Обръщение от Явлена

Скъпи колеги, партньори, клиенти и приятели,

В настоящия момент повечето бизнеси са в шок и се опитват да комуникират своята готовност да продължат работата си без прекъсване. Ние също не сме спрели да работим: правим видеоогледи, онлайн срещи, подписваме документи от разстояние и се опитваме да подпомогнем всички, които са ни се доверили.

Да се ограничим само до това обаче, означава да действаме по инерция и да не отчетем, че всичко се променя ежедневно.

Затова ние в Явлена предпочетохме да се фокусираме върху ВАС. Върху нашите клиенти, които призоваваме да останат по домовете си и да заемат отговорна обществена позиция. Върху партньорите ни, с които продължаваме да работим и да поддържаме активна комуникация. Върху отговорните бизнеси, които предоставят онлайн услуги, част от които безплатно в този момент. Върху каузите, които си струват. Върху онези, чийто поминък страда и можем да им помогнем с общи усилия. Това в крайна сметка сме всички ние – ако всеки подходи отговорно и с разбиране, искрено се надяваме заедно с вас да успеем да се отърсим от последиците на COVID19 по-бързо!

Затова на фейсбук страницата ни стартирахме кампанията #останисивкъщи, към която малко по малко присъединяваме и други наши дългогодишни и за наша радост – нови партньори! Ето какво споделихме с Вас през изминалата седмица:

Очаквайте продълженито с нови постове от кампанията на Явлена!

Бъдете здрави, бъдете отговорни и нека бъдем по-заедно от обикновено!

От Ръководството на Явлена