Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
6 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 6 от 6
Търговско пом. Драгалевци €260 000

Продажба

Заведение

ID 99432
София - Драгалевци карта
322 кв.м.

Прочети още

Търговско помещение в кв. Драгалевци, разположено на две нива със ЗП от 248 кв.м и тераса 76 кв.м. Топ локация, на главен булевард,голям човекопотоп, удобни места за паркиране. Първото ниво е подземен етаж, с обособен вход, разпределен е както следва: зала за посетители, преддверие, тоалетна, миялна, кухня, помещение - подготовки, преддверие, битово помещение, два склада, стълбище и английски двор с площ на това ниво 150. 53 кв.м. Второ ниво, на кота 0 с лице към булеварда, ЗП 96,66 кв.м състоящо се от зала за посетители, три преддверия, четири тоалетни, аусгус и тераса с площ от 75,44 кв.м. Към помещението, е имало интерес от известна верига ресторанти за наем. Продава се на шпакловка и замазка, с обособена аспирация навсякъде. Идеално място за ресторант, кафе, медицински или стоматологичен център, супермаркет, аптека, салон за красота и всякакъв вид търговска дейност. При интерес Николай Арсенов.

Свържи се с брокер
€570

Наем

Офис

ID 99210
София - Манастирски ливади - Изток карта
95 кв.м.

Прочети още

Агенция „Явлена“ отдава под наем офиси в многофункционална, бизнес сграда със собствен паркинг. Офисите са със самостоятелни санитарни помещения, кухня, тераса. Помещенията са слънчеви, с различна квадратура. Част от предлаганите офиси са разпределени на отделни кабинети и са подходящи за медицински/стоматологичен център, клиника и др. Сградата се намира в един от най-престижните райони на гр. София, на удобна локация до бул. България и околовръстен път в ж.к. „Манастирски ливади“, в близост до бизнес сгради и големи търговски обекти, както и до спирка на градски транспорт. Сградата е на 6 етажа с асансьор и вътрешен двор с оберлихт, осигуряващ естествена дневна светлина на помещенията. Офисите могат да се наемат самостоятелно, както и да се обединят. Цена на кв.м. – 6 Евро без ДДС!

Свържи се с брокер
€4 060

Наем

Други бизнес имоти

ID 98972
София - Манастирски ливади - Изток карта
580 кв.м.

Прочети още

Агенция „Явлена“ отдава под наем медицински център, разположен на партерния етаж на многофункционална сграда със собствен паркинг на обща площ 580 кв.м. Сградата се намира в един от най-престижните райони на гр. София, на удобна локация до бул. „България“ и околовръстен път в ж.к. „Манастирски ливади“, в близост до бизнес сгради и големи търговски обекти. Медицинският център разполага с два входа, обща комфортна приемна, офиси, сервизни/технически помещения и санитарни възли в отлично състояние. Обезопасяване със СОТ, вентилационна въздухообменна система, отопление с климатик и термопомпа. Имотът е подходящ за широк спектър от дейности като дентален или медицински център, представителство на фирма, офиси, детски център, занималня и др. В медицинския център има медицинско и физиотерапевтично оборудване, което също се отдава под наем по договаряне. Цена на кв.м. – 7 Евро без ДДС! Предлагат се и 20 паркоместа на цена по 35 Евро без ДДС!

Свържи се с брокер
€750

Наем

Офис

ID 98967
София - Манастирски ливади - Изток карта
125 кв.м.

Прочети още

Агенция „Явлена“ отдава под наем офис с обща площ 125 кв.м., разположен на партерния етаж на многофункционална сграда в един от най-престижните райони на гр. София, на удобна локация до бул. "България" и околовръстен път в ж.к. "Манастирски ливади", в близост до бизнес сгради и големи търговски обекти. Сградата разполага със собствен паркинг, СОТ, вентилационна въздухообменна система, отопление с климатик и термопомпа. Цена на кв.м. – 6 Евро без ДДС!

Свържи се с брокер
€65 000

Продажба

Други бизнес имоти

ID 96577
София - Люлин център карта
50 кв.м.

Прочети още

Явлена Ви представя помещение със статут на зъболекарски кабинет, намиращ се в кв. Люлин - център. Имотът е разположен на първи етаж над партер, с площ от 50,21 кв. и е със следното разпределение: предверие, два работни кабинета, стерилизационна,санитарен възел и балкон. Единият от кабинетите е оборудван. Отоплението е решено с климатици. Кабинетът е разработен. В близост е до магазин BILLA , метростанция Люлин, трамвай 8 и автобус 42 .

Свържи се с брокер
€3 000

Наем

Други бизнес имоти

ID 95355
Варна - Левски карта
300 кв.м.

Прочети още

ID:95355. Партерно помещение със застроена площ от 262 кв.м. със статут на "Амбулатория за специализирана медицинска помощ и дентален център". Състои се от рецепция, 2 зали за лаборатория, 3 кабинета, сервизни помещения, стая за почивка и съблекални. Предвидени са 4 бр. паркоместа за ползване, а при необходимост е възможно да се осигурят повече.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 6 от 6