Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
3 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 3 от 3
€51

Наем

Офис

ID 103965
Варна - Гаров район карта
17 кв.м.

Прочети още

Явлена представя на вашето внимание офис, находящ се в град Варна, в непосредствена близост до ЖП гара, хранителни магазини и аведения. Помещението се намира на комуникативна, търговка улица. Имотът се състои от една стая с общ санитарен възел и оптичен интернет.

Свържи се с брокер
€71 530

Продажба

Други бизнес имоти

ID 98497
Радомир карта
1 200 кв.м.

Прочети още

Бензиностанция и газостанция на главен път София - Кюстендил. Собствен парцел 1200кв.м. Акт 16 за дейността. Търговско помещени2 - 52кв.м. Автомивка с всички разрешителни и собствен водоизточник. Подземна цистерна за светли горива с три секции. Надземен резервоар за газ пропан-Бутан. Монтирани и работещи нивомери. Колонки за светли горива и газ пропан-Бутан. Работещи. Всички разрешителни! Сменен софтуер с одобрение от НАП по последните изисквания на Наредба Н-18. Над 10 % доходност! Отдава се и под наем.

Свържи се с брокер
€85 560

Продажба

Парцел

ID 98411
Варна - Западна промишлена зона карта
713 кв.м.

Прочети още

ID:98411 Парцел в Западна промишлена зона, с лице на главен път и влязъл в сила ПУП за изграждане на производствено-складова дейност, разположен между летище и пристанище. Района е характерен с динамична бизнес среда с различни видове търговска и производствена дейност, комуникации около парцела, асфалтов достъп, подходящ за строителство и инвестиция.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 3 от 3