Yavlena.com предлага на вашето внимание недвижими имоти на територията на цялата страна.

Търсенето в сайта ни става бързо, удобно и лесно. Изберете вида имот, местоположението му по градове и квартали, типа сделка – продажба, покупка или под наем, цената, която можете да си позволите, площта, от която имате нужда. Нашите брокери – професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, ще отговорят на всичките ви въпроси.

Предлагаме ви маркетингови проучвания и пазарни анализи за това, което се случва на пазара на недвижими имоти, оценки на имоти и съдействие при сделка за покупко-продажба или отдаване под наем.

С огромния брой оферти в портфолиото си за цялата страна, Явлена е една от водещите агенции за недвижими имоти в България вече над 25 години.

Пазарът на недвижими имоти е сложна система, в която ние се ориентираме отлично. Доверете ни се. Разгледайте нашите актуални обяви и се възползвайте от богатия ни опит сега.

Виж повече
2 резултата Разширено търсене
«1» 1 - 2 от 2
€25 000

Продажба

Къща

ID 96020
Куртово Конаре карта
210 кв.м.
4

Прочети още

Представяме на вашето внимание, стара аристократична къща, в центъра на с. Куртово Конаре. Къщата е със ЗП - 105 кв.м., като има един жилищен етаж с четири просторни стаи, висок таванско с изградена стая в средата, партерен етаж със стая, и антре използвано като кухня, двуетажна, вдълбана в земята изба, навес - залепен за къщата и стопански постройки в двора. Къщата не е обитавана отдавна и се нуждае от основен ремонт. Фасадата е в старинен възрожденски стил. До къщата минава газопровод и може да бъде включена веднага. Дворът е 1100 кв.м. и е цялостно ограден. В съседство има красиви къщи. Куртово Конаре е съвременно, оживено село, на 18 км южно от Пловдив. Пътят до селото се поддържа целогодишно, заради Двореца "Кричим" и близостта му до гр. Кричим и гр. Стамболийски. В селището живеят много млади семейства, които работят в Пловдив, Пазарджик и околните градчета. Има редовен, междуградски, автобусен и жп. транспорт. Прекрасна инвестиция, на 20 мин от Европейската столица на културата.

Свържи се с брокер
€85 000

Продажба

Къща

ID 93043
Константиново карта
226 кв.м.
3

Прочети още

Къща на два етажа с РЗП 226 м2, находяща се в СО Лазур. Състои се от: първо ниво: дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и покрита веранда, втори етаж: просторен дневен тракт,спалня, баня с тоалетна. Към имота има и голям гараж. Къщата е с разрешение за ползване от 2005 г. и се предлага обзаведена. Предимства: Чист въздух! Нескриваема панорама! Имот подходящ за две семейства. Местоположение: Намира се на 7км от Варна и на 250м от главен път и автобусна спирка.

Свържи се с брокер
«1» 1 - 2 от 2