Успех на всички ученици през новата 2015-2016 година!

08.09.2015

Успех, Кобра!

14.11.2014

Явлена, в лицето на Цвети Гарванска, също се разписа на камиона, на който стотици фенове на Кубрат Пулев му пожелаха успех в утрешния мач срещу Кличко.

Студенти в офиса

09.05.2014

За пореден път тази година, през май месец Явлена бе домакин на една от лекциите по бизнес преговори на студенти от УНСС.

Вече трети семестър управителят на Явлена Страхил Иванов предава своя практически опит на студенти 3 и 4 курс в УНСС, разкривайки пред тях необятната и интригуваща тема за воденето на успешни преговори. Поне веднъж по време на лекциите всеки поток посещава някой от офисите на Явлена и провежда в работна среда своите лекции.

На 8 май 2014 студентите разиграха във Фронт офиса на агенцията казуси, които бяха подготвили предварително и по време на които упражниха наученото през семестъра.

Шарено настроение

22.04.2014

Преди Великден тази година решихме да се повеселим заедно с нашите деца, като боядисаме заедно яйцата за празника. И докато времето навън се мръщеше, ние украсихме офиса с шарено настроение и детски усмивки!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Семинар ли бе да го опишеш!

15.04.2014

Семинарите на Явлена винаги протичат интересно и необичайно.

На поредното обучение през април в гр. Банкя трябваше да пеем и да ходим през минно поле, за да оправдаем оправдаем доверието на екипите, в които работихме.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Инвестирай парите си разумно! Част 2

28.02.2014

Продължаваме с кампанията си против тютюнопушенето.

В първия плакат от серията ви показахме как ако 30 години един пушач спестява парите, които харчи всеки ден за цигари, може да си купи двустаен апартамент в София.

Този път темата е образованието на нашите деца!

Творчеството на младите български артисти намери нови пространства за изява и в Бургас!

02.01.2014

На 26-ти декември от 20:00 ч под шапката на проекта О-о! на Явлена и Калина Терзиева сдружение Хамалогика преобрази един свободен имот, отдаващ се под наем в Бургас, в културен и социален хъб. В атмосфера на творчество на съвременни бургаски автори, сдружението представи дейността си и идеите си за развитие на културен Бургас!

 

 

 

 

Инвестирай парите си разумно!

16.12.2013

Дядо Коледа изпрати покани на децата на Явлена

05.12.2013

За поредна година Дядо Коледа изпрати специални покани до всички деца и внуци на служителите на Явлена в София. В тях той ги покани да се видят лично и да получат своите подаръци от ръцете на красивата Снежанка.

Така на 21 декември Явлена ще отвори врати за 35 малчугани, които ще чакат с нетърпение своите подаръци от добрия старец!

О-о! Хелоуин бал

01.11.2013

На 31 октомври по тъмно, централният подлез на НДК се напълни с над 200 герои и чудовища, които зачетоха годишния си празник – Halloween, организиран от петима дизайнери с подкрепата на проект „О-о!” и компанията за недвижими имоти Явлена.

Подобно на сцена от филм на ужасите, дизайнерите Галина Ангелакова, Климент Климентов, Радослава Мутафова, Стефан Гущанов и Филип Лазаревски вдъхнаха живот за една нощ на две от помещенията, които „Явлена” отдава под наем.

Досущ в духа на Хелоуин, те обърнаха нещата с краката нагоре и представиха популярната история за Пепеляшка във вариант, който изненадва с причудлива метаморфоза на приказка от този жанр. В основния елемент беше застъпено превъплъщението след полунощ на Пепеляшка в обикновено момиче, само че с леки подробности, които са убягнали от умелото перо на Шарл Перо.

Аромат на тамян и свещи, скърцане на врати и цигулка, писъци и зловещ смях бяха превърнали ридаещата красива Пепеляшка в паяк-вдовица, току-що снесъл яйцата си в гигантска паяжина, изплетена от лица. Яйца – плод на току що „изконсумирания” принц и белия му кон. Същата тази „хубавица” присъстваше като безмълвно привидение, не в двора на бащината си къща, а на зловонния гробищен парк, в който всички се превръщат в мъртъвци.

А за тези, които все още имаха ангели за изкарване, ги очакваше специалната фото-будка „Некролог”, където можеха да се щракнат ей тъй за кеф и за тъмен спомен.

Ориентир към арт-инсталацията в нощта на Вси Светии беше тиквата с човешки размери, а припев на блуждаещи души напяваше:

Нощна доба, от свещ мъждука светлинка,

нещо къкри в подлеза на НДК.

Тъмен ъгъл, от гигантска паяжина със лица

за магическа отвара са събрани паешки яйца.

Танц на сенки, с връзка косми от проскубан кон,

стържат по цигулка във сподавен стон.

Над гробище злокобно тази смес бълбука,

цяла нощ ще ври… за ТЕБЕ тука!