочети още

ID:101595 Двуетажна къща в Галата, в близост до плажа и централната част на квартала. Първо ниво включва коридор, две просторни спални, една по малка и санитарен възел. Втория етаж се състои от спалня с голяма покривна тераса пред нея, дневна с кухненски тракт и излаз на балкон, баня, отделна тоалетна и перално. Сутерена представлява изба, котелно на дърва и склад. Към имота има и търговско помещение 60 кв.м. със собствен санитарен възел и с лице на улицата, гараж и лятна кухня в задната част на поддържан и озеленен двор. Отоплението се осигурява чрез инсталирано парно, както и с климатици. Общата разгъната площ е 154 кв.м., а двора е 457 кв.м. В цената на имота не е включено обзавеждане и оборудване, което при интерес е въпрос на договаряне. Локация: на 10 км. от центъра на Варна, в близост са разположени детска градина, училище, магазини, удобни спирки на градския транспорт и главни пътни артерии.

Свържи се с брокер
€3 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 99542
Слънчев бряг - Слънчев бряг - Изток карта
288 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви административна сграда на 2 етажа в центъра на Слънчев бряг с 19 офиса и 4 тоалетни. Пред сградата има безплатно парко място и е близо до автогарата. Дава се за целогодишно ползване, има охранителни камери и е подходяща и за складово помещение.

Свържи се с брокер
€73 000

Продажба

Земеделска земя

ID 90313
Равда карта
3 251 кв.м.

Прочети още

Агенция Явлена предлага изключително атрактивен имот с площ от 3250 кв.м. на цена 22 евро/кв.м.на пътя Ахелой - Равда. Имота има 31м. лице на главния път, в близост има изградени автосервизи. Парцела е идеален за склад или автосервиз.

Свържи се с брокер
€865 000

Продажба

Производствена база

ID 88825
Ямбол - Зорница карта
5 204 кв.м.

Прочети още

„Явлена“ предлага ЕКСКЛУЗИВНО промишлен имот в регулационните граници на гр. Ямбол. Намира се на изхода за с. Чарган с лице на околовръстен път „Изток“. Района е обособен като индустриален с изградени в него автосервизи, автомивка, автобусно депо и др. Транспортната достъпност до имота е отлична, с лесен достъп от Автомагистрала „Тракия“ и транспортен коридор Е-7 свързващ ГКПП „Дунав мост“ със ГКПП „Лесово-Хамзабейли“. Промишленият имот се състои от Поземлен имот с площ от 8 397 кв.м., и построените в него осем броя сгради, които обслужват производството с общо РЗП: 5 204 кв.м. В част от сградите е извършен основен ремонт с висок клас на ремонтните дейности и използвани материали, а другата част се нуждае от ремонт. Собствен паркинг. Изградени рампи за извършване на товаро-разтоварна дейност. Имота може да бъде използван за различен вид дейности, като например: Болница, рехабилитационен център, дом за стари хора, складова база, производствена база и други.

Свържи се с брокер
€42 000

Продажба

Магазин

ID 82554
Поморие - Старият град карта
56 кв.м.
1

Прочети още

Агенция "Явлена" ви предлага, просторен магазин с лице на улицата четири метра. Магазинът е разположен в сграда със смесено предназначение, в близост до болница,банки,училище. В района има обществен паркинг, магазини и офиси. Представлява висок партер със огромна витрина, склад, санитарен възел. Изложението е Югозапад. Код на офертата РТ01448 ИД 82554 Брокер Попова

Свържи се с брокер
€250 000

Продажба

Производствена база

ID 77637
София - Връбница 1 карта
366 кв.м.

Прочети още

Представяме Ви УПИ с площ от 660 кв.м. ведно с построените в него производствено хале с офисна част с площ от 290 кв.м. и склад с площ от 76 кв.м. Светла височина на халето - 10 м. Имотът е разположен в "НПЗ - Орион", р-н Връбница.

Свържи се с брокер
€326 500

Продажба

Парцел

ID 75377
Поморие карта
1 978 кв.м.

Прочети още

Атрактивен парцел разположен на главната пътна артерия между Новият и Старият град Поморие. Терена е равен с правилна форма. Всички комуникации. Лице 32 метра към ул. Княз Борис, дълбочина 70 метра. Подходящ е за изграждане на шоурум, автосервиз, бензиностанция. Разположението на имота го прави много атрактивен и с висок инвестиционен потенциал. Код РР01232

Свържи се с брокер
Складова база с офиси и магазини €186 600

Продажба

Парцел

ID 70157
Игнатиево карта
9 821 кв.м.

Прочети още

М-ст "Мъзгите" Два поземлени имота с площ 5034 кв. м. и 4787 кв. м. , с начин на ползване СКЛАДОВ ТЕРЕН в т. нар. "Нова промишлена зона" на гр. Варна и в близост до главни пътни артерии на Републиканската пътна мрежа. Показатели на застрояване: плътност 40%, кинт 2, кота корниз - до 10 м. Локация: до Летище Варна, на ГП4. Предимства: за имотите има влязъл в сила ПУП-ПЗ, Виза за проектиране. Одобрен инвестиционен проект на два етапа с всички съпътстващи разрешителни за построяване на складова и производствена база с общо РЗП 2759.69 кв. м. Всички цени са без ДДС. При интерес от страна на клиент за покупка, Агенция "Явлена - Варна" разполага и ще предостави информация за всички издадени документи: разписани предварителни договори с ВиК, Енергопро, Разрешително от Община "Аксаково" за съпътстваща инфраструктура.

Свържи се с брокер
€142 000

Продажба

Производствена база

ID 68588
Батак карта
2 999 кв.м.

Прочети още

Предлагаме на Вашето внимание произведствена база находяща се в индустриалната зона на гр. Батак с площ 3000 кв. м. отстояща на 60 км. от гр. Пловдив, на 36 км. от гр. Пазарджик и на 130 км. от гр. София. В имота има разположени три отделни сгради : Първата основна е със статут на гараж - автосервиз със ЗП 240 кв. м. Втората сграда е предназначена за дървопреработващ цех с ЗП 288 кв. м. Третата е с ЗП 75 кв. м. със статут на гаражи. В основната сграда има разположена административна част състояща се от 3 кабинета, стая за почивка с баня и тоалетна. Базата е подходяща за дървопреработващо предприятие, бетонов и варов център и всякакъв вид производствена дейност. Офертната цена е без ДДС.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 9 от 9