Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
5 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 5 от 5
Нов €21 000

Продажба

Парцел

ID 93699
Варна - м-т Планова карта
894 кв.м.

Прочети още

ID: 93699 Само от Явлена! Поземлен имот, намиращ се в м-т Планова. В имота е изградена малка вила с площ от 35 кв.м. Парцелът е с лице към пътя 20 метра. Имотът се намира в устройствена зона Жм 2. Показатели на застрояване: плътност 20 %; Кинт. 0,60; Кота корниз 7 метра. Подходящ имот за построяване на двуетажна къща. Достъпът до парцела е по хубав бетониран път. Комуникациите (ток и вода) са на границата на имота.

Свържи се с брокер
€25 500

Продажба

Къща

ID 93134
Страцин карта
60 кв.м.
2

Прочети още

Явлена продава малка спретната къща в с.Старцин. Към къщата има прилежащ терен-двор 1160 кв.м. с правилна форма и ясни граници. Основната постройка е едноетажна повдигната 1.50 метра над земята. Къщата е 60 кв.м. и се състои от салон, сан.възел, дневна, две спални. Има и сутерен 40 кв.м. Къщата се нуждае от ремонт, но е подменена дограмата, има вътрешна баня и тоалетна. Около къщата има няколко помощни постройки и навес. Имота е свързан с канализацията на селото. В двора има няколко овощни дръвчета. До къщата се стига по асфалтов път, има постоянно живеещи съседи. В селото има детска градина, магазини, и редовен обществен транспорт от Поморие и Бургас. Ключ в офиса. Заповядайте на оглед. Брокер Православ Драгнев Код на имота РК 1658

Свържи се с брокер
€135 000

Продажба

Парцел

ID 89640
Царево - Арапя карта
4 540 кв.м.

Прочети още

Парцел до боровата гора на Арапя. Имотът е с лека денивелация и от него се открива панорамна гледка към плажа на Арапя. Разположен е между курортите Лозенец и Царево в живописен залив, заобиколен от борови и широколистни гори Идеален за инвестиция.

Свържи се с брокер
€10 000

Продажба

Гори

ID 73472
Добралък карта
5 700 кв.м.

Прочети още

Предлагаме Ви, прекрасен горски масив с 45 м. лице на асфалтовия път между х. Здравец и Бяла Черква ,месността "Ботьовица". Начинът на трайно ползване е иглолистна гора. При смяна на предназначението на имота, би могло да се превърне в прекрасен имот за отдих и туризъм, поради близостта си с почивни станции и Конна база.

Свържи се с брокер
€22 500

Продажба

Парцел

ID 35908
Каменар карта
1 000 кв.м.

Прочети още

Дворно място 1000 м2 в регулацията на с. Каменар, местност Разширение. Парцелът е с правилна правоъгълна форма, 25 метра лице на път. Има изграден водопровод в имота. Тока е на границата на парцела. Подходящ е за изграждане на къща, вила. Терена е с лека денивелация с невероятна панорама към Поморие и морето. Отличен имот за инвестиция. Код: PP0860

Свържи се с брокер
«1» 1 - 5 от 5